30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aslı alıntı yapamadım bir türlü
mail geldi bende yazdım yavrum sana
yatıyorum ben çok yorgunum

iyi geceler yavrum

mavişşşşşşşşşşşşş kocamın neyini izliyon anlamadım kıs o yeni film mi?
macera mı? polisiye mi?
kim okuyoru yine göremiyorum ben ne biçim oldu bu site yaaa
değişikliği sevmiyorum

Erkekler anneye düşkün olur. Sen onun ilk aşkı olacaksın. Peşini bırakmayacak. Kucağına sağlıklıca almayı nasip etsin. Bende erkek çocuk isterim. Inşallah bana da nasip eder bi gün.
İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Amin canım sağolasın.

Merhaba kızlar nasılsınız?
Sayfamızın 2. Erkek bebeği geliyor kısmet ise. Dün oğlum olacağını öğrendim nasipse. sizinle paylaşmak istedim.
Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım.. bir de kaderi güzel olsun.. kardeşiminde kız olacağı belli oldu şimdilik..

chal yada mavilim kart nasıl çekiliyor bana özelden yazarmısnız.. redd cim bulabilirsem sen de yorumlar mısın.. biraz karışığım canlar...
günaydın herkese...

çok teşekkürler red. akşam telde yazamadım ama dün kahve falında da pozitif şeyler çıktı.

Geleceğe pozitif bakıcam çok şey beklemiycem.

Çok güzel tespitler ; ) Fırsatları güzel değerlendirmek gerekir bence de

Kızlar dün yeni okuluma gittim.Açıkçası diğer okulumda yaşadıklarımdan sonra çekiniyorum. Bi tedirginlik var üzerimde. Yeni müdürüm gençmiş. Ben içeri girince şöyle bi süzdü. Bu mu ögretmen der gibi. Minyon tipli olunca böyle oluyor. İlk gördüğünde öğrenci zannetmiştir beni. Yeni okul yeni çevre nasıl olacak hiç bilmiyorum.umarım iyi olur. Yoruldum artık mücadele etmekten.

"Kocamın ailesi " dizi canım

kızlar dun fatıhle konuştuk baya sabah 1e kadar.

allak bullak keske o soruyu sormasaydın,keske bu kadar yogun olmasaydım vs seklınde konuştuk.

geyık yaptık,adamında kafası gitmiş iyicene akışına bırakıcam cok üstüne gidiyorum galıba bsylerın olması ıcın konuşma şeklinden bunu anladım ,ama cokta ıstıyorum bakalım.

canım sadece olumlu düşün eskı ılcende emın ol hersey cok zordu.
o tarafta bayan olmak zaten zor senı üstü olarak adam kabul etmiyor kaldıki hoca olarak kabul etsin.
cok zor gunler geçirdim bende ılk buraya geldıgımde ama emın ol yenı atandıgın ılcedekı hersey cok farklı ailelerin eğitim ve iş seviyeleri bıle bence farklı olur.
müdürde sen sınırını cizdikten sonra bsy yapamaz olumlu düşün olumlu olsun.
kaldıki öğretmen bumu derken oda genç madem sende müdürde bumu de işini yap,önüne bak.

Bir kutlama gözüküyor size. Birseyler olumlu yönde gelişmiş. Aranizdaki sorun adaletli bir şekilde çözülmüş. Adalet yerini bulmuş. Kendini geri çeken bir süre bekleme süreci gözüküyor. Sonunda hava grubu biri ile ilgili sanırım seninkiyle ilgili bir gelişme olacak.biraz sivri dilli olabilir.sen bazı şeyleri bırakıp gitmek isteyebilirsn. Fakat önündeki belirsizlik bunu engelliyor. Son kart bir başarıyı gösteriyor.

coraplarım nasıl

Merhaba kızlar nasılsınız?
Sayfamızın 2. Erkek bebeği geliyor kısmet ise. Dün oğlum olacağını öğrendim nasipse. sizinle paylaşmak istedim.
Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin canım.

Haha ben sana demedim mi. Çok üstüne gitme diye. Seni ufakta olsa pişman etmek için yapmış. :) şu erkekler yok mu. Ne fenalar.
Reddmars haklı, kaçan kovalnır. Çok üstüne gitme. Bir de sen de kalas gibi davranma. (Biraz bizde var bu! )

Adam açık açık demedi de. Bakışlarından öyle hissettim. Baştan aşağı süzdü. Gerildim resmen. Kaçmak istedim ordan. Inşallah daha iyi olur. Diğer bölgede zaten kavga gürültü eksik olmuyordu. Her gün öğrenciler kavga ediyor. Sanki okula degilde boks maçına gidiyordum. Inşallah burda daha küçük sınıflara girerim. Daha aklı başında öğrenciler olur

Ön yargılı düşünme. Belki de öylesine bakmıştır. Hakkında hayırlısı olsun.

Benim esmerden hala ses seda yok. Kesin birini buldu bu. Önceden daha çok giriyordu internete. Zaten istekli olsa tel isterdi. Elbet bi gün işi düşer.

uuuu sivri dilli konuşma derken canım ? korksammı napsam bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…