- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.081
hayır canımgeç dalganı sen
internetten parfüm aldın mı hiç.
ne dersi ki ?Pufff sıkıldım. Hiç birşey yapasım yok. En iyisi ders çalışmak. Biraz not çıkarayım.
Fen bakayım. Yarına hazırlık. Sonra ne diyeceğimi unutuyorum. Kafaları karışıyor çocukların. Belli bir sıra ile anlatmak iyi oluyor.ne dersi ki ?
hımış kolay geleFen bakayım. Yarına hazırlık. Sonra ne diyeceğimi unutuyorum. Kafaları karışıyor çocukların. Belli bir sıra ile anlatmak iyi oluyor.
Geçen seneki notlarımı bulamadım. Taşınma sırasında karışmış.hımış kolay gele
benim belleğimden uçmuşlar çok üzüldüm yaGeçen seneki notlarımı bulamadım. Taşınma sırasında karışmış.
İmzadaki kadına bak
Günaydın kızlar...
Limon, petunya, turko., aslı, prenses, ceren, red., ceren, ANgel ... herkes nasıl?
Turko o kanserli bebeğe üzüldüm Allah ailesi sabır versin. Çok genç insanlarda çok daha tehlikeli bu kanser ya
Aslı o ne öyle ya :)
Limon
Red
Petunya
Prenses
Kızlar süper egzersizlerle güne enerji dolu başladım. Yaşasın zindelik
8 dk Viktoria Secret yapıyor fekalaet terliyorsun. Ben 1 saat yürüsem o teri atamam
benim anladığım bebeğin genç annesi kansermiş, bebek değil...selam kızlar nasılsınız? iyi haftalar diliyorum hepimize.
dün evimi yerleştirdik sonunda. biraz rahatladım.
ufak detaylar kaldı, saat biblo çerçeve v.s. onları da zamanla tamamlarız.
turkuaz, o miniğe allahtan şifa diliyorum inşallah sağlığına kavuşur kısa sürede.
Anladım canım. çok dikkat etmemişim demek kibenim anladığım bebeğin genç annesi kansermiş, bebek değil...
Merhaba:))) ahhh yalnızlık ahhh..
Herkes gitti bi sen kaldın yanıma..
Selam pempe patikliler
Petu evinde yuvqnda hayırlı huZurlu olsun inş. Mutluluklar dilerim.
Mavişşş bebeğin annesi kansermiş. Daha bebeği 40 günlük.
İnsan tanıyınca görünce çok üzülüyor. İnanın düşünmekden uyuyamıyorum. Ben böyleyim ya onları halini içinde kopan fırtınaları düşünemiyorum.
Rabbim in adaletine sual olmaz ama tam evi yuvası evliliği oturdu mutlu olacakken oda yarım kaldı. Anne olduğuna sevinemeden insan evladıyla kendi canı arasında kalması ne acı.
Rabbim yardımcıları olsun ve mucize ile sağlığını nasip etsin ona.
Yani o bebeğin sesini duyuyorum gözlerim doluyor ya elimde değil.
O kim bilir evladına bakarken ne hissediyor ne düşünüyor.
Birde inanın hiç düzgün komşuluk etmedik senelerdir ama nasıl üzülüyorum anlatamam. Yani insan canı işte ... En acısı elinden duadan başka birşey gelmiyor.
Rabbim tüm hastalarada onada şifa versin inş.
Hayat ne tuhaf pamuk ipliği resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?