30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlr dün yazmaya çalıştım tel hata verdi. güzel bi gündü gezdik yedik içtik.

redd yeni hayat umarım bize ii gelir
chall olacak ama zamnala:)

ınsallah benı bazen cok şaşırtıyor.bakalım.
kotu bırsey oldu müdürüm izne gidemezsin ben tarıhı farketmemişim diyor.napcam ben ya tam ay başında ıznemı cıkılırmış dıyor

ınsallah benı bazen cok şaşırtıyor.bakalım.
kotu bırsey oldu müdürüm izne gidemezsin ben tarıhı farketmemişim diyor.napcam ben ya tam ay başında ıznemı cıkılırmış dıyor
tatil ne olacak ki ya :-(
hayırlısı neyse o olsun canım ya. Zaman zaöan zaman

canım ben emınım ıyı olacak.

bır kere ıkı ılce arasında dağlar kadar fark var malesef.

bende bu ılcede çalıştıgım ıcın hatta ılk geldiğimde aptal olmuştum gebze ıle bu ılcenın arsında bıle dağlar kadar fark var.geneli zaten bellı ama sımdı geçecegın ılcede daha farklı olacak hersey. bırde en kötüsü akşamları limonla görüşürsünüz?

evet limonum ev ısını ne yaptın? ve ne zaman geliyorsun? eylulun 2.ci haftası ınsallah görüşürüz cnm.. senı sabırsızlıkla beklıyorum.

Kafam allak bullak..nerde kalcam ne yapicam bilmiyorum. Akrabamda kalıp kira vermesem o da mantıklı geliyor. Tek ev tutmakta mantıklı ama bu sefer dünyanın parası gidecek. Ne yapsam bilemedim. Off ki off (((

selam kızlar alıntı yaamadım telden yapayım dedi hata verip duruyor.

okul sitenin içinde o siteden ev buldum netten tuttum okul ev arası yakın olsun istedim perşembe-cuma gibi ailemle geleceğim eşya fln alıp yerleşeceğiz.

chal bizim okul 1 eylülde açılıyo seminrer dönemimiz olduğu için haftaya artık istanbulluyum maalesef. en kısa zamanda buluşuruz :)

redim branşım pdr o okulda arkdaşım olduğu için yazdım bakalım bi gidip yaşayıp görceğiz burdan gidesim yok üzülmekle geçiyor. ama ailem sık sık yanımda olur annem abimlerle babm beniimle yaşacak galiba

Kizlar bulusursaniz bana da haber verin. Istanbulda yasamakta zor dünyanın kirası ve güvenlik önemli. Karsida rahattim. Site guvenlikliydi. Ogretmen lojmani gibiydi. Burda çok farklı. Ne yapsam bilemedim kararsizim. Biraz para biriktirmekte istiyirum. Çok planım var yapmak istedigim. Parasizda yapılmaz planlar.

lımon 25ınde gıdıyorum canım 2sinde donucem doğu karadenız turuna
3-4 istanbuldayım
5-7 bozcaada şarap festivaline gidiyorum cnm.
8ı ıstanbuldayım.o haftasonuna ayarlayabılırız.

Canım mesajları okuyorum ama yzatken tel atıyo sürekli evden çıktım yeni akşam yazarım. Ayarlatalım canım inşallah en kısa zamanda

İnside Sen de hamilesin! Ne güzel. Rabbim senin de kucağına almanı nasip eylesin inşallah, sağlıkla... Bir ay sonra falan seninkinin de cinsiyeti belli olur inşallah.

filozofcum evettt sonunda ben de hamileyim aslında burada yazmıştım öğrendiğimde bizimki daha küçük bakalım bir ayı bulur herhalde cinsiyeti öğrenmem:) çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinnn

Kizlar benim esmer istanbula gelmiş. Bugün hiç faceye girmemiştir. Akşam bi baktım istanbulda. Şok oldum. Dün gelmiştim istanbula. Bugünde o gelmiş. Benim peşimden 1 gün sonra mı geldi ki. Hiç çaktırmıyor. Olabilir mi ki. Ben kuruyorum ya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…