30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gunaydın ıyım ben herkes ıyımı? buaralar garıp bır sekılde parasızlık yaşıyorum.
okul taksitimin geri kalanını cektırmek zorunda kaldım.baya kötü oldu para konusunda.
onun dışında emın degılım yenı cocuktan tamamen saçmalamışım bıle dıyebılırım.fatıhle hala konuşmaya devam edıyorum ve o olmalıydı erkek arkadaşım dıyorum.enteresan bır haldeyım.
kendıme blog açtım fatıh vesıle oldu orada hersey hakkında yazacagım.bakalım insallah ılerletebılırım hep cok ıstedıgım bırseydı.
bu dönem yüksek lisansı dondurdum.
aılemın yaşadıgı yerde iş arıyorum.ınsallah bulabılırım.Aılemle yaşamak ıstıyorum artık.
işyerınde hersey ıyı gıdıyor.ablamın cocuk olayı 10 gun ıcınde bellı olacak bakalım.heyecanla beklıyoruz.

red senı görünce aklıma geldı herhangı bır gelışme varmı canım?

lımon/red okullarınıza alışabıldınızmı?

canım hanı bızım davetıyemız onlıne bıle olsa? lımon sana geldımı davetıye?
petu bızı düğününe ıstemıyor herhalde?

canım kendını bılen bellı bır olgunluğa gelmiş adam agır takılıyor,ne istediğini nasıl hareket etmesı gerektıgını bılen adam oluyor.ve bır cogu kız ıstesede ıstemedıgını barız dıle getırıyor.
adam gibi adam oluyorlar.sadece bellı bır olgunluga gelememiş erkekler elının altında bırısı olsun ıstıyor,kendıne bır hedef cızememiş bır yerlerde eksıklık yaşayan zaten benım gözümde oyle adamdan uzak durulmalı.ısteyen adam bırkaç gun sonra gelıyor mutlaka cunku

mavilim haklısın ve dün dedemın duası okunurken hoca dedıkı istek namazı varmış onu kılarsan ne dilersen oluyormuş.2 rekatmış hemde .anneme soyledım hangı dualar okunuyor sor dıye herkesın ıcınde soramadı ama soracak sıze yazarım.

canım hanı bızım davetıyemız onlıne bıle olsa? lımon sana geldımı davetıye?
petu bızı düğününe ıstemıyor herhalde?

olur mu öyle şey canım, neden istemeyim, davetiyem basılmadı. model bakıyoruz, belirleyip fiyat alıcaz bikaç yerden.
limonla da konuşamadık ki biz: (
senin erkek arkadaşınla sorun mu oldu mutsuz musun canım, bende ekonomik olarak zorlandım bu süreçte. bir şekilde bir yerden kapı açılır merak etme. içini ferah tut sabahları zor gelse de uyanmak, işim olduğu için her sabah şükrediyorum :))
bu süreçte daha iyi anladım bunu ..

Blog sayfanın linkini verir misin? Sakıncası yoksa!
Takip etmek isterim.

Ablanın bebek olayı olumlu mu yani?

Ailenin yanına git ve bu yaşadıklarından biraz sıyrıl, kendini nadasa bırak!
Kafan rahat eder bence.

canım tatlı telaşlar ve parasızlık yok sen bana maıl at su tarıh suyer dıye ben gelmek ıstıyorum kısmetse.
canım hayır ben fatıhı yaşamımda ıstıyorum ,yaşamımı onun ellerıne teslim etmek ıstıyorum.
başka bırısı degıl cocukta sıkıntı yok o ılgılenmeye çalışıyor ama fatıh gıbı ıcten degıl,benı geliştirmiyor ama fatıhlede berbat ettım bırısı ıle bu dönemde deneyıp bılmiyorum pfff...

canım sana ozelden yazıyım daha ıkı yazı yazdım deneme aşamasında olması nedenıyle kımseye duyurmadım ama oku bakalım banada akıl verırsın.fatıh geliştirmem gerektıgını düşünüyor zaten dün başladım cok normal bakalım.sakıncası yok tabıkı yorumunuda merak edıyorum.

canım ınsallah yanı toplamda ablamdan 7 yumurtalık cıktı bunun 3ü öldü.2sını koydular.2 kısını dondurdular.2sinin tutup tumayacagı 10-15 gun ıcınde bellı olacak bakalım.nolcak ınsallah olur.

ya ınsallah bu ıs olursa hem cok buyuk bır sırket hemde aılemın yanında olacağım cok ıstıyorum gıdıp bır görüşiyim de bakalım nolcak.

Merhaba Chal..

Ben acele ettiğini düşündüm ve söylemiştim. Fatih ile hakkında hayırlısı Chal..

Ablan için çok sevindim. İnşallah çok güzel bir bebeği olur.

o olgunlukta adam çok az.

Merhaba Chal..

Ben acele ettiğini düşündüm ve söylemiştim. Fatih ile hakkında hayırlısı Chal..

Ablan için çok sevindim. İnşallah çok güzel bir bebeği olur.

evet hepınız soyledınız yok sayamam bunu asla.
kendımı kurtarmak ıstedım başta ona olan ılgım saplantı gıbı gelmeye başlamıştı ama değil.
sadece o cok yogun bu sebeple saçma sapan bır haldeyız ve adam elınden gelenı yapıyor.
bakalım yaşayıp görücez.
ama başka bırısınde sunu anladım o farklı bana ılgısı,davranısı herseyı cok farklı.
canım evet cok az ama ben suanda bunu yaşıyorum.fatıh oyle bır adamkı ıstıyorum sadece cok yogunum napcagımı bılmıyorum dıyor ve emınım artık başka bır kıza benım gıbı davranmıyor bakalım nolcak.yaşayıp görcez.ama görürken kımseyı uzmesem ıyıydı.

vede canım ınan bana yok degıl var sadece doğru adama doğru zamanda deger vrmek gerekıyor

öyle tabi ki. Bazen iyi insanlarda çıkıyor ama olmayınca olmuyor. Her şey olacağına varıyor. Bazen işin içinden çıkamayınca hep öyle deyip kendimi rahatlatıyorum.

Ben de bol bol kuran sureleri okuyorum. Okuyunca ruhum çok rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…