- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.521
bende yaşadıklarımı ve olması gerekenlerı nerede nasıl yapmam gerektıgını her akşam yastıga başımı koydugumda yapıyorum.iç hesaplaşma yanı:)
Hatırladım ilişkini.selam tekrar, evet çalışıyorum. ama bu aralar çok sıkıntılıyım. 3,5 yıllık gelgiti fazla olan ilişkim bu ara yine sallantıda, ara verdik sonra bitirdik ama ben dayanamayıp onu çok özlediğimi ayrılığa dayanamadığımı yazdım. yüzyüze konuşalım dedi. ama daha görüşelim diyen yok ortada. bu da yetmez gibi sabah aramış beni yanlış aradığını söylüyor. amaan ne biliyim herşey kötü olmak zorunda mı, çok sinir oldum ben bugüne
chal aklımdasın kuzum elektriğe yeni kavuştum bi kaç güne doğalgaz falan uğraşıyorum her iey benim üstüme olduğu için bu işlemlerim var. az yoluna koyayım redde isterse 3lü buluşma ya da ikimiz buluşalım :)
bir gün daha bitti ama bende bittim resmen...
ay valla ya inanın kızlar artık hiç çalışasım gelmiyor dinlenmek dinlenmek dinlenmek...
ayağımı toprağa basıp kitap okumak, çay içmek bulmaca çözmek istiyorum.
domates peynir ekmek yiğip böle keyifle sandalyede koltukta uyuklamak istiyorum.
zihnim o kadar yorgun ki uyuyorum ama aslında hiç uyumuyor sürekli düşünüyorum...
keşke emekli olsaymışımı son aylarda o kadar çok diyorum ki...
nedir bu yaşta bu bıkkınlık onuda bilmiyorum
filoooooo sende artık şu geçmişi bırakda önüne bak.. senin için içimden hep geçen şey önüne tam anlamıyla baktığında mutluluğu bulacağın
limoşşşşşş ya o yazının bir anlamı yok öle özel olarak.
sadece düşünce gücü ile belki içimde yaşadığım şüpheyi kırabilirim diye düşünüyorum.
inanmak çok önemli. tam anlamıyla inandığın zaman oluyor bazı şeylerişte içimide aklımıda inandırmak isstiyorum
aslı nerde yahuuuu aslııı film izleyecektim ama inan o kadar yorgunum ki onuda boşverdimaha böyleyim resmen
İnan ben de bakıyorum ara sıra. Bulsam sana göndereceğim.
Sen O'sun ASLI, Şeker Kız Candy'sin sen!
Davetimi kırmayıp geldiğin için sağ ol.
Eee, Nasılsın? Çalışıyor muydun? Anlatsana sen de.
Limoncuğum, şimdi nasılsın canım?
Turkuazcanım, ben de uykusuzum. Akşam olsa da gitsek modu.
özelden bana da yazar mısın bombacı sultanGünaydın kızlar...
Mutlu ve huzurlu sabahlar...
Bu gün de dünde güne enerjik başladım. Bir dua buldum netten hergün bir bardak suya okuyup bitirdikten sonra içiyorum. bütün işlerimin yoluna girmesi için eğer olursa sizde deneyin bence 21 gün devam edeceğim. Hadi bana kolay gelsin
selam kızlar geçmişi okuyamadım ben geldim.
nasılsınız ? nasıl gidiyor?
artık bır ılıskım var.bu kısı fatıh degıl.geçen persembeden berı benı bulutların üstüne cıkaran bır adam,gene arkadaş cevremden cok mutluyum ve huzurluyum.fatıh defterı kapandı belkıde boyle olması ıkımız ıcınde en hayırlısı oldu.kım bılır? hep aklımın ucunda belkı kalacak onu gördüğümde ama ılk kez bır ınsan tarafından sevılmenın tadını cıkarmak ıstıyorum bakalım.
tatılden geldim pazartesi akşamı ,bugun ısteyım sızlerede bır girip merhaba dıyım dedım.sizleri özledim.kocaman öpüyorum..
peki canım. pimpirik diil göz boyamaya çalışıyor . bakalım zaman göstrecek
Selam kızlar
chal ve red ben az toparlanayım ayarlayalum zaman çok
Aslı can sıkıcı olabiliyo bazı insanlar ve yeni okul tırsıyorum bizim yaptığımız iş çok göz önünde oluyor işte
Turkom her şey iyi olacak ben buna inanmak istiyorun
Filom daha iyiyim bi tek doğalgaz kaldı bakalım.
bakalım canım zaman gösterecek ben işimi yaparım da bazı kurumlarda birileri çok göz byayınca senin yaptıkların görmezden gelinebiliyor. zaman ne gösterecek bakalım.insanın illaki canı sıkılır ama canını sıkmaya da çok değmez diyorum işte,amirin değil,rakibin değil. sen gözlemle ortamı biraz daha,göze de batma ama seni de gereksiz yere sıkboğaz etmesine çok izin verme, sınırı koymaya çalış usuldan, dengeyi kurmak zor ama önemli, ayrıca kimseye de tam anlamıyla güvenme hiçbir zaman.
iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?