- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.121
evet izlemedim ama alişan da garip tepki vermiş diyolar diyolarkızlar çok büyük sorunumuz var..
çağla şıkel in memesi açılmış
Alişan bence garip tepki vermedi.evet izlemedim ama alişan da garip tepki vermiş diyolar diyolar
sağlıcakla gelsinkızlar çok yakın arkadaşımın bebği oldu :) çok gtatlı bişey ya. 1 ay sonra da remen hala olacağom bakalım belki erken gelir :) heycanla bekliyorz 2 tarafın da ilk torunu :)
izlemedim mkuzum magazinde okudum rahatsız edici geldi videoyu açmadım. :)Alişan bence garip tepki vermedi.
Kameranın önüne durdu sadece, gözükmesin diye yardım etti bence...
inşallah kuzum ya sağlıklıca doğarsağlıcakla gelsin
Kuzenim söyledi. Öyle izledim ben, izle bence... Hatta fikrini yaz orayaizlemedim mkuzum magazinde okudum rahatsız edici geldi videoyu açmadım. :)
Adı ne olacaktı?inşallah kuzum ya sağlıklıca doğar
Bilerek mi yaptı yani? Yanlışlıkla olduğunu düşündüm ben!
izlemedim mkuzum magazinde okudum rahatsız edici geldi videoyu açmadım. :)
kızlar çok yakın arkadaşımın bebği oldu :) çok gtatlı bişey ya. 1 ay sonra da remen hala olacağom bakalım belki erken gelir :) heycanla bekliyorz 2 tarafın da ilk torunu :)
Katılıyorum. Reyting uğruna her şey ...bilmiyorum filozof, içeriğini okumadım ama haber sayfalarında direk gözüme çarpınca böyle tepki veriyorum.
geçen, işten erken çıktım kuaföre gittim, orda da t.v açıktı, baktım seda sayan hala program yapıyor.
bi de o yıllanmış kahkahasıgaripsedim..
zaman değişiyor, şartlar değişiyor.. herşeyin bir zamanı var derler ya doğru bence.
Fena değilim. Sen nasılsın filozof. Alıştım sayılır. Kafam karışık biraz. Ne yaptığımı bilmiyorum. Özelden yazayım.Merhaba Red, nasıl gidiyor? Alıştın mı?
Evet, bu sabah yağmur var İstanbul'da...
Fena değilim. Sen nasılsın filozof. Alıştım sayılır. Kafam karışık biraz. Ne yaptığımı bilmiyorum. Özelden yazayım.
Evet, çoklu özel konuşma yap. Mavili ile bana yaz. :)Fena değilim. Sen nasılsın filozof. Alıştım sayılır. Kafam karışık biraz. Ne yaptığımı bilmiyorum. Özelden yazayım.
Çok güzel ama
Bana da yaz bende burdayım...
Çoklu konuşma nasıl yapacağım.Evet, çoklu özel konuşma yap. Mavili ile bana yaz. :)
Ne güzel. Benim ailemde için çok ama bakıyorum da yeni nesil içmiyor. Kuzenler falan...bana da yaz bana daaa
ben sigara kullanmıyorum filozof, çevremdekiler de öyle, ya da çok az kullanıyorlar.
Toplu konuşma yaptım. Oradan yazabilirsin.Çoklu konuşma nasıl yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?