30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Cnm barış geçen hafta görüşelim demişti. Bekliyorum yazmasını o da boşa çıkacak gibi. bekliyorum. Yeni okuldan bişey çıkmaz kadınlar matinesi gibi. Bekar adam yok. Yeni ortam lazım bana.
işte ortam şart herkes evli bizde de . arkadaşlar soruyor var mı bekar birileri diye. ya bu da ilginç adamlar görüşelim diyo ses yok bi daha

Günaydın kızlarrrr

Limoşşşş sunumu atlatmana sevindim canım :)))

Maviş sen bana film önermiyorsun artık ya ((

Aslı dün kadın kokusu filmini izledim güzeldi. Sorayayı izlemicem ama konusu ağır bana :)))

Uyuyup uyuyup uykuya doyamıyorum. Kafam dolu bir türlü işi, iş sorunlarını kafamdan atamıyorum ne olucak böyle nasıl olucak bilmiyorum.
Sürekli kafam da iş ve gece uyurken böle iş düşündüğümü hissedip hatırlıyorum.

Herkese güzel bir gün olsun......

günaydın kızlar, nasılsınız uzun zamandır gelemedim aranıza. herkese selam.
redd ve limon; yeni eğitim yılınız hayırlı olsun, yeni yerleriniz size şans getirsin, adaptasyon sorunu yaşayabilirsiniz ama bu çok doğal. turkuaz sen de ruhunu dinlendirmeye çalış canım fazla yorma kendini.

chall, yeni bşyler varmış hayırlı olsun

filozof, mavili, cerenkar, aslı, hepinize günaydın. ben iyiyim, evimizi temizledik, eşyalarımız gelmeye başladı. gelinlik provam devam ediyor, ve diğer eksik detayları tamamlamaya çalışıyoruz. gerçekten çok şy var. İnsan unutabiliyor arada.

mesela pazar günü nikaha gittik, nikah şekerleri evde unutulmuş, dağıtılamadı. kimileri tuhaf karşıladı ama ben hiç yadırgamadım

Merhaba turkuaz.
Bende izlemiyorum ki.

İş sıkıntısı iş de kalsın eve getirme Turkuazım. Yoksa stresden strese girer hasta olursun. Hiç bir şey senin sağlığından önemli değil.

Kendine not defteri yap yaz, not al , aklına ne gelirse hep yaz... Beynin rahatlıyor... beyin sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor. Bir yerlere aksın aklındakiler boşalt gitsin

pc' ye bir şey oldu

alıntılayamadım.

Petunyacım, çok güzel gelişmeler Allah hep böyle heyecanlar nasip etsin.

Limon, yeni dönemin hayırlı olsun

Red, seninde yeni dönemin hayırlı olsun. Erkeklerin çoğuna güven olmaz. Yüzyüze gelince sana olan hislerini belli etmiyorsa o insanı boşver. Hepsi yem atıyorlar ve ellerinin altında biri olsun istiyorlar. Çok azı bu katogoriye girmiyor. Belli bir olgunluğa gelmeleri için çok zaman lazım.

prenses ... güzel sabahlar

Kızlar ben spor yapıyorum ama bazen abartıyorum sanırım. can sıkıntısından kendimi dansa verdim 1 saat dans ediyorum. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Gerçi pazar günü sporla başladım, temizlik yaptım sonra yürüyüşle aile büyüklerini ziyaret sonra da dans baya bir yorulmuşum

Günaydın kızlar... Nikah sizin nikah değildi di mi? Nikahı önden mi yaptınız?

Bu arada seni merak ediyorduk tabii ki!
Bir ay kadar kaldı. Heyecanlısındır.

Selam kızlar sıkıldım bi yere seminere geldik

Petuu kuzum her şeyün mükemmrl olmasına gerek yok huzur olsun yeter insanlar eleştirmeyi çok seviyo . Umarım güzel bş yıl olur

merhaba canım, istanbul a hoşgeldin. nereye yerleştin kimle kalıyosun nasılsın?

yazdığınla içimi okudun sanki limon, haklısın eleştirmeyi seven bir toplumuz, yapacak bşy yok.
görselliğe ve gösterişe düşkün bir insan değilim, manevi şeyler beni her zaman çok daha mutlu eder.. ve hep öyle olmasını diliyorum.

Günaydın kızlar... Nikah sizin nikah değildi di mi? Nikahı önden mi yaptınız?

Bu arada seni merak ediyorduk tabii ki!
Bir ay kadar kaldı. Heyecanlısındır.

evet filozof, biraz telaşlıyım.. zaman yaklaştı. düğün de nikahımız kıyılacak allahın izniyle. henüz nişanlıyız..
düşündükçe çok değişik geliyor rabbim hayırlı kılsın inşallah

Nikah derken kızlar, benim bir arkadaşımın nikahına gittik. Herkes telaştan nikah şekerlerini evde unutmuş, ondan bahsettim yani benim değil, eksik yazmışım kusura bakmayın. Bu zamanlarda mutlaka bşyler unutuluyor anlamında yazdım aslında onu.

canım okula yakın bi yerden ev kiraladım. ailemleyim bir kaç sonrasında tek kalacağım ama onlar sık sık gelip gidecekler.
senin içine sinsin yeter ve ben şuna inanıyorum para kolay kazanılmıyor ve gösteriş olsun diye yapılan masraf yazık günah. sade olsun düşünceli olunsun yeter de artar bile. kuzenimi evlendirdik yeni kız ihtiyacı olmayan hiç bişey almadı herkes eleştirdi ama çok mutlu çünkü içine sinen şeyleri sevdiğiyle yaptı :) gerisi boş kimse evlilikte durup durup ne çok gösteriş yaptık hadi mutlu olalım demiyor. bu süreçte kırılma ve kırma yeterli gerisi hallololur bir şekilde :)

Allah mübarek etsin canım.

Olur tabii, yanlışlık olur. Unutma olur. Yeter ki herkes birbirine iyi niyetle yaklaşsın. Kırmasın, incitmesin birbirini.

kuzenin en doğru olanı yapmış, zaten çok eksik çıkıyor, al al bitiremiyorsun. inan bir de onlar da süse kaçtığını düşünsene masraf ikiye katlanıyor. yazık günah. para kolay kazanılmıyor.
ben kaliteyi severim, kalite ayrıca tasarruftur, ama gereksiz gösterişi sevmiyorum. bu ayrımı iyi yapmak gerek.

canım aşçılık konusunda sıkıntı yokta dikiş istiyorum kendi istediğim kıyafeti çizip dikebilmeyi çok istiyorum

merhaba petunyacığım.. Rabbim içine sindirsin.. küçük aksiliklere ağzının tadını bozma canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…