- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.961
Allah sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah Tuğçeciğim.Gelirim canım özledim sizleri. Dualarımdasınız hep. Hamilelik iyi şükür canım. Değişik duygular ve deneyimler yaşıyorum. Çok duygusal bir durum. Annelik kaygıları onu hissettiğin an başlıyor zaten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor?
Önerilerim:selam kızlar. migrenim tuttu okulda çok kötüyüm az uyudum eve gelince ama hala vuruyor. ne yasam ki değişik önerileriniz var mı ?
hemen kahve yapıyorum canım. başım kalkmıyo ve işte çok zor oluyorÖnerilerim:
* Limon sık içine bol tuz at ve iç.
* Türk kahvesi iç. (Bol kahveli)
YA DA
* Yarım limon sık, içine bir çay kaşığı Türk Kahvesi koy iç.
* Susuz kalma.
* Kekik yağı ya da nane yağı varsa ağrıyan yere sür.
Bana migren demeyin. Yazarken hissettim sanki, Allah'ım düşmanımın başına vermesin. Allah herkese şifa versin. Geçmiş olsun Limoncuğum.
Evet, iş yerindeyken fecaat!hemen kahve yapıyorum canım. başım kalkmıyo ve işte çok zor oluyor
kahve içtim canım. okuldaki pc bozuktu bi sürü iş yapmam lazım hiç pcye bakasım yok yaEvet, iş yerindeyken fecaat!
Canım muz ye kapkaranlık odada uyu. Rahatlamaya çalış stresin çok rtkisi var.kahve içtim canım. okuldaki pc bozuktu bi sürü iş yapmam lazım hiç pcye bakasım yok ya
uyudum biraz canım . muz evde yok maalesef sağ olasınCanım muz ye kapkaranlık odada uyu. Rahatlamaya çalış stresin çok rtkisi var.
Geçmiş olsun çok inş çabuk geçer
Kuşşşş ne filmi izliyonsesine yar sesine
canım Allah kolaylık versin.. Arada duygularından bize de bahset.. kendi adıma merak ediyorum o hisleri.. Kalbimiz seninle.. sağlıkla gelsin bebiş...Gelirim canım özledim sizleri. Dualarımdasınız hep. Hamilelik iyi şükür canım. Değişik duygular ve deneyimler yaşıyorum. Çok duygusal bir durum. Annelik kaygıları onu hissettiğin an başlıyor zaten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor?
canım doğal birşey ararsan bir arkadasım melisa cayı ve papatya çayını 1 er gün arayla içmişti bir süre iyi gelmişti 1 gün biri bir gün birini..1-2 hafta devam etti kesildi demişti onun başlayınca 1-2 ay sürermiş normalde.. geçmiş olsun...selam kızlar. migrenim tuttu okulda çok kötüyüm az uyudum eve gelince ama hala vuruyor. ne yasam ki değişik önerileriniz var mı ?
şükür benim en fazla 2 gün sürüyor bir ay sürse insan ölür ya yazıkcanım doğal birşey ararsan bir arkadasım melisa cayı ve papatya çayını 1 er gün arayla içmişti bir süre iyi gelmişti 1 gün biri bir gün birini..1-2 hafta devam etti kesildi demişti onun başlayınca 1-2 ay sürermiş normalde.. geçmiş olsun...
yorgunselam kızlar. nasılsınız.
bizim rehberlikçiler rahat canım. kafalarına göre geliyorlar. öğretmenler odasında muhabbet çay. rahatlar. senin okulu bilmiyorum ama sıkma kendini. zamanla tanırsın düzelir herşey.yorgunred yeni okulu tanımıyorum stres yapıyorum bi sürü planlama var 15 şubem daha kalabalık. rehberlik dersi yok ben çalışmalarımı ne zaman yapacağım ya. rehberlik saatini kaldıran zihniyete de ne güzl formları doldurtuyodum seminer veriyordum görüşme yapıyordum. grupl psikolojik danışma yapıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?