30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım bılmıyorum ya ben artık gerçekten kadere ınanmaya başladım.
kader dıye bırsey var ve o doğru zamanda doğru seyı verecek.

canım bılmıyorum ya ben artık gerçekten kadere ınanmaya başladım.
kader dıye bırsey var ve o doğru zamanda doğru seyı verecek.

ben de çok şeye şahit oldum. Bazı şeylerin zamanı gelmeden olmuyor. yalnız evlilik için de iki insanında hazır olması lazım. dünya tek bizden ibaret olmuyor. karşı taraf hayatında bir şeyleri değiştirince otomatikman sizin de gidişat değişiyor sanki.

hayat çok karmaşık aslında. bazı şeyler için ne kadar dua edersen et olmayacak olmuyor. ama bazen de anahtarın kilidi bulması gibi doğru kilit- doğru anahtar- doğru dua

kesınlıkle oyle cnm.
bence evlılık iki kişinin tekerleği aynı hızda aynı noktaya sürmesi ..
aksı takdırde olmayınca olmuyor.
ya bılmıyorum yanı ıcımde hıssettıgım duygu mesela hayatımda suanda bırısı var,evlılıge hazır ve yakısıklımı evet bırcok ınsana göre cok yakısıklı ve ılgılı bır erkek.evlılıgı düşünebılecek bırısı.
ama brcogunuz fatıhın tıpı gördü baya cırkın ama onunla muhabet etmek benı cok mutlu edıyor,cok farklı .onunla konuştugum dıyalog kurdugumda sankı dünya duruyor gibi hıssedıyorum.

ve ben bu duyguyu hıssetmeyı bıle cok ıstıyorum.
evlılık bana göre cok anlam ıfade etmıyor eger gercekten karşındakı adamla olacaksa mantıklı olur yoksa hıcbır anlamı yok. al işte ılıskıye başladım uzmeden nasıl bıtırırım derdındeyım.

başlangıçlar önemlidir.
bir ilişkinin başlangıç aşaması çok şey ifade eder.
taraflar birbirini delice sevmese de, tanımak, keşfetmek, birlikte zaman geçrimek keyiflidir.
insan içinden hep daha fazlasını ister, bir adım ileri taşıma çabasına girer.

kuşkular ve gelgitler belki zamanla olur ama başlangıçta olmamalı diye düşünüyorum. o yüzden ilişkinin ilk dönemleri ilerisi için sizlere ipucu vermeli kızlar, bunu yakalamaya çalışın. ama insan anlamıyor. bende nişanlımdan önce anlayamamışım.
ama şimdi yaşayınca daha farklı olduğunu hissettim.

öpüyorum kızlar sevgiyle kalın

red senı görünce aklıma geldı herhangı bır gelışme varmı canım?

lımon/red okullarınıza alışabıldınızmı?
Esmerle konuştum. Benim fotonun altına naber diye yazmıştı. Belli ki konuşmak istiyordu. Sonra yazdı bişeyler. Konuştuk. Görüşecektik senden ses çıkmadı dedim. Sen haber verecektin bekledim dedi. Sen bu hafta olsun demiştin dedi. Haftaya olsun yorgunum falan dedi. Senin istediğin bi günde haftaya buluşalım dedi. Sadece görüşcez tanışcaz yüz yüze.

İlk başta her gün arıyor ya da mesaj atıyor mu. Aslında bi ilişki olarak adı konulmasada başta nasıl olması gerekir. Normali nedir. Ben çok üstüne düşerim hep. Bu huyum kötü biraz.

chall kafan baya karışmış. sen fatihi seviyosun diğer çocuğa da yazık.
blogunu özelden yazsana merak ettim.
okulu neden dondurdun canım.
bende feci parasızım ya ev eşy vs derken birikimim bitti.
ablanda muradına kavuşur umarım :)

ben gelmeyi çok istiyorum canım. ulaşım işinde sıkıntı olmazsa :)

hiç bilgim yok online dersle ilgili. İngilizce kursuna gitsene daha iyi olur.

bende iyiyim. evdeyim. fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. kursa giderim belki. bi kaç planım var bakalım.
kuzu ekonomik olarak darboğazdayım kurs işi yoracak gibi

İlk başta her gün arıyor ya da mesaj atıyor mu. Aslında bi ilişki olarak adı konulmasada başta nasıl olması gerekir. Normali nedir. Ben çok üstüne düşerim hep. Bu huyum kötü biraz.
bir limiti yok bunun, ama bence erkegin bu konuda acik olmasi cok onemli. Karsi cinsten beklentilerini ve neyi yasanak istedigini belirtmeli ki, karsi tarafta ona gore davransin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…