- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.381
yanlış alıntı mı yaptım ben başka birine yazacaktım ya kafa gitti hep tel yüzündenbizim red'i tanıyamadın mı avatarı değiştirince
iyi yolculuklar canım,telefonunda da internet var biraz diye biliyorum ben
ay üstte sahil yolu v ar ya o yazdı sandım ona yorum yaptım. :) evet orda birazcık var ama linedan görüntülü konuşmaya ayırıyorum :)bizim red'i tanıyamadın mı avatarı değiştirince
iyi yolculuklar canım,telefonunda da internet var biraz diye biliyorum ben
gel masaj yapayımmmm bebeğimmselam kızlarayağım kötü uyuştu yazamıyorum
napim bebek çalışmacakuzum nasılsınnn
ay üstte sahil yolu v ar ya o yazdı sandım ona yorum yaptım. :) evet orda birazcık var ama linedan görüntülü konuşmaya ayırıyorum :)
Aslış gelmişsin. :) napiyosn. Nasıl gidiyor.selam kızlarayağım kötü uyuştu yazamıyorum
aslı ben bu arada hayat güeldir sevginin gücü leon u izlemiştim daha evvel
black swan, umudunu kaybetmeyi, fil adamı izledim.
ne izlesem acep
Aslış gelmişsin. :) napiyosn. Nasıl gidiyor.
Ooo kolay gelsin. Bende iyiyim. Bildiğin gibi. :) hangi filmi izleyeceksn. Bende akıl oyunlarını izledim. Tavsiye ederim.iyiyim film seçmeye çalışıyorum,sen nasılsın.
Ooo kolay gelsin. Bende iyiyim. Bildiğin gibi. :) hangi filmi izleyeceksn. Bende akıl oyunlarını izledim. Tavsiye ederim.
Guguk kuşunun izliyom
Adamı öldürdülersarışın hemşirenin o değişmeyen, mimiksiz yüz ifadesine dikkat
kızlar selam güzel bi konu olmuş bu benim bir arkadaşım da bu durumdan müzdarip ve güvenmekte zorlanıyor kendine uygun yerler bakıyor sizin tavsiye edeceğiniz yerler yani iyi kaliteli saygılı mutlu edecek erkeklerle tanışılabilecek yerlere örneğiniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?