- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.141
bilerek diil ya. alişan da normal davranmış yorumlarda alişan görünce zıplamaya başladı okuyunca oha demiştimKuzenim söyledi. Öyle izledim ben, izle bence... Hatta fikrini yaz orayaBen mi farklı algıladım insanlar mı? :S
Adı ne olacaktı?
toplu konuşma ne canımNe güzel. Benim ailemde için çok ama bakıyorum da yeni nesil içmiyor. Kuzenler falan...
Toplu konuşma yaptım. Oradan yazabilirsin.
amin kuzum hayırlı zamanda hayırlı evlatlar :) canım çok az kaldı ya :)maşallah. hayırlı evlat olurlar inş. allah güzel ömürler versin. bizlere de nasip etsin limoon ..
ben nadiren canım ayda yılda bir arkadaş ortamı. ne oldukine* Kızlar merak ettim. Aramızda sigara içen var mı? Kimler?
Ben son 6 senedir hiç içmiyorum. Öncesinde tek tük arkadaşlarla kahve yanında içerdim. Bir dönem paket de taşıdım ama günde üç - dört tane içiyordum.
bana da yaz son gelişmeleri merak ettimFena değilim. Sen nasılsın filozof. Alıştım sayılır. Kafam karışık biraz. Ne yaptığımı bilmiyorum. Özelden yazayım.
beni de keleyin yeahhNe güzel. Benim ailemde için çok ama bakıyorum da yeni nesil içmiyor. Kuzenler falan...
Önemli bisey yok canım. Sadece hayal ķırıklığımı ve ne kadar haklı olduğumu gördüm. Bu beni biraz üzdü o kadar.bana da yaz son gelişmeleri merak ettim
Limonuda ekleyebilir misin. Ben tekrar yazmayım.Ne güzel. Benim ailemde için çok ama bakıyorum da yeni nesil içmiyor. Kuzenler falan...
filo çıkmıştır canım bu saatte. canını sıkma her ne olduysaLimonuda ekleyebilir misin. Ben tekrar yazmayım.
Tabii ki katılabilirsiniz. Hoş geldiniz.
Hiç almadım. Bilmeden koklamadan internetten.
* Kızlar merak ettim. Aramızda sigara içen var mı? Kimler?
Ben son 6 senedir hiç içmiyorum. Öncesinde tek tük arkadaşlarla kahve yanında içerdim. Bir dönem paket de taşıdım ama günde üç - dört tane içiyordum.
Kuşşş güzel bir film öner acilinden emiturkuazzzzz
işle mi ilgili kuzumKuşşş güzel bir film öner acilinden emi
Canım çok sıkkın
he yavrum söyleturkoo aslıcannn
evet canımişle mi ilgili kuzum
canım yaevet canım
artık iş olmuyor ve ayrılmaya karar verdim
sanırım bayramdan sonar yada 1 hafta sonar bayramdan ayrılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?