- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.601
Valla yavrum işte burda gördüğün bekar kızlar o minik ayaklı çocuğun yaşattığı aktif yaşamı istiyor :)))Evet bak benim çok zevkli bir hayatım var bu gece benim oğlan altına isedi sonra yatağına gönderdim yarım saat sonra yine yanıma geldi minik ayaklarını sırtıma sırtıma bastırdı. Dahada güzeli pazar pazar saat 7 de kalktı ve kafamiza oturdu resmen oturdu sonra ona çizgi film açtım bir yarım saat daha uyumak için yalvardim. Tamam dedi. 10 dak sonra tekrar geldi beyefendi parka inmek istiyormuş babası kızdı ve popo suna vurdu bu ağlamaya başladı. Sonuc: ben bizimkini parkta oynattım kocam sıcak sıcak uyudu parkta uykusundan olan ve uyuyamayan en zararlı çıkan ben. Gordunmu aktif yaşamı :)
Elbette bende varlığı için rabbime binlerce sukrediyorum ama gecenin bir yarısı ılık bir hisle uyanmak pek hoş olmuyorValla yavrum işte burda gördüğün bekar kızlar o minik ayaklı çocuğun yaşattığı aktif yaşamı istiyor :)))
Bir evlenen pişman bir evlenmeyen :))
Sen ne yapıyorsun başka dinlendinmi hafta sonuValla yavrum işte burda gördüğün bekar kızlar o minik ayaklı çocuğun yaşattığı aktif yaşamı istiyor :)))
Bir evlenen pişman bir evlenmeyen :))
canım kuyucaklı yusuf eh işte. benim hayatımın kitabı kürk mantolu madonna :)
Sen bana gönder canım onu beni uyandırsınElbette bende varlığı için rabbime binlerce sukrediyorum ama gecenin bir yarısı ılık bir hisle uyanmak pek hoş olmuyor
Şişttt napıyorsunuz bakimmm :))
Aslı kıs ne okuyon sen bakim :)))
Kızım sen madonnayı filan bırak
Grinin elli tonunu oku :))) ilerde lazım olur mu olur :))
bize kustunmu bizim selam neredeselam turkuaz
sen okudunmu o kıtabı ben okuyacan ama vakıt bulamadım :)Şişttt napıyorsunuz bakimmm :))
Aslı kıs ne okuyon sen bakim :)))
Kızım sen madonnayı filan bırak
Grinin elli tonunu oku :))) ilerde lazım olur mu olur :))
sana bir şey söyleyeyim miBeyza kıs sen parkdan gelemedin mi hala söyle bakimmm :))
İkinci çocuk istiyon daha bundan yakınıyon kıs sen :))
Aslı o kitabı yazanı sulu götürür susuz getirirbenim kitaba ihtiyacım yok kızım
Aslı o kitabı yazanı sulu götürür susuz getirir
estafifi eksiği var fazlassı yokgüldürdün beni
cocuk yanımızdan ayrılmıyorkı genclıgımızın tadını cıkaralımsenin de öyle...
cocuk yanımızdan ayrılmıyorkı genclıgımızın tadını cıkaralım
Aslında olabilir baksana turkonun o kadar boş vati varki epilasyona bile vakti varçocuğu turkoya gönder bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?