30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Amin canım. Teşekkürler.
Rica ederim canım. Kısmetse ismi Göktuğ bebeğimizin. Eşim ve benim ismimizin birleşimi. :)

Ne güzel canım. Allah senin gibi güzel huylu, hayırlı evlat versin.

Limon napıyosun
Hayırlı cumalar Turkuazcım. Tavsiye ettiğim filmlere baktın mı ben tekrar izledim :))

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

günaydın turkuaz
içten amin diyorum dualarına.
Hayırlı cumalar petunya

amin canım teşekkür ederiz sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim eline..
Turkuaz ben de hissediyorum bazen sen gibi.. Amin derim duana da...

İlgine sağ ol canım, bir anda düzelecek bir şey değil. Umarım hallolmaya başlamıştır. Sen de dua eder misin?

Ne güzel canım. Allah senin gibi güzel huylu, hayırlı evlat versin.

Limon napıyosun

Hayırlı cumalar Turkuazcım. Tavsiye ettiğim filmlere baktın mı ben tekrar izledim :))

Hayırlı cumalar petunya

Teşekkürler canım inşallah iyi huylu, merhametli, sevgi dolu bir çocuk olur. :)

Evet, yazı rengimi değiştirdim.
Ve evet, evlenip anne olamayan çok insan tanıyorum. Hem de birkaç tanesi çok yakınımda.
Her şey Allah'ın takdiri...
Allah hayırlı evlilik ve hayırlı evlat versin canım. Duanızdan vazgeçmeyin. Allah duada ısrarcı olanı sever.

Sağolasın canım. Annelik iç güdüsünü veriyor Allah içimize. Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir canım.

Allah hayırlı evlilik ve hayırlı evlat versin canım. Duanızdan vazgeçmeyin. Allah duada ısrarcı olanı sever.
Evlenmek değil de anne olmak arzusu bastırıyor

Duadan bıkkınlık göstermeyiniz.
Çünkü dua ile beraber olan hiç kimse helak olmamıştır.
Hz. Muhammed (s.a.v)

HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE... CUMAMIZ BEREKETLİ, HAYIRLI, MUSMUTLU OLSUN İNŞALLAH.

selam kızlar nasılsınız ?

okula uyum süreciyle zaman akıp geçiyor.
alışıyorsun değil mi? başın nasıl oldu? benim uykusuzluk patlak verdi. başım feci!

daha iyim canım en azından çalışabildim bugün :) alıştım gibi. plan vs ile uğraşıyorum öğretmenler de gayet iyi şükür.

Sana da hayırlı cumalar canım... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

ben de çok sevindim arkadaşın için,hayırlı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…