- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.101
İnşallah canım. Teşekkür ederim. :)
Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin canım.
Reddmars haklı, kaçan kovalnır. Çok üstüne gitme. Bir de sen de kalas gibi davranma. (Biraz bizde var bu!)
Amin canım inşallah. Senin belli mi cinsiyeti? :)heey erkek bebek mi geliyor =) çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Limon, hayırlı olsun. Rüyamda seni gördüm galiba ama net hatırlamıyorum.selam kızlar alıntı yaamadım telden yapayım dedi hata verip duruyor.
okul sitenin içinde o siteden ev buldum netten tuttum okul ev arası yakın olsun istedim perşembe-cuma gibi ailemle geleceğim eşya fln alıp yerleşeceğiz.
chal bizim okul 1 eylülde açılıyo seminrer dönemimiz olduğu için haftaya artık istanbulluyum maalesef. en kısa zamanda buluşuruz :)
redim branşım pdr o okulda arkdaşım olduğu için yazdım bakalım bi gidip yaşayıp görceğiz burdan gidesim yoküzülmekle geçiyor. ama ailem sık sık yanımda olur annem abimlerle babm beniimle yaşacak galiba
Tamam canım o zaman :)6-7 eylul değil zaten cnm.sonraki haftasonu.
Dün başım çok ağrıyordu.Kızlar Günaydın. Nasılsınız bugün.
Baş ağrısı zor cnm ya. Bende dayanamam. Ozelden cevaplayim devamını cnm.Dün başım çok ağrıyordu.
Ağrıdan zor uyudum.
Bugün sabah da kalktım iş yerine geldim. Biraz onun sersemliği var.
Redmars, sen matematik öğretmeni miydin?
Bir de ben seni özel okulda sanıyordum. Devlettesin demek.
Migrenliyim ben! Tamam, bakayım özele.Baş ağrısı zor cnm ya. Bende dayanamam. Ozelden cevaplayim devamını cnm.
Tamam canım o zaman :)
Dün başım çok ağrıyordu.
Ağrıdan zor uyudum.
seninle hemen hemen aynı yada 1 hafta önde olabilir doktor ilk başta aralık demişti doğum tarihini şimdi ocağın 20 lerine çekti ben anlamıyorum bu sayı olayınıAmin canım. Kaç haftalık sizin bebek? Hayırlısı olsun canım.
Bana yıllardır ilaç da kâr etmiyor, karanlık odada uyumak da.filocum geçmiş olsun.
başağrısı ıcın ılac falan aldınmı? bırde karanlık odada yatmak bana cok ıyı geliyor.hıcbıryerden ısık gelmeyecek sekılde hafıf muzıkle cok rahatlıyorum.öneririm.
Bozcaadaya nasıl gidiliyor. Bi gün bende gitmek istiyorum. :)zaten ben o haftasonu bozcaadadayım sız buluşmak ıstesenızde ben o tarıhlerde ımkansızdı.
En güzelini yapmışsın. O da doğru demiş.Selam kızlar evde pc bana düşmüyo telden de zor yazıyorum cevapsız bıraktıklarım varsa yanlış anlamasın.
Dün malum kişiye hissettikleerimi anlattım yüksek duygularımın ılmadığını ama kaybetmeği asla istemediğmi o da akışına bırak dedi. Rahatladım baya.
Kızlar Günaydın. Nasılsınız bugün.
Dün başım çok ağrıyordu.
Ağrıdan zor uyudum.
Selam kızlar evde pc bana düşmüyo telden de zor yazıyorum cevapsız bıraktıklarım varsa yanlış anlamasın.
Dün malum kişiye hissettikleerimi anlattım yüksek duygularımın ılmadığını ama kaybetmeği asla istemediğmi o da akışına bırak dedi. Rahatladım baya.
Sağ ol canım.Teşekkürler red..
mutlu cumalar D:
Geçmiş olsun prenses..
Ağrı çok kötü ya... : (((
:) hayırlı olsun limon.
Merhaba ...
Selam kızlar evde pc bana düşmüyo telden de zor yazıyorum cevapsız bıraktıklarım varsa yanlış anlamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?