- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.041
ah ah bizi bu havalar mahvetti aslııııı :) geçmiş olsun canımherkese tünaydın.
red mesaj gönderebilirsin.
geçmiş olsun limon. benim de boğazım şiş,dün çok zor uyudum.
Benimde migren var sanırım.arada başıma gözüme vuruyor. Ağrı oluyor. Ne tetikliyor ki araştırmak lazım. Dikkat et kendine stres yapma.günaydın kuzum benim yine migrenim tuttuoff üst üste dağıttı beni bugün gezmeye gidecektik yattım kaldım
sen nasılsın canım. nası gidiyo.
Tamam canım atcam birazdan. Sen dışarı çıkacak misinherkese tünaydın.
red mesaj gönderebilirsin.
geçmiş olsun limon. benim de boğazım şiş,dün çok zor uyudum.
stres uykusuzlk tteiklior. ve geçmiyor hiç bişey yapamıyosun iğrenç bişi merak etme değişiklik var mı ?Benimde migren var sanırım.arada başıma gözüme vuruyor. Ağrı oluyor. Ne tetikliyor ki araştırmak lazım. Dikkat et kendine stres yapma.
Bende fena değilim. Anlatırım sonra. Hayat işte ya geçip gidiyor...
sağol canım, bir terleyip bir üşüyünce böyle oldu.ah ah bizi bu havalar mahvetti aslııııı :) geçmiş olsun canım
Tamam canım atcam birazdan. Sen dışarı çıkacak misin
hava mı alacaksın sen. aslıcan seniin tez ne alemde kuzum ?çok iyi hissetmiyorum,uzanıyorum evde. şimdilik buralardayım,sonra hava almaya çıkarım belki.
noldu kuzum. bişey mi oldu. özelden yazsana bi. 5 dk atıcam mesajçok iyi hissetmiyorum,uzanıyorum evde. şimdilik buralardayım,sonra hava almaya çıkarım belki.
sen de mi yüksek lisans düşünüyorsun. yazmaya çalışıyorum.hava mı alacaksın sen. aslıcan seniin tez ne alemde kuzum ?
bir şey yok canım, boğazım çok şiş, evde yatmaktan sıkıldım da.noldu kuzum. bişey mi oldu. özelden yazsana bi. 5 dk atıcam mesaj
sen de mi yüksek lisans düşünüyorsun. yazmaya çalışıyorum.
bir şey yok canım, boğazım çok şiş, evde yatmaktan sıkıldım da.
düşünüyorum yıllardır :) düşünce gücüyle olmuyo ama ahah.sen de mi yüksek lisans düşünüyorsun. yazmaya çalışıyorum.
bir şey yok canım, boğazım çok şiş, evde yatmaktan sıkıldım da.
bana da at kıskandım ya :)geçmiş olsun canım. ballı zenefilli çay yap iyi gelir. bol su iç bi de. havalar dengesiz hemen hasta ediyor.
mail attım sana aslıcan.
öyleyse harekete geçdüşünüyorum yıllardır :) düşünce gücüyle olmuyo ama ahah.
aynen öle kuzum sıkı takipçim benimm :)öyleyse harekete geçales falan yavaş yavaş harekete geçiyorsun da anlaşılan.
geçmiş olsun canım. ballı zenefilli çay yap iyi gelir. bol su iç bi de. havalar dengesiz hemen hasta ediyor.
mail attım sana aslıcan.
kızlar konumuza niye yeni gelneler yok. hiç ekşınımız da yok .başka konulara bakıyorum insanların hayatları ne kadar hareketli :)
hayır seviyorum konumuzu sizleri cidden çok değerlisiniz ama memur konusu gibi baksana sakin sakin ya da benden gizli atraksiyonlarınız var. :)kızım biz ağır hatunlarız, ekşın bizi bozaryeni gelenler arada oluyor ama tutunamayıp gidiyorlar genelde
hem bizden sıkıldın mı yoksa
hayır seviyorum konumuzu sizleri cidden çok değerlisiniz ama memur konusu gibi baksana sakin sakin ya da benden gizli atraksiyonlarınız var. :)maiilerde neler dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?