30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

mavilimYesilim
Ben rüyamda seni gördüm. Sizin yaşadığınız şehirde idik. Birkaç kız arkadaşın vardı. Bir yere gidiyorduk. Gayet mutlu mesut bir rüya idi. Allah hayretsin!
Günaydın prenses hayrolsun arkadaşım. :)
İnşallah olur bir gün toplaşırız :)

Selamlar kızlar artık elektirğim var doğalgazım ne zaman gelir bilinmez :-( okula gittim iyi gibi ortam. Sabahçı olacağım bakalım maraton başlıyor
Hadi gözün aydın. Bi de doğal gaz oldu mu tamamdır.
Bende gittim fena değildi. Öğretmenler Odası küçük . Normal öğretime geçecek. Nasıl olacak bilmiyorum.

an itibariyle 30 yaşındayım. işim, evim, arabam var ama yalnızım. artık evlilik ve yuva istiyorum ama uzun soluklu (sevgili demek istemiyorum) bir ilişkim bile olmadı... nasıl? bende bi sorun var galiba... :/

Günaydın kızlar...

Mutlu ve huzurlu sabahlar...

Bu gün de dünde güne enerjik başladım. Bir dua buldum netten hergün bir bardak suya okuyup bitirdikten sonra içiyorum. bütün işlerimin yoluna girmesi için eğer olursa sizde deneyin bence 21 gün devam edeceğim. Hadi bana kolay gelsin

selam kızlar geçmişi okuyamadım ben geldim.

nasılsınız ? nasıl gidiyor?

artık bır ılıskım var.bu kısı fatıh degıl.geçen persembeden berı benı bulutların üstüne cıkaran bır adam,gene arkadaş cevremden cok mutluyum ve huzurluyum.fatıh defterı kapandı belkıde boyle olması ıkımız ıcınde en hayırlısı oldu.kım bılır? hep aklımın ucunda belkı kalacak onu gördüğümde ama ılk kez bır ınsan tarafından sevılmenın tadını cıkarmak ıstıyorum bakalım.

tatılden geldim pazartesi akşamı ,bugun ısteyım sızlerede bır girip merhaba dıyım dedım.sizleri özledim.kocaman öpüyorum..

canım duadan kımseye zarar gelmemiştir.bızımlede paylaşırmısın duayı.bizde deneyelım.

Hayırlı uğurlu olsun.
İyiyim şükür canım. Evdeyim genelde.
İyidir inşallah. 2 hafta önce gördüğümde iyiydi. Sen nasılsın canım?
Bildiğin gibi. Şükür Allah'a bir yaramazlık yok ama ben hep yorgun bitkin gibiyim bu aralar... Hayat yorgunu...

an itibariyle 30 yaşındayım. işim, evim, arabam var ama yalnızım. artık evlilik ve yuva istiyorum ama uzun soluklu (sevgili demek istemiyorum) bir ilişkim bile olmadı... nasıl? bende bi sorun var galiba... :/
Bende de bir sorun var. :)
Hoş geldiniz.

Duayı bana da özelden yazar mısın?

Hakkında hayırlısı olsun.
Ablan nasıl oldu? Bebek işleri? Tedavi?

canım pazartesi sabahı ablamın yumurtalıkları alındı.tup bebek işlemi için? o süreci suanda dığer doktoruda beklıyor.tup bebek tedavısıne başlanmış durumda bakalım nasıl sonuçlanacak.

canım pazartesi sabahı ablamın yumurtalıkları alındı.tup bebek işlemi için? o süreci suanda dığer doktoruda beklıyor.tup bebek tedavısıne başlanmış durumda bakalım nasıl sonuçlanacak.
Hakkında hayırlısı olsun.
Sağlıkla hayırlısıyla bebekleri olsun inşallah.

Senin sevgilin kim? Arkadaş çevresinden demişsin.
Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hayırlı günler kızlar.
Limoncum neden istanbula taşındın? Güle güle otur evinde.

Merhaba melekcan ..

güzel arkadaşım inşallah tez vakitte oğlanını sağlıkla kucağına alırsın ve güzel güzel büyütüürsün inşallah.
Hadi gözün aydın. Bi de doğal gaz oldu mu tamamdır.
Bende gittim fena değildi. Öğretmenler Odası küçük . Normal öğretime geçecek. Nasıl olacak bilmiyorum.

herkese selam. yorgunum.

sıcaklardan sanıırm çok çabuk yoruluyor insan... selam aslıcan

Yeni yaşın hayırlı olsun. Yaşın bir önemi yok. Ruhun genç kalsın. Sağlıklı ol... Yaşla birer sayıdır. Her yaşın ayrı bir güzelliği var )

Senin gibi , birçok arkadaşım gibi nadir çiçek çok ...kıymet bilen elbet olacak... Saburla beklemek en güzelii..

Chal... yine acele ediyorsun. Fatihlede böyle başladı...Bence kendine izin ver.... sen beğenilen birisin biri seni mutlu edebilir ama aradan biraz zaman geçsin. Yine üzüleme.

Umarım anlık değil bir ömür boyu olursun ama biraz acele etme erken karar verme...

prensesim msjımı yazdım sana...

canım haklısın ama denemek ıstıyorum.

farklı bır tıp ve ınan bana fatıh manyaklıgımdan kurtulmanın tek yolu bu ,bırde denemeden doğru olup olmadıgını bılemem

Haklısın. şeker kız candy'den sonrasını beğenemedim ben değil mi?
Ama ne yapayım? şeker kız candy profili senin alametifarikan gibiydi.

Limoncuğum, ortamın iyi olmasına sevindim.

sadece sana değil kimselere beğendiremedim burada, sorun bende galiba o şeker kızı çok aradım ama yok, bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…