- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.941
ne izleyeceksiin cnmfilm zamanı
kızlar ayna kırılması ne anlama gelir. odamda ayna kırılmış.
bende öyle biliyorum. korktum birden. ben kırmadım. evdeki akrabam kırıldığını görmüş. yerdeymiş. geldi bana söyledi. huzursuz oldum. inşallah kötü bişey olmaz.canım ya nazardan dolayı kırılmış yada bır sure olumsuz olaylar yaşayacagına işaret olan bır başlangıç derler.sen dıkkat et
Kuşşşşfilm zamanı
Ahhhaaaageldi kuşun sekerek
Ahhhaaaa
Ne izledin bakimBensiz
Kıs sen bana şu yok oldupun günün hesabını vermedin hala
İşten geldim yemek yedim şiştim şimdi yatıcam
Çok yorgunum be yaaaaa
Ben konacam sanaben de çok yoruldum bugün, erken yatacağım, çikolata adı,keyifli bir filmdi. kuş değil miyim ben, bir oraya uçarım,bir buraya ama bir bakarsın pırr avucuna konarım
Tamam canım okurum.1 felak 1 nas 1 ihlas 1 kafirun 1 fatiha okunur canım.
Allah kem gözlerden kötü nefsi olandan korusun hepimizi.
Bu duayı sık sık bu şekîlde oku.
Ağırlığının kalkdığını görüceksin canım. Sürekli oku kendine elinden geldikçe çok iyi geliyor.
çikolata filmini izledim,güzeldi. iyi geceler.Redd, ayna kirilmasini bende nazar olarak biliyorum. Kuran veya felak nas surelerini okuyabilirsin, dua etmeyi unutma, gecmis olsun. Asli,ne izleyeceksin ? bende yatmaya hazirlaniyorum, allah rahatlik versin kizlar iyi geceler
Ben konacam sanaPır pır edip
Öptüm iyi geceler
Ehehe nereden nereye....Kolay gelsin... Başarılar dilerim.
Bende nişanlımdan yeni ayrıldım.
Açıkçası kendimi avutmak için uğraşıyorum.
Ehehe nereden nereye....
Zaman işte bunun canlı şahidi olmak çok hoşuma gidiyor
Şimdi evlenmişsiniz çocuğunuz bile olacak...Allah sağlıkla kavuştursun..Sevgiler :)
Teşekkür ederim amin inşallah. Evet o zaman hiç tahmin edemezdim herşeyin bu kadar hızlı gelişeceğini... Çok şükür. Gene de umudumu ve inancımı kaybetmemiştim hiç. :)Ehehe nereden nereye....
Zaman işte bunun canlı şahidi olmak çok hoşuma gidiyor
Şimdi evlenmişsiniz çocuğunuz bile olacak...Allah sağlıkla kavuştursun..Sevgiler :)
canım hamilelik nasıl gidiyor pek gelemiyorsun sanırım.. özletme kendini..Teşekkür ederim amin inşallah. Evet o zaman hiç tahmin edemezdim herşeyin bu kadar hızlı gelişeceğini... Çok şükür. Gene de umudumu ve inancımı kaybetmemiştim hiç. :)
Gelirim canım özledim sizleri. Dualarımdasınız hep. Hamilelik iyi şükür canım. Değişik duygular ve deneyimler yaşıyorum. Çok duygusal bir durum. Annelik kaygıları onu hissettiğin an başlıyor zaten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor?canım hamilelik nasıl gidiyor pek gelemiyorsun sanırım.. özletme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?