30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evlenince pat diye çocuk olmuyor ki. Benim arkadaşlarımdan evlenip halen olmayan var .

Senin bebeğinde doğum yılı olacak o yüzden erkende evlensen geç de evlensin o bebek zamanında doğacak ; )
aynen. doğum ve ölümün bir de nikahın saati şaşmaz, derler.

Prensesim bu günlerde telepatik gücümüz var demek ki. Sabah seninle konuştuk anneme anlattım. O da Şaşırdı...
bende şaşırdım zaten ... hislerin kuvvetli )

hala bekliyorum beyaz atlı prensimi gelmedi gitti sonunda beklemeyeceğim vallahi evde kaldım kalacam :)ne kısmetsizmişim...zaman hızla geçiyor dünya dönüyor ben hala aynı tas aynı hamam :)

Herkese merhaba kızlar...
hala bekliyorum beyaz atlı prensimi gelmedi gitti sonunda beklemeyeceğim vallahi evde kaldım kalacam :)ne kısmetsizmişim...zaman hızla geçiyor dünya dönüyor ben hala aynı tas aynı hamam :)
Hoş geldiniz. Kaç yaşındasınız? Bahsedin biraz kendinizden. Bir de beklentiyi bırakın. Başka şeylerle mutlu olmaya bakın.

selam kızlar. düğünü yaptık takıdan sonra arkdaşla eğlenceye kaçtık :)
sefanız olsun canım.

başka uğraşlarla mutlu oluyorum zaten bir eksik kalan bu neyse ya hayat bundan ibaret değil tabi yaş 28 ,29 a yol yakın
Ben de otuz iki oluyorum.
Aynı durumdayız üstelik!
Biliyorum. Hayatında birisi olmaması eksiklik gibi geliyor insana ama bunu düşünmemeye çalışmalıyız. Yapacak bir şey yok. Dua, dua, dua...

Kızlar bu aralar yine tayin durumlarım var inşallah hayırlısıyla olumlu olur duanızdan eksik etmeyin beni...
Canım hakkında hayırlısıyla gönlüne göre bir yer olur inşallah.

para avcısı ama pek keyif almadım nedense. bugün ödüllü bir film izlemeyi düşünüyorum.

"coco chanel' den önce izle ...

Kadına bayıldım. Gerçek hayat hikayesi seviyorsan seyret.

Ünlü moda tasarımcısının hayatı. Gerçekten hayran kaldım bayana...

Korku filmi izlemeyi seviyorsan "Musallat"ı seyret.
Ben korku filmlerinden etkilenmem ama bu film acayip etkiledi. Uyarı yazmaları lazım. Herhangi psikolojik sıkıntı içindeyseniz izlemeyin diye... Ben çok etkilenmem ama çok etkilendim inanmam diyemem biraz abartıda olsa çok dikkat etmek lazım.

Nazar, büyü yada Allah tarafından yaratılan başka türlü canlılar aman diyorum.
Çok fazla faldır yada benzeri şeylerin etrafında dönmeme kararı aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…