30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba kızlar..
bugünde koşturmaca geçti.. sıcaktan bayılacam...

Bende diyet günlüğü yaptım. İçinde ne ararsan var ama... Aslında günlük tutmak terapi gibi. Eski yazdıklarıma baktığımda hayatımda değişimler oluyor aslında hiç bir gün benzeri değil. Şunu her gün yapıyorum olmasını istediğim şeylerin günlüğünü tutuyorum.

Hatırladım ilişkini.
Uf ya bu ara çevremde de arkadaşlarım arasında ayrılıp unutamayanlara üzülüyorum - ki ben de öyleydim. İmkansız ya da artık olmayacak bir ilişki olduğunu biliyorsun. Görüşünce üzülüyorsun ayrılınca özlüyorsun (gene üzülüyorsun!) Uf Uf! Nedir bunu çaresi.

Senin burcun ne Prenses006?

Ne zaman buluşuyorsunuz. Bu hafta ankaraya gidebilirim. Gitmezsem bu hafta olabilir

bir gün daha bitti ama bende bittim resmen...
ay valla ya inanın kızlar artık hiç çalışasım gelmiyor dinlenmek dinlenmek dinlenmek...
ayağımı toprağa basıp kitap okumak, çay içmek bulmaca çözmek istiyorum.
domates peynir ekmek yiğip böle keyifle sandalyede koltukta uyuklamak istiyorum.
zihnim o kadar yorgun ki uyuyorum ama aslında hiç uyumuyor sürekli düşünüyorum...
keşke emekli olsaymışımı son aylarda o kadar çok diyorum ki...
nedir bu yaşta bu bıkkınlık onuda bilmiyorum

filoooooo sende artık şu geçmişi bırakda önüne bak.. senin için içimden hep geçen şey önüne tam anlamıyla baktığında mutluluğu bulacağın

limoşşşşşş ya o yazının bir anlamı yok öle özel olarak.
sadece düşünce gücü ile belki içimde yaşadığım şüpheyi kırabilirim diye düşünüyorum.
inanmak çok önemli. tam anlamıyla inandığın zaman oluyor bazı şeyler işte içimide aklımıda inandırmak isstiyorum

aslı nerde yahuuuu aslııı film izleyecektim ama inan o kadar yorgunum ki onuda boşverdim aha böyleyim resmen

Eklentiler

• xenforo-smilies-kk37[1].gif
    13,8 KB · Görüntüleme: 39

selam, dışarıdaydım arkadaşlarla, hava sıcaktı bugün. ben filme ara verdim biraz, her gün izleyince rüyalarıma da giriyor, tam dinlenmiş hissedemiyorum kendimi ben de genelde yorgun olduğumdan uzun olmayan ve kompleks olmayan filmleri tercih ediyorum genelde, çok yorgunsam hiç izlemiyorum zaten.

teşekkür ederim filocuğum, hepimiz çok şeker kızlarız burada avatarı bulana kadar başka avatarlarla idare edeceğim artık

özelden bana da yazar mısın bombacı sultan

hakkında hayırlısı olsun chal.

Selam kızlar

chal ve red ben az toparlanayım ayarlayalum zaman çok

Aslı can sıkıcı olabiliyo bazı insanlar ve yeni okul tırsıyorum bizim yaptığımız iş çok göz önünde oluyor işte

Turkom her şey iyi olacak ben buna inanmak istiyorun

Filom daha iyiyim bi tek doğalgaz kaldı bakalım.

insanın illaki canı sıkılır ama canını sıkmaya da çok değmez diyorum işte,amirin değil,rakibin değil. sen gözlemle ortamı biraz daha,göze de batma ama seni de gereksiz yere sıkboğaz etmesine çok izin verme, sınırı koymaya çalış usuldan, dengeyi kurmak zor ama önemli, ayrıca kimseye de tam anlamıyla güvenme hiçbir zaman.
iyi geceler.

bakalım canım zaman gösterecek ben işimi yaparım da bazı kurumlarda birileri çok göz byayınca senin yaptıkların görmezden gelinebiliyor. zaman ne gösterecek bakalım.

limon el bilmezse soz bılır dıye bırsey var canım .

bırılerı sadece goz boyar sen ısını yapıp önüne baktıktan sonra hıcbırsey olmaz canım bak benım ısten cıkarılmam vs muhabetleri vardı tatıle bır gıttım telım vs susmadı.geldım mudurum nerdeyse kapıda karşılayacaktı.herkes aynı sekılde.
ee hanı yapabılıyordunuz bensız dıye şakayla karısık güldüm sorma dedıler ki bu adamlar 1 ay once benı ısten cıkarıcaklardı sen neler yaşadıgımı en ıyı bılensın.oyuzden sen ısını yaptıktan sonra emın ol bırsekılde ortaya cıkar canım.

moralını bozma.evet yaptıgınız ıs cok göz önünde ve sen o okulda cok yenısın zamanla ınan düzelecek.hersey ıyı olacak.

günaydın kızlar sabah serifleriniz hayırlı olsun:):)

bugun cuma bız bugun gene tatıle gıdıyoruz

turkuazcım haftasonu ıcın bıryerlere gıtsen canım ucuz turlar var.
kıtabını okursun,boşboş bakınırsın,kahvenı ıcersın.rahatlarsın.
yaşadıgın seyler kolay degıl ve ınan hersey ust uste geldıkce bırıkım yaşıyor.
ben karadenıze gıdene kadar artık yataktan cıkmak ıstemıyordum hıc halım kalmamıştı.kendıme geldım.en azından haftasonu ıcın bıyere gıtmenı öneririm.en azından bulundugun ortamdan bıraz uzaklaşıp kafanı rahatlatırsınç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…