- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.101
Selam hoş geldinbnde 25 yasındaym ve bekarım
Günaydın limongünaydınlar. hatunlarrr
günaydın Petunyagünaydın kızlar, günaydın Limon
ben de bebek hasta sanmıştım, Aslı doğru düşünmüş. allah evladına bağışlasın inş. iyi dileklerin için teşekkürler Turkuaz
ay ben bdv okumuyorum anladığım şeyse içim kötü oldu...aynen canım şakaya yapıyorum . evet ya bdv ooo neler neler oluyor. en son şu ablam ve kocam konusuna şok oldum . abla enişteyle baya iyimiş ben sevgilime o kadar yakın diilim :)
selam mavilim nasılsın işe gitmeden mi yapıyırsun ben zor yetişiyorum işe bu aralar uykucu moddayımGünaydın kızlar...
Limon, petunya, turko., aslı, prenses, ceren, red., ceren, ANgel ... herkes nasıl?
Turko o kanserli bebeğe üzüldüm Allah ailesi sabır versin. Çok genç insanlarda çok daha tehlikeli bu kanser ya
Aslı o ne öyle ya :)
Limon
Red
Petunya
Prenses
Kızlar süper egzersizlerle güne enerji dolu başladım. Yaşasın zindelik
8 dk Viktoria Secret yapıyor fekalaet terliyorsun. Ben 1 saat yürüsem o teri atamam
Güzeldi. :)en çok senin tepkini merak etmiştim.
Ben de bebek kanser sandım.benim anladığım bebeğin genç annesi kansermiş, bebek değil...
Hoş geldiniz.bnde 25 yasındaym ve bekarım
ben de bebek kanser sandım.günaydın kızlar, günaydın Limon
ben de bebek hasta sanmıştım, Aslı doğru düşünmüş. allah evladına bağışlasın inş. iyi dileklerin için teşekkürler Turkuaz
Turkuaz ben de olsam çok üzülürdüm ama Mavilim güzel yazmış. Herkesin bir imtihanı var. Biz Rabbim'den iyi bilecek değiliz ya haşa... O merhametlilerin en merhametlisi...Anladım canım. çok dikkat etmemişim demek ki
Merhabahoş geldiniz
Anladım canım ama bazen Allah böyle imtihanlar veriyor, hastalık bu. Çok üzülüp yıpratma kendini. Hayatın kaideleri çok ağır herkes hayatta payına düşen acıyı çekiyor. Hastalıklar ve ölümler birer sınav ne kadar üzülsen de olacakla öleceğe çare yok.
Kendini kimse yerine koyma bazen bu düşüncelerle hastalıkları kendimize çekiyoruz. Kimse yarın sağ çıkacağını garanti edemez sende üzülme. Ne ölüm tarihini ne de geleceğin bize ne getireceğini bilemiyoruz. O yüzden düşünme o bebeğin geleceğini herkesin kaderi zaten belli onu yaşayacak.
Ben de okumuyorum. Kafam şişiyor. Psikolojim bozuluyor.ay ben bdv okumuyorum anladığım şeyse içim kötü oldu...((
Tabii ki katılabilirsiniz. Hoş geldiniz.Hanımlar 30yaş altı evlenip ayrılmış olanlar da buraya katılabilir mi :)
Hiç almadım. Bilmeden koklamadan internetten.internet üzerinden hiç parfüm alan var mı kızlar
Ben psikolog olmalıymışım yanlış meslek seçmişim.Güzeldi. :)
Ben de bebek kanser sandım.
Hoş geldiniz.
ben de bebek kanser sandım.
Turkuaz ben de olsam çok üzülürdüm ama Mavilim güzel yazmış. Herkesin bir imtihanı var. Biz Rabbim'den iyi bilecek değiliz ya haşa... O merhametlilerin en merhametlisi...
Ben de okumuyorum. Kafam şişiyor. Psikolojim bozuluyor.
Ben psikolog olmalıymışım yanlış meslek seçmişim.
Halam da bana öyle der; psikolog gibi kızsın!
Bu sene psikoloji lisansı okuyalım. Eğitim şart! Eğitimsiz olmaz. :)Evet canım bence de öylesin. El ele verelim psikolojik danışmanlık yapalım ikimiz
tamam canım haklısınBu sene psikoloji lisansı okuyalım. Eğitim şart! Eğitimsiz olmaz. :)
:))) ahhh yalnızlık ahhh..
Herkes gitti bi sen kaldın yanıma..
Selam pempe patikliler
Hoş geldiniz.:))) ahhh yalnızlık ahhh..
Herkes gitti bi sen kaldın yanıma..
Selam pempe patikliler
kızlar çok büyük sorunumuz var..
çağla şıkel in memesi açılmış
kızlar çok büyük sorunumuz var..
çağla şıkel in memesi açılmış
Bilerek mi yaptı yani? Yanlışlıkla olduğunu düşündüm ben!ekranda kalmak, gündem de olmak için ne yapacaklarını şaşırıyolar
Merhaba red.Selam kızlar. Nasılsınız. Hava yağmurlu bu gün...
Merhaba Red, nasıl gidiyor? Alıştın mı?Selam kızlar. Nasılsınız. Hava yağmurlu bu gün...
selam mavilim nasılsın işe gitmeden mi yapıyırsun ben zor yetişiyorum işe bu aralar uykucu moddayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?