- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.181
ondan ziyade tarzına yakın bulmadım.Merak ettim sadece...
ekledim. acaba daha önceki yazışmaları da görebilecek mi?
göremezse kopyalayıverirsin.
Değil mi? Sağlık gurusu gibi bir şeyim. :)
bazı üyelerimiz yazmıyor eskisi kadar. mevsim geçişi de olabilir.
redd ve limon yerlerine alışmaya çalışıyor.
okul sezonu açıldı.
nişan düğün sezonu kapanıyor gibi. bende yavaş yavaş yerleşiyorum evime. sanki biraz kabuğa çekilme var
ne diyosunuz kızlar?
Aslııııııı
merhabalar,
ben yeni üye oldum. 31 yaşındayım, öğretmenim. herkese selamlar :)
ondan ziyade tarzına yakın bulmadım.
Canım nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlıklar?
senin son hazırlıklar, artık gün sayıyorsun, kolay gelsin
eve yorgun geliyorum,izlersem film izliyorum,burayı okuyorum,vakit geçiyor. yarın ve haftasonu arkadaşlarla görüşeceğim. başka bir değişiklik yok.
hoşgeldin..merhabalar,
Kolay gelsin canım. Tadını çıkar bir daha geri gelmiyor. :)evet tuğçe ve aslı, evimi yerleştirdim ufak şeyleri tamamlıyorum.
gelinliğimi teslim alıcam haftasonu inş. damatlık alıcaz. bayram alışverişine çıkar evimize bşyler alırız
kıyafetlerimi ve özel eşyalarımı da bayram ertesi götürürüm diyorum. bayramla birlikte izine ayrılıcam.
çok lazım olmaz kıyafet ama erken de götürmek istemiyorum eşyalarımı. zaten mesafe yakın:)
Günaydın canımGünaydın herkese.. herşey gönlünce olsun petunya...
Kolay gelsin canım. Tadını çıkar bir daha geri gelmiyor. :)
Günaydın herkese.. herşey gönlünce olsun petunya...
Evime alışmaya başladım canım. Şuan evimde temizlik var hatta :) hamile olduğum için bayan alıyorum. Ağır iş yapamıyorum artık. Hamileliğe de alıştım şükür.ilk 3 ay daha zordu ama şimdi daha iyi. Dualarla oğlumu bekliyorum. Darısı başına canım. :)haklısın tuğçe, keyifli geçiyor çok şükür. sen nasılsın, hamileliğe evine alıştın mı? evliliğin nasıl gidiyor?
Evime alışmaya başladım canım. Şuan evimde temizlik var hatta :) hamile olduğum için bayan alıyorum. Ağır iş yapamıyorum artık. Hamileliğe de alıştım şükür.ilk 3 ay daha zordu ama şimdi daha iyi. Dualarla oğlumu bekliyorum. Darısı başına canım. :)
Hoş geldiniz.merhabalar,
Hoş geldiniz. Kendinizden bahsetmek ister misiniz?benide aranıza alırmısınız...
ondan ziyade tarzına yakın bulmadım.
Kızlar, ben öyle sağ gösterir sol vururum.evet bana da tuhaf geldi prenses içmezsin diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?