- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.321
canım nazar diye birşey var biri beğenince maşallah dedirtmek yada beğendiğin birşey olursa maşallah demek gerek.. kaderi birşey değiştirecek olsaydı o nazar olurdu diye duymuştum.."coco chanel' den önce izle ...
Kadına bayıldım. Gerçek hayat hikayesi seviyorsan seyret.
Ünlü moda tasarımcısının hayatı. Gerçekten hayran kaldım bayana...
Korku filmi izlemeyi seviyorsan "Musallat"ı seyret.
Ben korku filmlerinden etkilenmem ama bu film acayip etkiledi. Uyarı yazmaları lazım. Herhangi psikolojik sıkıntı içindeyseniz izlemeyin diye... Ben çok etkilenmem ama çok etkilendim inanmam diyemem biraz abartıda olsa çok dikkat etmek lazım.
Nazar, büyü yada Allah tarafından yaratılan başka türlü canlılar aman diyorum.
Çok fazla faldır yada benzeri şeylerin etrafında dönmeme kararı aldım.
ben bakayım buna.. 50 civarında bir liste yapmıştım bulamıyorum romantik film doluromantik sevenler için aşk ve gururu öneririm defalarca izledim okudum da yine izlerim :) belki çok basit ama beni feci çeken bir film
bdv ye konu açsan şıp diye bulurlar
Hoş geldin! Çalışıyor musun? Ne bölümü okudun?kizlar bende 25e girmek üzereyim bekarim :) eslik etmeye hazirim
İyiyim canım Allah'a şükür.İnşallah filozoof sen nasılsın var mı değişiklik..
canım nazar diye birşey var biri beğenince maşallah dedirtmek yada beğendiğin birşey olursa maşallah demek gerek.. kaderi birşey değiştirecek olsaydı o nazar olurdu diye duymuştum..
Aslıcım bana bir liste yapar mısın izleyip beğendiğin filmlerle alakalı.. harddiskimde buluna izlediğim filmlerin çoğunu sevmedim baylardan alınca tarz dövüş ağırlıklı oluyor..
Bugün yine tenhaydı burası.
Şimdiden gececi arkadaşlarıma iyi akşamlar demek istiyorum.
Aslı, Turkuaz, Ceren, Redmars, Limon iyi akşamlar ...
Hafta sonu da umudunu kaybetmeyi iZlemeyi planlıyorum
Sen neyi iZlerin?
Evet canım çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum sizler napıyosunuz?
Hoş geldin! Çalışıyor musun? Ne bölümü okudun?
İyiyim canım Allah'a şükür.Aynı tas aynı hamam.
Aslış napiyosn. Sana anlatacaklarım var. :)selam redo
Bu gün schindlerin listesini izledim. Çok begendim. Sonunda duygulandim biraz. Ne vahşetler olmuş. Üzüldüm. Iyi geldi film. Aklınızda güzel bi aşk filmi var mı.
selam kızlar . uyuyamadım koca yaz ya uykusuzluktan ölücem yakında. bugün malum arkadaş geliyo son kez görüşeceğiz sonra okul vakti
umudunu kaybetmeyi daha once izlemişimdün izleyemedim film, bugün izleyeceğim.
yavrummmmmmmmBugün yine tenhaydı burası.
Şimdiden gececi arkadaşlarıma iyi akşamlar demek istiyorum.
Aslı, Turkuaz, Ceren, Redmars, Limon iyi akşamlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?