30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam filo, görüşemiyoruz
Evet canım öyle oldu.

Evet canım çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum sizler napıyosunuz?
Ne kadar güzel. Hangi bölümde okuyorsun?

yavrummmmmmmm
napıyon?
Turkuaz'ım inan aynı. Allah'a şükür, yok bir yaramazlık.

Kızlar ben artık sevdiğimi düşünüyorum bu adamı ya çok güzeldi herşeyyyy
Şahane! :)

Boş ver, hayatta herkesin bir sınavı var. O mutlu dediklerimizin de başka başka sınavları vardır. Mutluluk fotoğraflarına bakıp iç geçirmeyi aştım ben çok şükür ki! Darısı sana. (Zor biliyorum ama zamanla aşıyorsun inan. )

günaydınlar bugün memlektte son günüm eşya ayarlamakla geçecek sonra da istanbul hiç istemeden geliyorum
Limoncuğum, Allah kolaylık versin canım.

sağol kuzum . yanıma neler almam gerektiğine karar veremiyorum bir sürü kitap döküman var. okumalık götürmüyorum ama rehberlik servisim için gerekneler de çok fazla püff

Merhaba kızlar. Nasılsınız. Napıyosunuz. Bugün akıl oyunlarını izledim. Filmin sonunda yine duygulandım. Adam şizofren ve herşeyi gerçek sanıyor. Karısındaki sabıra da hayran kaldım. Çok etkilendim...

Başka film önerisi olan var mı. Gerçek tutkulu bir aşk filmi istiyorum. :)

selamlar tanıştık mi kaçırmış olabilirim. limn ben 26 yaşımdayım derin bekarım :)

akıl oyunlarını çok severim ben de . film değil ama dizi istersen önerebilirim

kızlar gece yola çıkıyorum ne zaman net bağlaırım b,şmiyorum iyi bakın kendinize :)

kıs int dediğin yarım günde oluyor olur merak etme
sana kolay gelsin canım Allah yar ve yardımcın olsun.
alışmanda ve herşeyin hayırlı ve iyi olması için
üzülme limoşş ben varım mesela Istanbul da
görüşemesekde seninle aynı havayı soluyoruz öyle düşün
Istanbul yolcusu kalmasın

babama bıraktım uğraşsın beni son güne bıraktı :) neden görüşmeyelim ki challa görüşeceğiz kesin. inş petuşla da reddle de :) ben az toparlanıp öğreneyim ayarlıcem :)

selamlar tanıştık mi kaçırmış olabilirim. limn ben 26 yaşımdayım derin bekarım :)

akıl oyunlarını çok severim ben de . film değil ama dizi istersen önerebilirim

bizim red'i tanıyamadın mı avatarı değiştirince
iyi yolculuklar canım,telefonunda da internet var biraz diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…