- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.201
Âmin canım teşekkür ederim. Ben her yattığımda dua ediyorum sizler için canım. Evet kısmet ise yazın ele avuca gelir. Kış ayını çok severim kış bebeği olcak o da benim gibi inşallah.çok sevindim melekallah huzurunu daim etsin, sağlıkla kucağına alırsın inş. hayırlı evlat olsun. dualarım seninle.
sen de bizim için dua et canım. hamilelerin duası makbulmüş. yaza kadar da büyür o tam sevmelik olur
herkese merhaba yeniden :)
ızmır'de yaşıyorum ingılızce ogretmenıyım. uzun suredır uye olmak ıstıyordum kısmet buguneymıs :)
petunya_love evet erken kalktım bıraz uyku tutmadı dogrusu :/
cerenkar merhaba, hoşbulduk. aslında uyku tutmayınca senın actıgın bir topici okudum uyuyana kadar " eşinşzle sevgilinizle nasıl tanıştınız" :)
Hoşgeldin canım. Ben de izmirliyim. Tarih öğretmeniyim ama çalışmıyorum.herkese merhaba yeniden :)
ızmır'de yaşıyorum ingılızce ogretmenıyım. uzun suredır uye olmak ıstıyordum kısmet buguneymıs :)
petunya_love evet erken kalktım bıraz uyku tutmadı dogrusu :/
cerenkar merhaba, hoşbulduk. aslında uyku tutmayınca senın actıgın bir topici okudum uyuyana kadar " eşinşzle sevgilinizle nasıl tanıştınız" :)
Evettt izmir demek ben demek :)anladım. sorun değil herzaman yazabilirsin. memnun oldum. bende çalışıyorum. düğün hazırlıklarım var.
topiğimizin kurucu üyesi Angelheart, o da şuan bebek bekliyor.izmir deyince o geldi aklıma.
Ben de çalışmıyorum canım. Amin canım teşekkür ederim.merhaba angelheart hoşbulduk, memnun oldum :) benım de branşım ingilizce ama özel bir sebepten bir suredır calısmıyorum. eski özel derslerim devam ediyor sadece.
sanırım dogum yapacaksın bır sure sonra, dlerım bebegını saglıklakucagına alırsın :)
merhaba zerenteacher, dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yıllara :)
Merhaba Prenses Günaydın.Kızlar, ben öyle sağ gösterir sol vururum.
anladım. sorun değil herzaman yazabilirsin. memnun oldum. bende çalışıyorum. düğün hazırlıklarım var.
topiğimizin kurucu üyesi Angelheart, o da şuan bebek bekliyor.izmir deyince o geldi aklıma.
Evettt izmir demek ben demek :)
Hoş geldin hayırlı olsun...Merhaba ,, bende uzun zamandır buraya üyeydim ama bu başlığı yeni gördüm:)))
ben de daha dün 30 oldum:)
merhaba angelheart hoşbulduk, memnun oldum :) benım de branşım ingilizce ama özel bir sebepten bir suredır calısmıyorum. eski özel derslerim devam ediyor sadece.
sanırım dogum yapacaksın bır sure sonra, dlerım bebegını saglıklakucagına alırsın :)
merhaba zerenteacher, dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yıllara :)
Hayırlı cumalar canım...Merhaba Prenses Günaydın.
Hayırlı cumalar
:) Sigara tirkayisi olma arada keyif için iç.
Ben içmedim. Umarım ilerde de içmem
Petunyamız yeni gelin adayımız
Merhaba Petuş
Hayırlı cumalar
hayırlı cumalar
Hoş geldin hayırlı olsun...
Yeni yaşın da hayırlı olsun
Hoş geldin sende
Hoş geldin.Merhaba ,, bende uzun zamandır buraya üyeydim ama bu başlığı yeni gördüm:)))
ben de daha dün 30 oldum:)
Artık içmiyorum canım. 6 sene falan oldu. Önceden de çok içmezdim.Merhaba Prenses Günaydın.
Hayırlı cumalar
:) Sigara tirkayisi olma arada keyif için iç.
Ben içmedim. Umarım ilerde de içmem
Petunyamız yeni gelin adayımız
Merhaba Petuş
Hayırlı cumalar
hayırlı cumalar
Hoş geldin hayırlı olsun...
Yeni yaşın da hayırlı olsun
Hoş geldin sende
ASselam kızlar..
yarın cumartesi :)
Evet ...selam kızlar..
yarın cumartesi :)
Hoş geldin.
Artık içmiyorum canım. 6 sene falan oldu. Önceden de çok içmezdim.
AS
Dünden beri başım ağrıyor.Selam kızlar :) Nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?