30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Âmin canım teşekkür ederim. Ben her yattığımda dua ediyorum sizler için canım. Evet kısmet ise yazın ele avuca gelir. Kış ayını çok severim kış bebeği olcak o da benim gibi inşallah.

herkese merhaba yeniden :)

ızmır'de yaşıyorum ingılızce ogretmenıyım. uzun suredır uye olmak ıstıyordum kısmet buguneymıs :)

petunya_love evet erken kalktım bıraz uyku tutmadı dogrusu :/

cerenkar merhaba, hoşbulduk. aslında uyku tutmayınca senın actıgın bir topici okudum uyuyana kadar " eşinşzle sevgilinizle nasıl tanıştınız" :)

anladım. sorun değil herzaman yazabilirsin. memnun oldum. bende çalışıyorum. düğün hazırlıklarım var.
topiğimizin kurucu üyesi Angelheart, o da şuan bebek bekliyor. izmir deyince o geldi aklıma.

Hoşgeldin canım. Ben de izmirliyim. Tarih öğretmeniyim ama çalışmıyorum.

merhaba angelheart hoşbulduk, memnun oldum :) benım de branşım ingilizce ama özel bir sebepten bir suredır calısmıyorum. eski özel derslerim devam ediyor sadece.

sanırım dogum yapacaksın bır sure sonra, dlerım bebegını saglıklakucagına alırsın :)

merhaba zerenteacher, dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yıllara :)

Ben de çalışmıyorum canım. Amin canım teşekkür ederim.

Kızlar, ben öyle sağ gösterir sol vururum.
Merhaba Prenses Günaydın.
Hayırlı cumalar
:) Sigara tirkayisi olma arada keyif için iç.

Ben içmedim. Umarım ilerde de içmem

anladım. sorun değil herzaman yazabilirsin. memnun oldum. bende çalışıyorum. düğün hazırlıklarım var.
topiğimizin kurucu üyesi Angelheart, o da şuan bebek bekliyor. izmir deyince o geldi aklıma.

Petunyamız yeni gelin adayımız

Merhaba Petuş
Hayırlı cumalar

Evettt izmir demek ben demek :)

hayırlı cumalar
Merhaba ,, bende uzun zamandır buraya üyeydim ama bu başlığı yeni gördüm:)))
ben de daha dün 30 oldum:)
Hoş geldin hayırlı olsun...
Yeni yaşın da hayırlı olsun

Hoş geldin sende

Hayırlı cumalar canım...

Merhaba ,, bende uzun zamandır buraya üyeydim ama bu başlığı yeni gördüm:)))
ben de daha dün 30 oldum:)
Hoş geldin.

Artık içmiyorum canım. 6 sene falan oldu. Önceden de çok içmezdim.

selam kızlar..
yarın cumartesi :)
AS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…