30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bizim red'i tanıyamadın mı avatarı değiştirince
iyi yolculuklar canım,telefonunda da internet var biraz diye biliyorum ben
ay üstte sahil yolu v ar ya o yazdı sandım ona yorum yaptım. :) evet orda birazcık var ama linedan görüntülü konuşmaya ayırıyorum :)

kızlar selam güzel bi konu olmuş bu benim bir arkadaşım da bu durumdan müzdarip ve güvenmekte zorlanıyor kendine uygun yerler bakıyor sizin tavsiye edeceğiniz yerler yani iyi kaliteli saygılı mutlu edecek erkeklerle tanışılabilecek yerlere örneğiniz varmı?

aslı ben bu arada hayat güeldir sevginin gücü leon u izlemiştim daha evvel
black swan, umudunu kaybetmeyi, fil adamı izledim.
ne izlesem acep

seç beğen al
cesur yürek, esaretin bedeli, gözleri tamamen kapalı, black swan, birkaç iyi adam, sevginin gücü leon, piyanist, titanik, old boy, çingeneler zamanı, forrest gump, 3 idiots, guguk kuşu, shindler'in listesi, hayat güzeldir, the truman show, ucuz roman, fil adam, kuzuların sessizliği, umudunu kaybetme, amelie, 12 kızgın adam, muhteşem gatsby, rainman, temple grandin.

Ooo kolay gelsin. Bende iyiyim. Bildiğin gibi. :) hangi filmi izleyeceksn. Bende akıl oyunlarını izledim. Tavsiye ederim.

teşekkürler. çok duydum o filmi ama bir haftasonu sakin kafayla izlemek istiyorum, karar veremedim ama daha izlemeye başlayamadığım için nispeten kısa süren bir film arıyorum

merhaba arkadaslar,

babalarinizin size karsi tutumu nasil?

sizi kendisine yük olarak görüyor mu? görevdeyim ve masraflarimi hep kendim karsilarim, ondan tek kurus almam üstelik evin esyalarini bile kendim tamamlamaya calisirim...

buna ragmen etrafa anlattigi seyler cok farkli.
Bizi kucumsuyor, sanki o bakiyormus bana gibi hava veriyor etrafa...
Oglu öyle olabilir ama ben öyle degilim, ve kurunun yaninda yasda yaniyor hesabi baskalarinin hatalarinin altinda ezilmeye dayanamiyorum....

Sizin babanizda sizi kucumsuyor mu?
seni kim alir ki der mi bir öz baba kizina?

yok mu fikri olan kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…