- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.661
işte ortam şart herkes evli bizde de . arkadaşlar soruyor var mı bekar birileri diye. ya bu da ilginç adamlar görüşelim diyo ses yok bi dahaCnm barış geçen hafta görüşelim demişti. Bekliyorum yazmasını o da boşa çıkacak gibi.bekliyorum. Yeni okuldan bişey çıkmaz kadınlar matinesi gibi. Bekar adam yok. Yeni ortam lazım bana.
Günaydın kızlarrrr
Limoşşşş sunumu atlatmana sevindim canım :)))
Maviş sen bana film önermiyorsun artık ya((
Aslı dün kadın kokusu filmini izledim güzeldi. Sorayayı izlemicem ama konusu ağır bana :)))
Uyuyup uyuyup uykuya doyamıyorum. Kafam dolu bir türlü işi, iş sorunlarını kafamdan atamıyorum ne olucak böyle nasıl olucak bilmiyorum.
Sürekli kafam da iş ve gece uyurken böle iş düşündüğümü hissedip hatırlıyorum.
Herkese güzel bir gün olsun......
Ben hiç kendi kendime dans etmedim. Deneyeceğim
Nikah sizin nikah değildi di mi? Nikahı önden mi yaptınız?günaydın kızlar, nasılsınızuzun zamandır gelemedim aranıza. herkese selam.
redd ve limon; yeni eğitim yılınız hayırlı olsun, yeni yerleriniz size şans getirsin, adaptasyon sorunu yaşayabilirsiniz ama bu çok doğal. turkuaz sen de ruhunu dinlendirmeye çalış canım fazla yorma kendini.
chall, yeni bşyler varmış hayırlı olsun
filozof, mavili, cerenkar, aslı, hepinize günaydın. ben iyiyim, evimizi temizledik, eşyalarımız gelmeye başladı. gelinlik provam devam ediyor, ve diğer eksik detayları tamamlamaya çalışıyoruz. gerçekten çok şy var. İnsan unutabiliyor arada.
mesela pazar günü nikaha gittik, nikah şekerleri evde unutulmuş, dağıtılamadı. kimileri tuhaf karşıladı ama ben hiç yadırgamadım
Selam kızlar sıkıldım bi yere seminere geldik
Petuu kuzum her şeyün mükemmrl olmasına gerek yok huzur olsun yeterinsanlar eleştirmeyi çok seviyo . Umarım güzel bş yıl olur
Günaydın kızlar...Nikah sizin nikah değildi di mi? Nikahı önden mi yaptınız?
Bu arada seni merak ediyorduk tabii ki!
Bir ay kadar kaldı. Heyecanlısındır.
canım okula yakın bi yerden ev kiraladım. ailemleyim bir kaç sonrasında tek kalacağım ama onlar sık sık gelip gidecekler.merhaba canım, istanbul a hoşgeldin. nereye yerleştin kimle kalıyosun nasılsın?
yazdığınla içimi okudun sanki limon, haklısın eleştirmeyi seven bir toplumuz, yapacak bşy yok.
görselliğe ve gösterişe düşkün bir insan değilim, manevi şeyler beni her zaman çok daha mutlu eder.. ve hep öyle olmasını diliyorum.
Allah mübarek etsin canım.evet filozof, biraz telaşlıyım.. zaman yaklaştı. düğün de nikahımız kıyılacak allahın izniyle. henüz nişanlıyız..
düşündükçe çok değişik geliyor rabbim hayırlı kılsın inşallah
Olur tabii, yanlışlık olur. Unutma olur. Yeter ki herkes birbirine iyi niyetle yaklaşsın. Kırmasın, incitmesin birbirini.Nikah derken kızlar, benim bir arkadaşımın nikahına gittik. Herkes telaştan nikah şekerlerini evde unutmuş, ondan bahsettim yani benim değil, eksik yazmışım kusura bakmayın. Bu zamanlarda mutlaka bşyler unutuluyor anlamında yazdım aslında onu.
canım okula yakın bi yerden ev kiraladım. ailemleyim bir kaç sonrasında tek kalacağım ama onlar sık sık gelip gidecekler.
senin içine sinsin yeter ve ben şuna inanıyorum para kolay kazanılmıyor ve gösteriş olsun diye yapılan masraf yazık günah. sade olsun düşünceli olunsun yeter de artar bile. kuzenimi evlendirdik yeni kız ihtiyacı olmayan hiç bişey almadı herkes eleştirdi ama çok mutlu çünkü içine sinen şeyleri sevdiğiyle yaptı :) gerisi boş kimse evlilikte durup durup ne çok gösteriş yaptık hadi mutlu olalım demiyor. bu süreçte kırılma ve kırma yeterli gerisi hallololur bir şekilde :)
canım aşçılık konusunda sıkıntı yokta dikiş istiyorum kendi istediğim kıyafeti çizip dikebilmeyi çok istiyorumSende evde netten tarif al yap Ceren. Çok zevkli oluyor. Ben arada sabah tarif alıp evde yapıyorum. çok rahatlatıyor.
Bir kere soğan çorbası denedim bizimkiler çok beğendi.
Birde mercimekli değişik bir çorba yaptım. göçmen çorbası gibi. 3 çeşit yemek yaptım. bir arkadaşını da davet et. kurs bulamıyorsan kendine meşgale
gençlik merkezlerinin kursları oluyor ben sonradan keşfettim bir araştır onlar hafta sonu oluyor
merhaba petunyacığım.. Rabbim içine sindirsin.. küçük aksiliklere ağzının tadını bozma canım...günaydın kızlar, nasılsınızuzun zamandır gelemedim aranıza. herkese selam.
redd ve limon; yeni eğitim yılınız hayırlı olsun, yeni yerleriniz size şans getirsin, adaptasyon sorunu yaşayabilirsiniz ama bu çok doğal. turkuaz sen de ruhunu dinlendirmeye çalış canım fazla yorma kendini.
chall, yeni bşyler varmış hayırlı olsun
filozof, mavili, cerenkar, aslı, hepinize günaydın. ben iyiyim, evimizi temizledik, eşyalarımız gelmeye başladı. gelinlik provam devam ediyor, ve diğer eksik detayları tamamlamaya çalışıyoruz. gerçekten çok şy var. İnsan unutabiliyor arada.
mesela pazar günü nikaha gittik, nikah şekerleri evde unutulmuş, dağıtılamadı. kimileri tuhaf karşıladı ama ben hiç yadırgamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?