30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

senin son hazırlıklar, artık gün sayıyorsun, kolay gelsin
eve yorgun geliyorum,izlersem film izliyorum,burayı okuyorum,vakit geçiyor. yarın ve haftasonu arkadaşlarla görüşeceğim. başka bir değişiklik yok.

Canım nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlıklar?

evet tuğçe ve aslı, evimi yerleştirdim ufak şeyleri tamamlıyorum.
gelinliğimi teslim alıcam haftasonu inş. damatlık alıcaz. bayram alışverişine çıkar evimize bşyler alırız

kıyafetlerimi ve özel eşyalarımı da bayram ertesi götürürüm diyorum. bayramla birlikte izine ayrılıcam.
çok lazım olmaz kıyafet ama erken de götürmek istemiyorum eşyalarımı. zaten mesafe yakın:)

Kolay gelsin canım. Tadını çıkar bir daha geri gelmiyor. :)

haklısın tuğçe, keyifli geçiyor çok şükür. sen nasılsın, hamileliğe evine alıştın mı? evliliğin nasıl gidiyor?
Evime alışmaya başladım canım. Şuan evimde temizlik var hatta :) hamile olduğum için bayan alıyorum. Ağır iş yapamıyorum artık. Hamileliğe de alıştım şükür.ilk 3 ay daha zordu ama şimdi daha iyi. Dualarla oğlumu bekliyorum. Darısı başına canım. :)

çok sevindim melek allah huzurunu daim etsin, sağlıkla kucağına alırsın inş. hayırlı evlat olsun. dualarım seninle.

sen de bizim için dua et canım. hamilelerin duası makbulmüş. yaza kadar da büyür o tam sevmelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…