30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya herksin kendi yaptıkları ve planları ayrıdır canım. öğretmenlerle konuşabilmek için bende iniyorum kendi kendilerine olma ki. bende tanımaya çalışıyorum. diğer öğretmenleri vs. boş zaman yaratmam lazım. bi sürü envanter seminer koysam yapacak zaman yok. planlama sıkıntı bizde nettn alıp kullanamıyosun sonuçta.

şöyle bişey var redd bizim yaptığımızı diğer öğretmenler bilmşyor ve ön yargı var mesela. idareye o kadar söledik adamlar pazartesi günü öğleye doğru odayı verdiler. benden önce 1 yıl servis boş kaldığı için bir sürü evrak vardı ve düzenlemem 2 günümü aldı baştan servis kurdum. sonra vopları yapmıştık onun bir sürü anketi vs var eğitim öncesi eğitim sonrası 2 günde eve getirdim götürdüm onların raporunu hazırladım bunu kim biliyor hiç kimse dışardan gören kişi ne yaptı ki diyebilir ama ben 4 gündür çıkış saati 1 saat ileri attım aynı odayı öğleden sonra kulanan olmsa akşama kadar kalıp bitirecektim olmadı mesela . idare bişeyler istiyor somut bişey yok

bu hafta ağlama kotamı doldurdum, yarın daha neşeli film izlemem lazım, kendime uzun bir film listesi çıkardım zaten.
Allah de ötesini bırak kitabını aldım, okumaya başladım.

canım Allah kolaylık versin.. Arada duygularından bize de bahset.. kendi adıma merak ediyorum o hisleri.. Kalbimiz seninle.. sağlıkla gelsin bebiş...
Amin canım. Sağolasın. Merak ediyorsanız bahsederim tabi canım.
Bir kere ilk üç ay alışma süresi geçirdim. Adet öncesi ruh durumundaki gibi oluyorsun üç ay. Bir de sürekli bir endişe hâli. Sağlıklı mı kalbi atıyor mu v.s 3 ay sonra ikinci döneme geçiliyor. Ben o dönemdeyim. Düşük riski bittiği için insan rahatlıyor. Ruh durumu düzeliyor ve bulantılar bitiyor. Göbek çıkmaya başlıyor. :) en güzeli de bebek hareketleri hissediliyor. Ben şuan onun sağlığını düşünüyorum sadece ve hareketlerini hissetmeye başladım. Çok farklı duygular. Mucize gibi. İnsan sürekli şükrediyor. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah canım.

Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar olsun.
Tuğçem Allah samanı gelince sağlıkla hayırla kıcağına almayaı nasip etsin.
Darısı da bizlere olsun inş.
Bizim apt. Da bebek var sesini duyuyorum ağladıpını ve mırıldandığını mızmızlandığını inanın iç güdüsel dinlemeye çalıştığımı fark ediyorum. Hormonal herhalde insan ne çok farketmeden istiyormuş. Ben asla bu kadar içten sevip istediğimi bilmezdim. Hayırlı şekilde ve inş tez zamanda Rabbim bizede bekletmeden nasip etsin. Amin.

amin canım teşekkür ederiz sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim eline..
Turkuaz ben de hissediyorum bazen sen gibi.. Amin derim duana da...

Turkuaz ben her zaman biliyordum. Her zaman anaçtım. Her zaman anne olmayı istiyordum.
Gel gör ki elime geçmedi / geçmiyor.
Evlenme meraklısı olmadım. Zaten sevemiyorum da...
Sevemiyorum ben! Aşık olamıyorum.
Hayırlısı olsun. Olursa olur olmazsa vardır Allah'ın bildiği... Takdir onun.

yazı rengini mi değiştirdin filozof, nasılsın? çok haklısın hayatta herşey mümkün, belli olmuyor, evli olupta çok sıkıntısı derdi olan insanları da duyuyoruz. herşeyin hayırlı şekilde istemek lazım.

34 yaşında bir kız arkadaşım vardı geçen nişanlandığını duydum çok sevindim.

Evet, yazı rengimi değiştirdim.
Ve evet, evlenip anne olamayan çok insan tanıyorum. Hem de birkaç tanesi çok yakınımda.
Her şey Allah'ın takdiri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…