- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.681
merhaba petunyacığım.. Rabbim içine sindirsin.. küçük aksiliklere ağzının tadını bozma canım...
Günaydın kızlar...
Günaydın kızlar...
amin canım, teşekkürler. öyle yapmaya çalışıyorum, sen nasılsın
günaydın ceren, günaydın kızlar mutlu günler
Günaydın kızlar...
amin canım, teşekkürler. öyle yapmaya çalışıyorum, sen nasılsın
günaydın ceren, günaydın kızlar mutlu günler
Benden de hepinize GÜNAYDIN kızçeler.Günaydın kızlar ...
Mutlu sabahlar..
evet filozof, biraz telaşlıyım.. zaman yaklaştı. düğün de nikahımız kıyılacak allahın izniyle. henüz nişanlıyız..
düşündükçe çok değişik geliyor rabbim hayırlı kılsın inşallah
pc' ye bir şey oldu
alıntılayamadım.
Petunyacım, çok güzel gelişmeler Allah hep böyle heyecanlar nasip etsin.
Limon, yeni dönemin hayırlı olsun
Red, seninde yeni dönemin hayırlı olsun. Erkeklerin çoğuna güven olmaz. Yüzyüze gelince sana olan hislerini belli etmiyorsa o insanı boşver. Hepsi yem atıyorlar ve ellerinin altında biri olsun istiyorlar. Çok azı bu katogoriye girmiyor. Belli bir olgunluğa gelmeleri için çok zaman lazım.
prenses ... güzel sabahlar
Kızlar ben spor yapıyorum ama bazen abartıyorum sanırım. can sıkıntısından kendimi dansa verdim 1 saat dans ediyorum. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Gerçi pazar günü sporla başladım, temizlik yaptım sonra yürüyüşle aile büyüklerini ziyaret sonra da dansbaya bir yorulmuşum
bugün okula 2 adet çiçek geldi çok mutlu oldum ya :)
canım hanı bızım davetıyemız onlıne bıle olsa? lımon sana geldımı davetıye?
petu bızı düğününe ıstemıyor herhalde?
Blog sayfanın linkini verir misin? Sakıncası yoksa!gunaydın ıyım ben herkes ıyımı? buaralar garıp bır sekılde parasızlık yaşıyorum.
okul taksitimin geri kalanını cektırmek zorunda kaldım.baya kötü oldu para konusunda.
onun dışında emın degılım yenı cocuktan tamamen saçmalamışım bıle dıyebılırım.fatıhle hala konuşmaya devam edıyorum ve o olmalıydı erkek arkadaşım dıyorum.enteresan bır haldeyım.
kendıme blog açtım fatıh vesıle oldu orada hersey hakkında yazacagım.bakalım insallah ılerletebılırım hep cok ıstedıgım bırseydı.
bu dönem yüksek lisansı dondurdum.
aılemın yaşadıgı yerde iş arıyorum.ınsallah bulabılırım.Aılemle yaşamak ıstıyorum artık.
işyerınde hersey ıyı gıdıyor.ablamın cocuk olayı 10 gun ıcınde bellı olacak bakalım.heyecanla beklıyoruz.
olur mu öyle şey canım, neden istemeyim, davetiyem basılmadı. model bakıyoruz, belirleyip fiyat alıcaz bikaç yerden.
limonla da konuşamadık ki biz: (
senin erkek arkadaşınla sorun mu oldu mutsuz musun canım, bende ekonomik olarak zorlandım bu süreçte. bir şekilde bir yerden kapı açılır merak etme. içini ferah tutsabahları zor gelse de uyanmak, işim olduğu için her sabah şükrediyorum :))
bu süreçte daha iyi anladım bunu ..
Blog sayfanın linkini verir misin? Sakıncası yoksa!
Takip etmek isterim.
Ablanın bebek olayı olumlu mu yani?
Ailenin yanına git ve bu yaşadıklarından biraz sıyrıl, kendini nadasa bırak!
Kafan rahat eder bence.
gunaydın ıyım ben herkes ıyımı? buaralar garıp bır sekılde parasızlık yaşıyorum.
okul taksitimin geri kalanını cektırmek zorunda kaldım.baya kötü oldu para konusunda.
onun dışında emın degılım yenı cocuktan tamamen saçmalamışım bıle dıyebılırım.fatıhle hala konuşmaya devam edıyorum ve o olmalıydı erkek arkadaşım dıyorum.enteresan bır haldeyım.
kendıme blog açtım fatıh vesıle oldu orada hersey hakkında yazacagım.bakalım insallah ılerletebılırım hep cok ıstedıgım bırseydı.
bu dönem yüksek lisansı dondurdum.
aılemın yaşadıgı yerde iş arıyorum.ınsallah bulabılırım.Aılemle yaşamak ıstıyorum artık.
işyerınde hersey ıyı gıdıyor.ablamın cocuk olayı 10 gun ıcınde bellı olacak bakalım.heyecanla beklıyoruz.
o olgunlukta adam çok az.canım kendını bılen bellı bır olgunluğa gelmiş adam agır takılıyor,ne istediğini nasıl hareket etmesı gerektıgını bılen adam oluyor.ve bır cogu kız ıstesede ıstemedıgını barız dıle getırıyor.
adam gibi adam oluyorlar.sadece bellı bır olgunluga gelememiş erkekler elının altında bırısı olsun ıstıyor,kendıne bır hedef cızememiş bır yerlerde eksıklık yaşayan zaten benım gözümde oyle adamdan uzak durulmalı.ısteyen adam bırkaç gun sonra gelıyor mutlaka cunku
Merhaba Chal..
Ben acele ettiğini düşündüm ve söylemiştim. Fatih ile hakkında hayırlısı Chal..
Ablan için çok sevindim. İnşallah çok güzel bir bebeği olur.
evet hepınız soyledınız yok sayamam bunu asla.
kendımı kurtarmak ıstedım başta ona olan ılgım saplantı gıbı gelmeye başlamıştı ama değil.
sadece o cok yogun bu sebeple saçma sapan bır haldeyız ve adam elınden gelenı yapıyor.
bakalım yaşayıp görücez.
ama başka bırısınde sunu anladım o farklı bana ılgısı,davranısı herseyı cok farklı.
canım evet cok az ama ben suanda bunu yaşıyorum.fatıh oyle bır adamkı ıstıyorum sadece cok yogunum napcagımı bılmıyorum dıyor ve emınım artık başka bır kıza benım gıbı davranmıyor bakalım nolcak.yaşayıp görcez.ama görürken kımseyı uzmesem ıyıydı.
vede canım ınan bana yok degıl var sadece doğru adama doğru zamanda deger vrmek gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?