30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sen de sağol canım, beraber nice yıllara inşallah

Selam kızlar günaydın daha doğrusu :))

Filommm doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı hızurlu yaşlar olsun inşş. Görmedim doğum günün oldupunu.
Ben senin yazdıklarını seviyorum hiç aynı gelmiyor bana. Yaz lütfen ...
Limoncuk sen nerelere gittin kıs o saatte eve geldin anlamadım.ama senden beklediğimiz performansı göstermedin hemen yorulmuşsun :)) kıs sen alışkınsın sabah çıkıp gece yarısı dönmelere. Ne oldu hamladın mı :)))

Aslo yavrummm benim. Dün yazim dedim akşam fırsat olmadı çünkü eve geldim bişiler yedim. Sonra gece yarısına kadar çalıştım. Hala bitmedi. Yine çalışmam gerekiyor. Sanırım bu gece yine en az o kadar çalışmam gerekecek. Bayram 2 gün oldu ama ben şimdi onun yerine kaç gün evde veya işte saatlerce çalışıcam. Her zamanki gibi yine anlık ve acil işler çıktı.
Buraya gıcık oluyorum ne sistem ne bişi yok. Kuramıyorsun çünkü balık baştan kokar misali zaten patroınun yüzüne herkes böyle. Mutsuz şirket mutsuz insanlar....
Topiğe gelince tuğçeden sonra ufak ufak dağıldı.
Birde evli çocuklu olmayınca bekar olunca pek bir action olmuyor hayatımızda.
Ben iş ev arasıyım. Arada dışarı çıkıyorum. Kış geldi ki şimdi o daha d azalacak.
Yüksek yapmayı becerebilirsem yapacağım. Hocanın teki beni dz den bırakacakmış. Offf işte benden böyle.
Ama yzın yani herkes kümse yok diye yazmasa ne olcak topik böyle.
Ben inanın yoldo dolmışta dilan eskiden bakardım bir sürü yazışma oku oku bitmezdi ne güzel.
Şimdi üzülüyorum.
Bu hafta sonu plan ne bakalım sizde.
Bende bıgün eve alışveriş yapıcam.
Lazere gidicem epilasyonq.
Yetişirsem kuaföre gidicem.
Sonra duş aonra yemek aonra biraz dinleniğ iş ve uyku olur galiba.

kolay gelsin turko. ben de iş güçle uğraşıyorum, yorgun oluyorum, film de izleyemiyorum artık, belki sonbaharın da biraz olumsuz etkisi vardır ruh halimize ve topiğin sessizleşmesine... suçu da mevsime attım ya

canım yol ve gezme yordu arkadaşla sempozyuma gittik dönüşte kadıköyde takıldık. ya dönüş yolu 2 saati buldu hayttan soğudum ve trafikten. eskiden arkadaşlar eve bırakıyordu biizm orda yol 10-15 dk yani. yoksa gezmek yormazzz :)
ben bugün gterzi kuaför alışveriş ve biraz temizlik yaptımm :)

Evet bak benim çok zevkli bir hayatım var bu gece benim oğlan altına isedi sonra yatağına gönderdim yarım saat sonra yine yanıma geldi minik ayaklarını sırtıma sırtıma bastırdı. Dahada güzeli pazar pazar saat 7 de kalktı ve kafamiza oturdu resmen oturdu sonra ona çizgi film açtım bir yarım saat daha uyumak için yalvardim. Tamam dedi. 10 dak sonra tekrar geldi beyefendi parka inmek istiyormuş babası kızdı ve popo suna vurdu bu ağlamaya başladı. Sonuc: ben bizimkini parkta oynattım kocam sıcak sıcak uyudu parkta uykusundan olan ve uyuyamayan en zararlı çıkan ben. Gordunmu aktif yaşamı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…