30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım nazar diye birşey var biri beğenince maşallah dedirtmek yada beğendiğin birşey olursa maşallah demek gerek.. kaderi birşey değiştirecek olsaydı o nazar olurdu diye duymuştum..

İçinde işkence ve vahşet olmayan, romantik- polisiye-korku - fantastik benim tarzım.

Açlık oyunları, Avatar, Armagedon, 5. element...

Listem çok kabarık ödül alması şart değil benim için izlerken sonu şu olacak demeyeceğim bir film olmalı.

canım nazar diye birşey var biri beğenince maşallah dedirtmek yada beğendiğin birşey olursa maşallah demek gerek.. kaderi birşey değiştirecek olsaydı o nazar olurdu diye duymuştum..

Büyü, nazar, ateşten yaratılan diğer canlılar , ... Allah kötüye çattırmasın diyorum o yüzden bunlar ile biraz bilgi sahibi olmak lazım. Korunmak önemli. Bir şey yer içerken dikkat etmek lazım.

Benim tanıdığım bir bayan anlattı o yüzden korktum. Nas, felak, ihlas, ayetel kürsü okumadan gün geçirmemek lazım.

Şu an kasabanın yerlisini seyrediyorum ... Tavsiye ederim. Eğlenceli, güzel bir film

Bu gün schindlerin listesini izledim. Çok begendim. Sonunda duygulandim biraz. Ne vahşetler olmuş. Üzüldüm. Iyi geldi film. Aklınızda güzel bi aşk filmi var mı.

Bu gün schindlerin listesini izledim. Çok begendim. Sonunda duygulandim biraz. Ne vahşetler olmuş. Üzüldüm. Iyi geldi film. Aklınızda güzel bi aşk filmi var mı.

aşk filmi olarak titaniğin üstüne tanımam romantik komedi tarzında hırçın sevgilim var, güney kore filmi. limon da aşk ve gurur filmini önermişti geçen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…