- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.341
Himm hırçın sevgilime bakayım bi de. Benimde favorim titanik ve blue lagoon. Hala da hiç sıkılmadan izlerim.aşk filmi olarak titaniğin üstüne tanımamromantik komedi tarzında hırçın sevgilim var, güney kore filmi. limon da aşk ve gurur filmini önermişti geçen.
Ben de otuz iki oluyorum.
Aynı durumdayız üstelik!
Biliyorum. Hayatında birisi olmaması eksiklik gibi geliyor insana ama bunu düşünmemeye çalışmalıyız. Yapacak bir şey yok. Dua, dua, dua...
biraz önce arkadaşın fotoğraflarına baktım evlenmiş çok ta mutlu bense hala umutla bekliyorum tabi dua ediyorum ,şükrediyorum her şey için bir gün herkesten çok mutlu olacağıma da inanıyorum her şeyin bir sebebi vardır bukadar beklediysek .
Waaoooww. Adam işini biliyor demek ki. Hadi hayırlı olsun. :)Kızlar ben artık sevdiğimi düşünüyorum bu adamı yaçok güzeldi herşeyyyy
inşallah hayırlıdır canım o hep aynıydı da benim kafa bi milyondu :)Waaoooww. Adam işini biliyor demek ki. Hadi hayırlı olsun. :)
Olur olur canım. Sen iyi hissediyorsan onun yanında. :)inşallah hayırlıdır canım o hep aynıydı da benim kafa bi milyondu :)
evet canım çocuk çok iyi geliyor bana ve bugün hissettiğim şeylere ben bile inanamadım. arkadaşımda vardı sen aşık mı oluyosun diyor :)Olur olur canım. Sen iyi hissediyorsan onun yanında. :)
aslıııııııııııı
evet canım çocuk çok iyi geliyor bana ve bugün hissettiğim şeylere ben bile inanamadım. arkadaşımda vardı sen aşık mı oluyosun diyor :)
Black swan ı izledim hiç beğenmedim saçma psikopat mı ne bu kız aaaaaturkooo
sevginin gücü leon'u izlemediysen izle, hem senin tarzın
Maiallah Allah daim etsin hayırlı olsunevet canım çocuk çok iyi geliyor bana ve bugün hissettiğim şeylere ben bile inanamadım. arkadaşımda vardı sen aşık mı oluyosun diyor :)
havada aşk kokusu var, hayırlı olsun
Maiallah Allah daim etsin hayırlı olsun
Black swan ı izledim hiç beğenmedim saçma psikopat mı ne bu kız aaaaa
Tamam izlicem onuda cuma günü
Koku taaa burnumuza kadar geldi. Hadi hayırlısı. :)havada aşk kokusu var, hayırlı olsun
günaydın herkese... öğle oldu ama bu aralar sık uğrayamıyorum ...herkes nasıl..Bugün yine tenhaydı burası.
Şimdiden gececi arkadaşlarıma iyi akşamlar demek istiyorum.
Aslı, Turkuaz, Ceren, Redmars, Limon iyi akşamlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?