- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.281
aynen. doğum ve ölümün bir de nikahın saati şaşmaz, derler.Evlenince pat diye çocuk olmuyor ki. Benim arkadaşlarımdan evlenip halen olmayan var .
Senin bebeğinde doğum yılı olacak o yüzden erkende evlensen geç de evlensin o bebek zamanında doğacak ; )
Prensesim bu günlerde telepatik gücümüz var demek ki. Sabah seninle konuştuk anneme anlattım. O da Şaşırdı...
bende şaşırdım zaten ... hislerin kuvvetli )
Ne izledin aslıcımherkese selam, film zamanı
Evlenince pat diye çocuk olmuyor ki. Benim arkadaşlarımdan evlenip halen olmayan var .
Senin bebeğinde doğum yılı olacak o yüzden erkende evlensen geç de evlensin o bebek zamanında doğacak ; )
Hoş geldiniz. Kaç yaşındasınız? Bahsedin biraz kendinizden.hala bekliyorum beyaz atlı prensimi gelmedi gitti sonunda beklemeyeceğim vallahi evde kaldım kalacam :)ne kısmetsizmişim...zaman hızla geçiyor dünya dönüyor ben hala aynı tas aynı hamam :)
sefanız olsun canım.selam kızlar. düğünü yaptık takıdan sonra arkdaşla eğlenceye kaçtık :)
günaydın canım sağ olasın :) nasılsın bakalımHerkese merhaba kızlar... Hoş geldiniz. Kaç yaşındasınız? Bahsedin biraz kendinizden.Bir de beklentiyi bırakın. Başka şeylerle mutlu olmaya bakın.
sefanız olsun canım.
Herkese merhaba kızlar... Hoş geldiniz. Kaç yaşındasınız? Bahsedin biraz kendinizden.Bir de beklentiyi bırakın. Başka şeylerle mutlu olmaya bakın.
başka uğraşlarla mutlu oluyorum zaten bir eksik kalan bu neyse ya hayat bundan ibaret değil tabi yaş 28 ,29 a yol yakın :)
bana yollayabilirsin canım bu aralar spora gidemiyorum evde iyi olabilirkızlar zumba ile zayıflamak isteyenler bana msj atsın link buldum. : D
evet zaman su gibi akıp geçiyorGünaydın kızlar, mutlu bayanlar.
Angel, Aslı, red., petunya, limon, prenses, ceren, turko , chal. , lily...
bu Ağustos da bitiyor ...
Ben de otuz iki oluyorum.başka uğraşlarla mutlu oluyorum zaten bir eksik kalan bu neyse ya hayat bundan ibaret değil tabi yaş 28 ,29 a yol yakın
Canım hakkında hayırlısıyla gönlüne göre bir yer olur inşallah.Kızlar bu aralar yine tayin durumlarım var inşallah hayırlısıyla olumlu olur duanızdan eksik etmeyin beni...
İyiyim canım, Allah'a şükür! Aynı işte, çalışıyoruz.günaydın canım sağ olasın :) nasılsın bakalım
Ne izledin aslıcım
para avcısı ama pek keyif almadım nedense. bugün ödüllü bir film izlemeyi düşünüyorum.
"coco chanel' den önce izle ...
Kadına bayıldım. Gerçek hayat hikayesi seviyorsan seyret.
Ünlü moda tasarımcısının hayatı. Gerçekten hayran kaldım bayana...
biyografi severim, filmi duymuştum, ameliedeki kadın oynuyor,aklımda olsun,teşekkürler.
düzeltme yaptım ve bir film daha ekledim ; ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?