- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.361
güzel haberler var.. maşallah diyelim...Kızlar ben artık sevdiğimi düşünüyorum bu adamı yaçok güzeldi herşeyyyy
İyiyim canım sen nasılsın. Napiyosngünaydın herkese... öğle oldu ama bu aralar sık uğrayamıyorum ...herkes nasıl..
güzel haberler var.. maşallah diyelim...
Evet canım öyle oldu.selam filo, görüşemiyoruz
Ne kadar güzel. Hangi bölümde okuyorsun?Evet canım çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum sizler napıyosunuz?
Turkuaz'ım inan aynı. Allah'a şükür, yok bir yaramazlık.yavrummmmmmmm
napıyon?
Şahane! :)Kızlar ben artık sevdiğimi düşünüyorum bu adamı yaçok güzeldi herşeyyyy
Boş ver, hayatta herkesin bir sınavı var. O mutlu dediklerimizin de başka başka sınavları vardır.biraz önce arkadaşın fotoğraflarına baktım evlenmiş çok ta mutlu bense hala umutla bekliyorum tabi dua ediyorum ,şükrediyorum her şey için bir gün herkesten çok mutlu olacağıma da inanıyorum her şeyin bir sebebi vardır bukadar beklediysek .
Limoncuğum, Allah kolaylık versin canım.günaydınlar bugün memlektte son günüm eşya ayarlamakla geçecek sonra da istanbulhiç istemeden geliyorum
sağol kuzum . yanıma neler almam gerektiğine karar veremiyorum bir sürü kitap döküman var. okumalık götürmüyorum ama rehberlik servisim için gerekneler de çok fazla püffEvet canım öyle oldu.
Ne kadar güzel. Hangi bölümde okuyorsun?
Turkuaz'ım inan aynı. Allah'a şükür, yok bir yaramazlık.
Şahane! :)
Boş ver, hayatta herkesin bir sınavı var. O mutlu dediklerimizin de başka başka sınavları vardır.Mutluluk fotoğraflarına bakıp iç geçirmeyi aştım ben çok şükür ki! Darısı sana. (Zor biliyorum ama zamanla aşıyorsun inan. )
Limoncuğum, Allah kolaylık versin canım.
Mecburen götüreceksin! :)sağol kuzum . yanıma neler almam gerektiğine karar veremiyorum bir sürü kitap döküman var. okumalık götürmüyorum ama rehberlik servisim için gerekneler de çok fazla püff
bu aralar çalışıyorum aklımda tayinde biraz karışığım bakalımİyiyim canım sen nasılsın. Napiyosn
Çok azalttım birdr ailrminde eşyaları var. Hiç çalışasum yok filom ya. Yeni okul yeni ortam yeni şehir sıfırdan başlıyorum bakalımMecburen götüreceksin! :)
Evet canım öyle oldu.
Boş ver, hayatta herkesin bir sınavı var. O mutlu dediklerimizin de başka başka sınavları vardır.Mutluluk fotoğraflarına bakıp iç geçirmeyi aştım ben çok şükür ki! Darısı sana. (Zor biliyorum ama zamanla aşıyorsun inan. )
umarım ya zaman her şeyi unutturuyor zaten hayatın okadar çok telaşesi varki bir bakmışsın zaman su misali akıp gitmiş mutluluk bizi başka yerlerden bulur elbet zamanı geldiğinde bizlerde bugünlere bakıp mutluluk göz yaşı dökeceğiz:))
selamlar tanıştık mi kaçırmış olabilirim. limn ben 26 yaşımdayım derin bekarım :)Merhaba kızlar. Nasılsınız. Napıyosunuz. Bugün akıl oyunlarını izledim. Filmin sonunda yine duygulandım. Adam şizofren ve herşeyi gerçek sanıyor. Karısındaki sabıra da hayran kaldım. Çok etkilendim...
Başka film önerisi olan var mı. Gerçek tutkulu bir aşk filmi istiyorum. :)
Hadi iyi yolculuklar. :)bekliyoruz seni.kızlar gece yola çıkıyorum ne zaman net bağlaırım b,şmiyorum iyi bakın kendinize :)
kızlar gece yola çıkıyorum ne zaman net bağlaırım b,şmiyorum iyi bakın kendinize :)
kuzum nasılsınnnaslıııı limoşşşşşşşşşşşşşşş
geliyorummm kuzum :)Hadi iyi yolculuklar. :)bekliyoruz seni.
babama bıraktım uğraşsın beni son güne bıraktı :) neden görüşmeyelim ki challa görüşeceğiz kesin. inş petuşla da reddle de :) ben az toparlanıp öğreneyim ayarlıcem :)kıs int dediğin yarım günde oluyor olur merak etme
sana kolay gelsin canım Allah yar ve yardımcın olsun.
alışmanda ve herşeyin hayırlı ve iyi olması için
üzülme limoşş ben varım mesela Istanbul da
görüşemesekde seninle aynı havayı soluyoruz öyle düşün
Istanbul yolcusu kalmasın
selamlar tanıştık mi kaçırmış olabilirim. limn ben 26 yaşımdayım derin bekarım :)
akıl oyunlarını çok severim ben de . film değil ama dizi istersen önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?