- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.481
Günaydın prenses hayrolsun arkadaşım. :)mavilimYesilim
Ben rüyamda seni gördüm. Sizin yaşadığınız şehirde idik. Birkaç kız arkadaşın vardı. Bir yere gidiyorduk. Gayet mutlu mesut bir rüya idi. Allah hayretsin!
Kısmet canım, belli mi olur.Günaydın prenses hayrolsun arkadaşım. :)
İnşallah olur bir gün toplaşırız :)
Hayırlı günler canım.Hayırlı günler kızlar.
Limoncum neden istanbula taşındın? Güle güle otur evinde.
Hadi gözün aydın. Bi de doğal gaz oldu mu tamamdır.Selamlar kızlar artık elektirğim vardoğalgazım ne zaman gelir bilinmez :-( okula gittim iyi gibi ortam. Sabahçı olacağım bakalım maraton başlıyor
Hayırlı uğurlu olsun.Hayırlı günler canım.
Limon İstanbul'a atandı.
Nasılsın? Günlerin nasıl geçiyor? Bebek iyi mi?
Günaydın kızlar...
Mutlu ve huzurlu sabahlar...
Bu gün de dünde güne enerjik başladım. Bir dua buldum netten hergün bir bardak suya okuyup bitirdikten sonra içiyorum. bütün işlerimin yoluna girmesi için eğer olursa sizde deneyin bence 21 gün devam edeceğim. Hadi bana kolay gelsin
Bildiğin gibi. Şükür Allah'a bir yaramazlık yok ama ben hep yorgun bitkin gibiyim bu aralar... Hayat yorgunu...Hayırlı uğurlu olsun.
İyiyim şükür canım. Evdeyim genelde.
İyidir inşallah. 2 hafta önce gördüğümde iyiydi. Sen nasılsın canım?
Bende de bir sorun var. :)an itibariyle 30 yaşındayım. işim, evim, arabam var ama yalnızım. artık evlilik ve yuva istiyorum ama uzun soluklu (sevgili demek istemiyorum) bir ilişkim bile olmadı... nasıl? bende bi sorun var galiba... :/
Duayı bana da özelden yazar mısın?Günaydın kızlar...
Mutlu ve huzurlu sabahlar...
Bu gün de dünde güne enerjik başladım. Bir dua buldum netten hergün bir bardak suya okuyup bitirdikten sonra içiyorum. bütün işlerimin yoluna girmesi için eğer olursa sizde deneyin bence 21 gün devam edeceğim. Hadi bana kolay gelsin
Hakkında hayırlısı olsun.selam kızlar geçmişi okuyamadım ben geldim.
nasılsınız ? nasıl gidiyor?
artık bır ılıskım var.bu kısı fatıh degıl.geçen persembeden berı benı bulutların üstüne cıkaran bır adam,gene arkadaş cevremden cok mutluyum ve huzurluyum.fatıh defterı kapandı belkıde boyle olması ıkımız ıcınde en hayırlısı oldu.kım bılır? hep aklımın ucunda belkı kalacak onu gördüğümde ama ılk kez bır ınsan tarafından sevılmenın tadını cıkarmak ıstıyorum bakalım.
tatılden geldim pazartesi akşamı ,bugun ısteyım sızlerede bır girip merhaba dıyım dedım.sizleri özledim.kocaman öpüyorum..
Bildiğin gibi. Ş
ükür Allah'a bir yaramazlık yok ama ben hep yorgun bitkin gibiyim bu aralar... Hayat yorgunu...
Bende de bir sorun var. :)
Hoş geldiniz.
Duayı bana da özelden yazar mısın?
Hakkında hayırlısı olsun.
Ablan nasıl oldu?Bebek işleri? Tedavi?
Hakkında hayırlısı olsun.canım pazartesi sabahı ablamın yumurtalıkları alındı.tup bebek işlemi için? o süreci suanda dığer doktoruda beklıyor.tup bebek tedavısıne başlanmış durumda bakalım nasıl sonuçlanacak.
Hayırlı günler kızlar.
Limoncum neden istanbula taşındın? Güle güle otur evinde.
Hadi gözün aydın. Bi de doğal gaz oldu mu tamamdır.
Bende gittim fena değildi. Öğretmenler Odası küçük . Normal öğretime geçecek. Nasıl olacak bilmiyorum.
herkese selam. yorgunum.
an itibariyle 30 yaşındayım. işim, evim, arabam var ama yalnızım. artık evlilik ve yuva istiyorum ama uzun soluklu (sevgili demek istemiyorum) bir ilişkim bile olmadı... nasıl? bende bi sorun var galiba... :/
selam kızlar geçmişi okuyamadım ben geldim.
nasılsınız ? nasıl gidiyor?
artık bır ılıskım var.bu kısı fatıh degıl.geçen persembeden berı benı bulutların üstüne cıkaran bır adam,gene arkadaş cevremden cok mutluyum ve huzurluyum.fatıh defterı kapandı belkıde boyle olması ıkımız ıcınde en hayırlısı oldu.kım bılır? hep aklımın ucunda belkı kalacak onu gördüğümde ama ılk kez bır ınsan tarafından sevılmenın tadını cıkarmak ıstıyorum bakalım.
tatılden geldim pazartesi akşamı ,bugun ısteyım sızlerede bır girip merhaba dıyım dedım.sizleri özledim.kocaman öpüyorum..
Bildiğin gibi. Şükür Allah'a bir yaramazlık yok ama ben hep yorgun bitkin gibiyim bu aralar... Hayat yorgunu...
Bende de bir sorun var. :)
Hoş geldiniz.
Duayı bana da özelden yazar mısın?
Hakkında hayırlısı olsun.
Ablan nasıl oldu?Bebek işleri? Tedavi?
Merhaba melekcan ..
güzel arkadaşım inşallah tez vakitte oğlanını sağlıkla kucağına alırsın ve güzel güzel büyütüürsün inşallah.
sıcaklardan sanıırm çok çabuk yoruluyor insan... selam aslıcan
Yeni yaşın hayırlı olsun. Yaşın bir önemi yok. Ruhun genç kalsın. Sağlıklı ol... Yaşla birer sayıdır. Her yaşın ayrı bir güzelliği var)
Senin gibi , birçok arkadaşım gibi nadir çiçek çok ...kıymet bilen elbet olacak... Saburla beklemek en güzelii..
Chal... yine acele ediyorsun. Fatihlede böyle başladı...Bence kendine izin ver.... sen beğenilen birisin biri seni mutlu edebilir ama aradan biraz zaman geçsin. Yine üzüleme.
Umarım anlık değil bir ömür boyu olursun ama biraz acele etme erken karar verme...
prensesim msjımı yazdım sana...
Haklısın.şeker kız candy'den sonrasını beğenemedim ben değil mi?
Ama ne yapayım? şeker kız candy profili senin alametifarikan gibiydi.
Limoncuğum, ortamın iyi olmasına sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?