- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.001
İlgine sağ ol canım, bir anda düzelecek bir şey değil. Umarım hallolmaya başlamıştır. Sen de dua eder misin?filozof, bir konu vardı sıkıntıda. halloldu mu merak ettim?
Evet, yazı rengimi değiştirdim.
Ve evet, evlenip anne olamayan çok insan tanıyorum. Hem de birkaç tanesi çok yakınımda.
Her şey Allah'ın takdiri...
İlgine sağ ol canım, bir anda düzelecek bir şey değil. Umarım hallolmaya başlamıştır. Sen de dua eder misin?
Amenna.Merhaba prenses. Sıkıntıyı veren Allah dermanını da verir :)
Amin canım. Teşekkürler.
Rica ederim canım. Kısmetse ismi Göktuğ bebeğimizin. Eşim ve benim ismimizin birleşimi. :)
canım sorayım
Hayırlı cumalar Turkuazcım. Tavsiye ettiğim filmlere baktın mı ben tekrar izledim :))Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar olsun.
Tuğçem Allah samanı gelince sağlıkla hayırla kıcağına almayaı nasip etsin.
Darısı da bizlere olsun inş.
Bizim apt. Da bebek var sesini duyuyorum ağladıpını ve mırıldandığını mızmızlandığını inanın iç güdüsel dinlemeye çalıştığımı fark ediyorum. Hormonal herhalde insan ne çok farketmeden istiyormuş. Ben asla bu kadar içten sevip istediğimi bilmezdim. Hayırlı şekilde ve inş tez zamanda Rabbim bizede bekletmeden nasip etsin. Amin.
Hayırlı cumalar petunyagünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
günaydın turkuaz
içten amin diyorum dualarına.
amin canım teşekkür ederiz sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim eline..
Turkuaz ben de hissediyorum bazen sen gibi.. Amin derim duana da...
İlgine sağ ol canım, bir anda düzelecek bir şey değil. Umarım hallolmaya başlamıştır. Sen de dua eder misin?
Allah razı olsun güzel yürekli Petunya'm...ederim tabii, inşallah güzel bir şekilde çözüme kavuşur rahatlarsın.
Teşekkür ederim canım :)Herkese hayırlı cumalar dilerim.
Turkuaz, Petunya; sağ olun dualar için.
Süpermiş.
Amim canım teşekkür ederim.amin canım teşekkür ederiz sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim eline..
Turkuaz ben de hissediyorum bazen sen gibi.. Amin derim duana da...
Teşekkürler canım inşallah iyi huylu, merhametli, sevgi dolu bir çocuk olur. :)Ne güzel canım. Allah senin gibi güzel huylu, hayırlı evlat versin.
Limon napıyosun
Hayırlı cumalar Turkuazcım. Tavsiye ettiğim filmlere baktın mı ben tekrar izledim :))
Hayırlı cumalar petunya
Allah hayırlı evlilik ve hayırlı evlat versin canım. Duanızdan vazgeçmeyin. Allah duada ısrarcı olanı sever.Evet, yazı rengimi değiştirdim.
Ve evet, evlenip anne olamayan çok insan tanıyorum. Hem de birkaç tanesi çok yakınımda.
Her şey Allah'ın takdiri...
Sağolasın canım. Annelik iç güdüsünü veriyor Allah içimize. Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir canım.Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar olsun.
Tuğçem Allah samanı gelince sağlıkla hayırla kıcağına almayaı nasip etsin.
Darısı da bizlere olsun inş.
Bizim apt. Da bebek var sesini duyuyorum ağladıpını ve mırıldandığını mızmızlandığını inanın iç güdüsel dinlemeye çalıştığımı fark ediyorum. Hormonal herhalde insan ne çok farketmeden istiyormuş. Ben asla bu kadar içten sevip istediğimi bilmezdim. Hayırlı şekilde ve inş tez zamanda Rabbim bizede bekletmeden nasip etsin. Amin.
Evlenmek değil de anne olmak arzusu bastırıyorAllah hayırlı evlilik ve hayırlı evlat versin canım. Duanızdan vazgeçmeyin. Allah duada ısrarcı olanı sever.
alışıyorsun değil mi? başın nasıl oldu? benim uykusuzluk patlak verdi. başım feci!selam kızlar nasılsınız ?
okula uyum süreciyle zaman akıp geçiyor.
daha iyim canım en azından çalışabildim bugün :) alıştım gibi. plan vs ile uğraşıyorum öğretmenler de gayet iyi şükür.Evlenmek değil de anne olmak arzusu bastırıyor
Duadan bıkkınlık göstermeyiniz.
Çünkü dua ile beraber olan hiç kimse helak olmamıştır.
Hz. Muhammed (s.a.v)
HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE... CUMAMIZ BEREKETLİ, HAYIRLI, MUSMUTLU OLSUN İNŞALLAH.
alışıyorsun değil mi? başın nasıl oldu? benim uykusuzluk patlak verdi. başım feci!
Sana da hayırlı cumalar canım... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Evlenmek değil de anne olmak arzusu bastırıyor
Duadan bıkkınlık göstermeyiniz.
Çünkü dua ile beraber olan hiç kimse helak olmamıştır.
Hz. Muhammed (s.a.v)
HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE... CUMAMIZ BEREKETLİ, HAYIRLI, MUSMUTLU OLSUN İNŞALLAH.
alışıyorsun değil mi? başın nasıl oldu? benim uykusuzluk patlak verdi. başım feci!
ben film izleyemiyorum ya(
ben de çok sevindim arkadaşın için,hayırlı olur inş.yazı rengini mi değiştirdin filozof, nasılsın? çok haklısın hayatta herşey mümkün, belli olmuyor, evli olupta çok sıkıntısı derdi olan insanları da duyuyoruz. herşeyin hayırlı şekilde istemek lazım.
34 yaşında bir kız arkadaşım vardı geçen nişanlandığını duydum çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?