- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.061
aynen canım şakaya yapıyorum . evet ya bdv ooo neler neler oluyor. en son şu ablam ve kocam konusuna şok oldum . abla enişteyle baya iyimiş ben sevgilime o kadar yakın diilim :)bdv ye bakıp bakıp gelirsen burası sakin görünür tabikötü gelişme olmadıktan sonra rutinliğe razıyım.
aynen canım şakaya yapıyorum . evet ya bdv ooo neler neler oluyor. en son şu ablam ve kocam konusuna şok oldum . abla enişteyle baya iyimiş ben sevgilime o kadar yakın diilim :)
o basligi gordum ama konuyu okumadim limonata, merak ettim simdi :/aynen canım şakaya yapıyorum . evet ya bdv ooo neler neler oluyor. en son şu ablam ve kocam konusuna şok oldum . abla enişteyle baya iyimiş ben sevgilime o kadar yakın diilim :)
kuzum abla ile enişte içip içip ya da imeden samimi fazlasıyla takılıyolarmış. herkesin içindeo basligi gordum ama konuyu okumadim limonata, merak ettim simdi :/
Kızlar gencecik komşum yeni bebeği var kansermiş.
Off offf öle canım sıkıldıki anlatamam
Hayat ne kadar pamuk ipliği yaaa
Rabbim sağlıkla kimseyi sınav etmesin.
Tanımıyorsunuz bende tanımıyorum pek ama dua edin ona.
Allah el kadar bebeğine bağışlasın onu inş.
zencefil iyi gelir. boğazını biraz yakması lazım iyi olması için.sağol canım, zencefil yok evde de aldıracağım.
ekşın bizim işimiz :) ben her ne kadar arada gelsemde unutmuyorum sizleri. arada yokluyorum. kim ne yapıyor diye.kızım biz ağır hatunlarız, ekşın bizi bozaryeni gelenler arada oluyor ama tutunamayıp gidiyorlar genelde
hem bizden sıkıldın mı yoksa
bir dakka ben neler kaçırıyorum. yuhhhh yani. Allahım sen koru böyle şeylerden. tövbe tövbeo basligi gordum ama konuyu okumadim limonata, merak ettim simdi :/
ne oldu kuzum.Kızlar dua edin ona lütfen Allah rızası için.
sana da iyi pazarlar canım.selamlar iyi pazarlarrr
selamlar iyi pazarlarrr
Hanımlar 30yaş altı evlenip ayrılmış olanlar da buraya katılabilir mi :)
:) sağ olasın bacım ekşın geldi hayatımahiç ekşın yok dedin, yeni gifim nasıl ama
:) sağ olasın bacım ekşın geldi hayatıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?