- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.501
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.Merhaba melekcan ..
güzel arkadaşım inşallah tez vakitte oğlanını sağlıkla kucağına alırsın ve güzel güzel büyütüürsün inşallah.
sıcaklardan sanıırm çok çabuk yoruluyor insan... selam aslıcan
Yeni yaşın hayırlı olsun. Yaşın bir önemi yok. Ruhun genç kalsın. Sağlıklı ol... Yaşla birer sayıdır. Her yaşın ayrı bir güzelliği var)
Senin gibi , birçok arkadaşım gibi nadir çiçek çok ...kıymet bilen elbet olacak... Saburla beklemek en güzelii..
Chal... yine acele ediyorsun. Fatihlede böyle başladı...Bence kendine izin ver.... sen beğenilen birisin biri seni mutlu edebilir ama aradan biraz zaman geçsin. Yine üzüleme.
Umarım anlık değil bir ömür boyu olursun ama biraz acele etme erken karar verme...
prensesim msjımı yazdım sana...
Şok şok şok çok şaşırdım. Hayırlı olsun tatlım. İnşallah sana iyi gelir. Nasıl oldu bu merak ettim. Anlat bi özelden.canım haklısın ama denemek ıstıyorum.
farklı bır tıp ve ınan bana fatıh manyaklıgımdan kurtulmanın tek yolu bu ,bırde denemeden doğru olup olmadıgını bılemem
selam canım. napıyorsunherkese selam
chall hayırlı olsun canım umarım işler yolunda gider.
redd nası yeni okulun sevdin mi. ben şu sıralar gözlem yapıyorum bakalım
iyi gibi arkadaşım var genelde onlayım ama diğer rehberlikçiden gözüm korktu öne çıkmaya mraklı bi hatun. ben orta kısımda tekim ilk kısımda iki tane var bakalım. müdür kıl gibi. diğer hocalar iyi gibi. zaman gösterecekfena değil okulum. inşallah bu sene daha iyi olacak. umut ederek bekliyorum. bende gözlem yapıyorum. inşallah iyi olur.
senin okul nasıl.
iyi gibi arkadaşım var genelde onlayım ama diğer rehberlikçiden gözüm korktu öne çıkmaya mraklı bi hatun. ben orta kısımda tekim ilk kısımda iki tane var bakalım. müdür kıl gibi. diğer hocalar iyi gibi. zaman gösterecek
canım işin ucu bana dokunmasında kadın fazla ya . mesela daha ram çerçeve hazırlamadı hatun diyoki ramı beklemeyelim yapalım biz ayın sonuna kadar yapılır bizi strese soktu diğer zrkadaşla . uyuz insan çok. sizinki de saçmaymış okulu nerden bliyo da atlıyohemen ön plana çıkmaya çalışanları hiç sevmem.
bizde de var bi tane yeni gelen Türkçeci. müdür yardımcısı lazım mış. hemen atladı ben olurum diye. ilk günden okulu benimsedi. kaç yıllık hocalar varken ilk günden atlaması hoşuma gitmedi. vardır böyle tipler hemen ben bilirim ben yaparım der.
bizim müdür vekaletenmiş. gerçek müdür aralık gibi gelecekmiş.
canım işin ucu bana dokunmasında kadın fazla ya . mesela daha ram çerçeve hazırlamadı hatun diyoki ramı beklemeyelim yapalım biz ayın sonuna kadar yapılır bizi strese soktu diğer zrkadaşla . uyuz insan çok. sizinki de saçmaymış okulu nerden bliyo da atlıyo
peki canım. pimpirik diil göz boyamaya çalışıyor . bakalım zaman göstreceksizin hocada pimpirikli çıkmış biraz. ilk günden yapılmasa da olur. ne olacak ki.
diyorum ya işte bizimkide biraz cinss ilk günden hoşuma gitmedi. herşeye atladı hemen. özelden sana bişey yazcam. hemen yatma.
chal aklımdasın kuzum elektriğe yeni kavuştum bi kaç güne doğalgaz falan uğraşıyorum her iey benim üstüme olduğu için bu işlemlerim var. az yoluna koyayım redde isterse 3lü buluşma ya da ikimiz buluşalım :)
İnan ben de bakıyorum ara sıra. Bulsam sana göndereceğim.sadece sana değil kimselere beğendiremedim burada, sorun bende galibao şeker kızı çok aradım ama yok, bulamıyorum.
Davetimi kırmayıp geldiğin için sağ ol.
Limoncuğum, şimdi nasılsın canım?selam hatunlar yorgun argınımm. netim var artık ama wifi de sorun var kablolu bağlanuyorum şimdilik. alıntı yapamadım başım çok ağrıyo.
Turkuazcanım, ben de uykusuzum. Akşam olsa da gitsek modu.Günaydın kızlar
Filo mavi limoş redo aslı ......
Daha yeni sabah ama ben akşam olsada eve gidip duş alıp uzandam modundayım
selam tekrar, evet çalışıyorum. ama bu aralar çok sıkıntılıyım. 3,5 yıllık gelgiti fazla olan ilişkim bu ara yine sallantıda, ara verdik sonra bitirdik ama ben dayanamayıp onu çok özlediğimi ayrılığa dayanamadığımı yazdım. yüzyüze konuşalım dedi. ama daha görüşelim diyen yok ortada. bu da yetmez gibi sabah aramış beni yanlış aradığını söylüyor. amaan ne biliyim herşey kötü olmak zorunda mı, çok sinir oldum ben bugüneİnan ben de bakıyorum ara sıra. Bulsam sana göndereceğim.
Sen O'sun ASLI, Şeker Kız Candy'sin sen!
Davetimi kırmayıp geldiğin için sağ ol.
Eee, Nasılsın? Çalışıyor muydun? Anlatsana sen de.
Limoncuğum, şimdi nasılsın canım?
Turkuazcanım, ben de uykusuzum. Akşam olsa da gitsek modu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?