- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.701
öyle tabi ki. Bazen iyi insanlarda çıkıyor ama olmayınca olmuyor. Her şey olacağına varıyor. Bazen işin içinden çıkamayınca hep öyle deyip kendimi rahatlatıyorum.
Ben de bol bol kuran sureleri okuyorum. Okuyunca ruhum çok rahatlıyor.
canım bılmıyorum ya ben artık gerçekten kadere ınanmaya başladım.
kader dıye bırsey var ve o doğru zamanda doğru seyı verecek.
Esmerle konuştum. Benim fotonun altına naber diye yazmıştı. Belli ki konuşmak istiyordu. Sonra yazdı bişeyler. Konuştuk. Görüşecektik senden ses çıkmadı dedim. Sen haber verecektin bekledim dedi. Sen bu hafta olsun demiştin dedi. Haftaya olsun yorgunum falan dedi. Senin istediğin bi günde haftaya buluşalım dedi. Sadece görüşcez tanışcaz yüz yüze.red senı görünce aklıma geldı herhangı bır gelışme varmı canım?
lımon/red okullarınıza alışabıldınızmı?
İlk başta her gün arıyor ya da mesaj atıyor mu. Aslında bi ilişki olarak adı konulmasada başta nasıl olması gerekir. Normali nedir. Ben çok üstüne düşerim hep. Bu huyum kötü biraz.başlangıçlar önemlidir.
bir ilişkinin başlangıç aşaması çok şey ifade eder.
taraflar birbirini delice sevmese de, tanımak, keşfetmek, birlikte zaman geçrimek keyiflidir.
insan içinden hep daha fazlasını ister, bir adım ileri taşıma çabasına girer.
kuşkular ve gelgitler belki zamanla olur ama başlangıçta olmamalı diye düşünüyorum. o yüzden ilişkinin ilk dönemleri ilerisi için sizlere ipucu vermeli kızlar, bunu yakalamaya çalışın. ama insan anlamıyor. bende nişanlımdan önce anlayamamışım.
ama şimdi yaşayınca daha farklı olduğunu hissettim.
öpüyorum kızlar sevgiyle kalın
chall kafan baya karışmış. sen fatihi seviyosun diğer çocuğa da yazık.gunaydın ıyım ben herkes ıyımı? buaralar garıp bır sekılde parasızlık yaşıyorum.
okul taksitimin geri kalanını cektırmek zorunda kaldım.baya kötü oldu para konusunda.
onun dışında emın degılım yenı cocuktan tamamen saçmalamışım bıle dıyebılırım.fatıhle hala konuşmaya devam edıyorum ve o olmalıydı erkek arkadaşım dıyorum.enteresan bır haldeyım.
kendıme blog açtım fatıh vesıle oldu orada hersey hakkında yazacagım.bakalım insallah ılerletebılırım hep cok ıstedıgım bırseydı.
bu dönem yüksek lisansı dondurdum.
aılemın yaşadıgı yerde iş arıyorum.ınsallah bulabılırım.Aılemle yaşamak ıstıyorum artık.
işyerınde hersey ıyı gıdıyor.ablamın cocuk olayı 10 gun ıcınde bellı olacak bakalım.heyecanla beklıyoruz.
alıştım gibi canımmm :)red senı görünce aklıma geldı herhangı bır gelışme varmı canım?
lımon/red okullarınıza alışabıldınızmı?
ben gelmeyi çok istiyorum canım. ulaşım işinde sıkıntı olmazsa :)olur mu öyle şey canım, neden istemeyim, davetiyem basılmadı. model bakıyoruz, belirleyip fiyat alıcaz bikaç yerden.
limonla da konuşamadık ki biz: (
senin erkek arkadaşınla sorun mu oldu mutsuz musun canım, bende ekonomik olarak zorlandım bu süreçte. bir şekilde bir yerden kapı açılır merak etme. içini ferah tutsabahları zor gelse de uyanmak, işim olduğu için her sabah şükrediyorum :))
bu süreçte daha iyi anladım bunu ..
devam ediyo canım ben baya alıştım ve seviyorum :)limon senin erk.arkadaşın bitirdiniz mi devam ediyor mu?
redd ingilizce için online ders araştırıyorum. hiç ilgin bilgin var mı ?kızlar napıyorsunuz
hiç bilgim yok online dersle ilgili. İngilizce kursuna gitsene daha iyi olur.redd ingilizce için online ders araştırıyorum. hiç ilgin bilgin var mı ?
sen naspıyosun
kuzu ekonomik olarak darboğazdayımhiç bilgim yok online dersle ilgili. İngilizce kursuna gitsene daha iyi olur.
bende iyiyim. evdeyim. fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. kursa giderim belki. bi kaç planım var bakalım.
hımm anladım canım. alt yapın varsa eğer kitap al. film izleyebilirsin. çizgi film tarzı şeyler. bende pek bilmiyorum online şeyler.kuzu ekonomik olarak darboğazdayımkurs işi yoracak gibi
altyapım yok bakalım. arkadaş önerdi bi bakınayım . nası gidiyo buluşmadınız dimihımm anladım canım. alt yapın varsa eğer kitap al. film izleyebilirsin. çizgi film tarzı şeyler. bende pek bilmiyorum online şeyler.
bir limiti yok bunun, ama bence erkegin bu konuda acik olmasi cok onemli. Karsi cinsten beklentilerini ve neyi yasanak istedigini belirtmeli ki, karsi tarafta ona gore davransin..İlk başta her gün arıyor ya da mesaj atıyor mu. Aslında bi ilişki olarak adı konulmasada başta nasıl olması gerekir. Normali nedir. Ben çok üstüne düşerim hep. Bu huyum kötü biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?