- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.081
selam kızlr dün yazmaya çalıştım tel hata verdi. güzel bi gündü gezdik yedik içtik.
redd yeni hayat umarım bize ii gelir
chall olacak ama zamnala:)
tatil ne olacak ki ya :-(ınsallah benı bazen cok şaşırtıyor.bakalım.
kotu bırsey oldu müdürüm izne gidemezsin ben tarıhı farketmemişim diyor.napcam ben yatam ay başında ıznemı cıkılırmış dıyor
İnşallah Canım teşekkür ederim :)
tatil ne olacak ki ya :-(
hayırlısı neyse o olsun canım ya. Zaman zaöan zaman
Umarım iyi gelir canım. Hiç bilmiyorum. Arkadaş çevrem nasıl olacak. Senin branş neydi. ev buldun mu. Istanbula ne zaman geliyorsn.selam kızlr dün yazmaya çalıştım tel hata verdi. güzel bi gündü gezdik yedik içtik.
redd yeni hayat umarım bize ii gelir
chall olacak ama zamnala:)
Bilmiyorum aslında canım. Kartta kılıcı havaya kaldırmış bir prens var. Ama kendi kendine zararsız. Kavga tartışma olsa çıkardı kartlarda. Önemli bisey degildir.uuuu sivri dilli konuşma derken canım ? korksammı napsam bılemedım
Kafam allak bullak..nerde kalcam ne yapicam bilmiyorum. Akrabamda kalıp kira vermesem o da mantıklı geliyor. Tek ev tutmakta mantıklı ama bu sefer dünyanın parası gidecek. Ne yapsam bilemedim. Off ki off(((
İnsideheey erkek bebek mi geliyor =) çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Kizlar bulusursaniz bana da haber verin. Istanbulda yasamakta zor dünyanın kirası ve güvenlik önemli. Karsida rahattim. Site guvenlikliydi. Ogretmen lojmani gibiydi. Burda çok farklı. Ne yapsam bilemedim kararsizim. Biraz para biriktirmekte istiyirum. Çok planım var yapmak istedigim. Parasizda yapılmaz planlar.selam kızlar alıntı yaamadım telden yapayım dedi hata verip duruyor.
okul sitenin içinde o siteden ev buldum netten tuttum okul ev arası yakın olsun istedim perşembe-cuma gibi ailemle geleceğim eşya fln alıp yerleşeceğiz.
chal bizim okul 1 eylülde açılıyo seminrer dönemimiz olduğu için haftaya artık istanbulluyum maalesef. en kısa zamanda buluşuruz :)
redim branşım pdr o okulda arkdaşım olduğu için yazdım bakalım bi gidip yaşayıp görceğiz burdan gidesim yoküzülmekle geçiyor. ama ailem sık sık yanımda olur annem abimlerle babm beniimle yaşacak galiba
İnsideSen de hamilesin! Ne güzel. Rabbim senin de kucağına almanı nasip eylesin inşallah, sağlıkla... Bir ay sonra falan seninkinin de cinsiyeti belli olur inşallah.
Amin canım. Kaç haftalık sizin bebek? Hayırlısı olsun canım.Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım.. bir de kaderi güzel olsun.. kardeşiminde kız olacağı belli oldu şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?