30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.

canım haklısın ama denemek ıstıyorum.

farklı bır tıp ve ınan bana fatıh manyaklıgımdan kurtulmanın tek yolu bu ,bırde denemeden doğru olup olmadıgını bılemem
Şok şok şok çok şaşırdım. Hayırlı olsun tatlım. İnşallah sana iyi gelir. Nasıl oldu bu merak ettim. Anlat bi özelden.

selam hatunlar yorgun argınımm. netim var artık ama wifi de sorun var kablolu bağlanuyorum şimdilik. alıntı yapamadım başım çok ağrıyo.

chall hayırlı olsun canım umarım işler yolunda gider.

redd nası yeni okulun sevdin mi. ben şu sıralar gözlem yapıyorum bakalım

chall hayırlı olsun canım umarım işler yolunda gider.

redd nası yeni okulun sevdin mi. ben şu sıralar gözlem yapıyorum bakalım

fena değil okulum. inşallah bu sene daha iyi olacak. umut ederek bekliyorum. bende gözlem yapıyorum. inşallah iyi olur.

senin okul nasıl.

fena değil okulum. inşallah bu sene daha iyi olacak. umut ederek bekliyorum. bende gözlem yapıyorum. inşallah iyi olur.

senin okul nasıl.
iyi gibi arkadaşım var genelde onlayım ama diğer rehberlikçiden gözüm korktu öne çıkmaya mraklı bi hatun. ben orta kısımda tekim ilk kısımda iki tane var bakalım. müdür kıl gibi. diğer hocalar iyi gibi. zaman gösterecek

hemen ön plana çıkmaya çalışanları hiç sevmem.

bizde de var bi tane yeni gelen Türkçeci. müdür yardımcısı lazım mış. hemen atladı ben olurum diye. ilk günden okulu benimsedi. kaç yıllık hocalar varken ilk günden atlaması hoşuma gitmedi. vardır böyle tipler hemen ben bilirim ben yaparım der.
bizim müdür vekaletenmiş. gerçek müdür aralık gibi gelecekmiş.

canım işin ucu bana dokunmasında kadın fazla ya . mesela daha ram çerçeve hazırlamadı hatun diyoki ramı beklemeyelim yapalım biz ayın sonuna kadar yapılır bizi strese soktu diğer zrkadaşla . uyuz insan çok. sizinki de saçmaymış okulu nerden bliyo da atlıyo

sizin hocada pimpirikli çıkmış biraz. ilk günden yapılmasa da olur. ne olacak ki.

diyorum ya işte bizimkide biraz cinss ilk günden hoşuma gitmedi. herşeye atladı hemen. özelden sana bişey yazcam. hemen yatma.

sizin hocada pimpirikli çıkmış biraz. ilk günden yapılmasa da olur. ne olacak ki.

diyorum ya işte bizimkide biraz cinss ilk günden hoşuma gitmedi. herşeye atladı hemen. özelden sana bişey yazcam. hemen yatma.
peki canım. pimpirik diil göz boyamaya çalışıyor . bakalım zaman göstrecek

kızlar yenı bır yere başladıgınızda olacak seyler bunlar.lütfen enerjınızı ve moralinizi düşürmeyın.yenı bır ıse ,arkadaş cevresıne adaptasyon surecı her yerde var oyle ınsanlar.sadece alışmanız gereklı ortama bıraz sabır.hersey ıyı olacak ben ınanıyorum.

limon sonunda istdesın desene :) super canımcımm.. sız kendınızı ayarlayında bır toplanalım.

tugcecım nasıl oğlun? yaramazlık yapıyormu karnında :):)? adına karar verdınızmı daha erken ama :) belkı karar vermışsınızdır.

şirkete geldım işteyım hala tatılın bıtmesıne alışamadım ama

chal aklımdasın kuzum elektriğe yeni kavuştum bi kaç güne doğalgaz falan uğraşıyorum her iey benim üstüme olduğu için bu işlemlerim var. az yoluna koyayım redde isterse 3lü buluşma ya da ikimiz buluşalım :)

canım ayarlarsın bende daha yenı geldım.dün akşam konserdeydık.bugun işteyim,akşam gene görüşcez.sonra eve gıdıp bavul hazırlayacağım.haftasonu gene sehırdışında olucaz.sen hallet ıslerını bız görüşürüz takma kafana nasıl olsa ıstanbuldasın daha cok zamanımız olacak.

turkuaz bende ımzanı merak ettim.

sadece sana değil kimselere beğendiremedim burada, sorun bende galiba o şeker kızı çok aradım ama yok, bulamıyorum.
İnan ben de bakıyorum ara sıra. Bulsam sana göndereceğim.
Sen O'sun ASLI, Şeker Kız Candy'sin sen!

Davetimi kırmayıp geldiğin için sağ ol.
Eee, Nasılsın? Çalışıyor muydun? Anlatsana sen de.

selam hatunlar yorgun argınımm. netim var artık ama wifi de sorun var kablolu bağlanuyorum şimdilik. alıntı yapamadım başım çok ağrıyo.
Limoncuğum, şimdi nasılsın canım?

Günaydın kızlar
Filo mavi limoş redo aslı ......
Daha yeni sabah ama ben akşam olsada eve gidip duş alıp uzandam modundayım
Turkuazcanım, ben de uykusuzum. Akşam olsa da gitsek modu.

selam tekrar, evet çalışıyorum. ama bu aralar çok sıkıntılıyım. 3,5 yıllık gelgiti fazla olan ilişkim bu ara yine sallantıda, ara verdik sonra bitirdik ama ben dayanamayıp onu çok özlediğimi ayrılığa dayanamadığımı yazdım. yüzyüze konuşalım dedi. ama daha görüşelim diyen yok ortada. bu da yetmez gibi sabah aramış beni yanlış aradığını söylüyor. amaan ne biliyim herşey kötü olmak zorunda mı, çok sinir oldum ben bugüne

prenses 8 yıl sancılı bır ılıskım vardı.
ılk 3.5 senesı rüya gıbıydı 3.5 yıl sonrasında özledğimi söylerdim o günlerce görüşelim demezdi.arar yanlış aradım derdi.canım cok yanardı.bır anda bır guc bulup bıtırdım.sonrasında o istediği halde olmadı.canımın yandıgı anlarda oldu mutlu oldugum anlarda.ama sunu cok ıyı bılıyorum ve kızlarda bılıyorkı son 1.5 yıldır nefes aldıgım her an kendımde bu gücü buldugum ıcın Allaha şükrediyorum.demem o ki eğer gerçekten senın ıcın caba sarfetmeyecek bır adamsa karşındaki bas geç inan karşına başkaları hatta senı daha cok mutlu eden bırılerı cıkıyor.

gene aynı sekılde bak 12 hazıranda tanıştıgım ve herseyımde 2 ay boyunca yanımda olan bır adam vardı bır laf uzerıne sormamla soguk davranmaya başladı ,whatsapptan mesaj atınca hatta cvp bıle verme zahmetınde bulunmadıgı zamanlar ben gene bastım geçtim.

kımse senden daha kıymetlı degıl. ınan karşına cok daha ıyılerı cıkıyor.

bak cok yenı bır ornek olacak belkı ama persembe gunu bır ılıskıye başladım.subattan berı cok ısteyen bır adamdı.cok capkındı.ama her kötü anımda yanımda ve ınan bana onunla ufak cocuk gıbı tum delılıklerı yapabılıyorum.tatıldeyım dıye yanıma geldi telden ulaşamıyor dıye bakarken bana hayatımda ılk kez bır adamın ıcını tıtredıgını hıssedıyorumkı bu adam gercekten ben ılk tanıdıgm donemde babyface olması nedenıyle playboyluk yapan bır adamdı.adam olmak ıstedıgını soyledı ve ınan bana kendılıgınden tum planlarıma dahıl oldu.

karşındaki adam eğer emek sarfetmenı hakedecek bır adamsa buyur uğraş dur ama senı arayıp canın yanacagı halde yanlış aradımışım dıyorsa daha ne beklıyorsun o ılıskıden gitmek için.karşında seven belkı ama bu sevgısını kendıne bıle artık soyleyemeyecek bır erkek var.seven adam ugrasır sen bunu kendıne layık görüyormusun? uzme kendını kımse senden daha kıymetlı degıl.bugun tarıh 04.09.2014 yarın veya daha sonrasında 04.09.2014 olmayacak.bak 8 yllık ılıskımde yakın arkadaşlarımdan bır tanesı benı balkona cıkarıp ne görüyorsun anlat demişti.anlattım ama algıda secıcılık yapmadıgımı farkettım ve arkadaşımın dışarıda bır cok kısı var coguda erkek it sürüsü gibiler deyimiyle ben kendıme geldim.sende bunların düşün amacım akıl vermek degıl ama ınan bende senın yaşadıklarını yaşayan bırısı olarak bunları söyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…