- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.581
herkese selam, yorgun bir dost
Selaam canım
biri bana yemek versin çok açımmm:)
kımıldıcak halim yok sabah 7 den çıktım yeni geldim . elma aldım elime kemiriyorum :) sen de soslu makarna yapben de acıktım, ne yiyelim
kımıldıcak halim yok sabah 7 den çıktım yeni geldim . elma aldım elime kemiriyorum :) sen de soslu makarna yap
nice yaşlar dilerim. TERAZİ burcusunuz.
TERAZİ BURÇLARI SOHBET konumuz var. Oraya bekleriz.
İyi dileğin erkeni geçi olmaz.Sağ ol var ol Aslı'mmm.
Amin inşallah. Kaç yaşındasınız?
Turkuaz sağ ol, şaşırdım. Onöre oldum. Demek yazdıklarımı seviyorsun. Fakat ben hep aynı yazdığımı falan düşünüyorum. :)
Niye yazmadığıma gelince "kimse yazmıyor ben de bir iki yazıyorum" cevapsız kalıyor. Karşılıklı yazışma olmayınca sakinledi buralar...
aaa pide canım istedi bak şimdi.2 pide yedim bugün. bu saatte yemek yemeyi düşünmüyorum, meyve yedim ama yine de belli olmaz benim işim
Amin inşallah. Kaç yaşındasınız?
Selam kızlar günaydın daha doğrusu :))
Filommm doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı hızurlu yaşlar olsun inşş. Görmedim doğum günün oldupunu.
Ben senin yazdıklarını seviyorum hiç aynı gelmiyor bana. Yaz lütfen ...
Limoncuk sen nerelere gittin kıs o saatte eve geldin anlamadım.ama senden beklediğimiz performansı göstermedin hemen yorulmuşsun :)) kıs sen alışkınsın sabah çıkıp gece yarısı dönmelere. Ne oldu hamladın mı :)))
Aslo yavrummm benim. Dün yazim dedim akşam fırsat olmadı çünkü eve geldim bişiler yedim. Sonra gece yarısına kadar çalıştım. Hala bitmedi. Yine çalışmam gerekiyor. Sanırım bu gece yine en az o kadar çalışmam gerekecek. Bayram 2 gün oldu ama ben şimdi onun yerine kaç gün evde veya işte saatlerce çalışıcam. Her zamanki gibi yine anlık ve acil işler çıktı.
Buraya gıcık oluyorum ne sistem ne bişi yok. Kuramıyorsun çünkü balık baştan kokar misali zaten patroınun yüzüne herkes böyle. Mutsuz şirket mutsuz insanlar....
Topiğe gelince tuğçeden sonra ufak ufak dağıldı.
Birde evli çocuklu olmayınca bekar olunca pek bir action olmuyor hayatımızda.
Ben iş ev arasıyım. Arada dışarı çıkıyorum. Kış geldi ki şimdi o daha d azalacak.
Yüksek yapmayı becerebilirsem yapacağım. Hocanın teki beni dz den bırakacakmış. Offf işte benden böyle.
Ama yzın yani herkes kümse yok diye yazmasa ne olcak topik böyle.
Ben inanın yoldo dolmışta dilan eskiden bakardım bir sürü yazışma oku oku bitmezdi ne güzel.
Şimdi üzülüyorum.
Bu hafta sonu plan ne bakalım sizde.
Bende bıgün eve alışveriş yapıcam.
Lazere gidicem epilasyonq.
Yetişirsem kuaföre gidicem.
Sonra duş aonra yemek aonra biraz dinleniğ iş ve uyku olur galiba.
Saol canım sen nasilsinselam nasılsın beyza
canım kuyucaklı yusuf eh işte. benim hayatımın kitabı kürk mantolu madonna :)limon kuyucaklı yusuf u okuyorum şu an, diğerini sona bıraktım.
Selam kızlar günaydın daha doğrusu :))
Filommm doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı hızurlu yaşlar olsun inşş. Görmedim doğum günün oldupunu.
Limoncuk sen nerelere gittin kıs o saatte eve geldin anlamadım.ama senden beklediğimiz performansı göstermedin hemen yorulmuşsun :)) kıs sen alışkınsın sabah çıkıp gece yarısı dönmelere. Ne oldu hamladın mı :)))
Aslo yavrummm benim. Dün yazim dedim akşam fırsat olmadı çünkü eve geldim bişiler yedim. Sonra gece yarısına kadar çalıştım. Hala bitmedi. Yine çalışmam gerekiyor. Sanırım bu gece yine en az o kadar çalışmam gerekecek. Bayram 2 gün oldu ama ben şimdi onun yerine kaç gün evde veya işte saatlerce çalışıcam. Her zamanki gibi yine anlık ve acil işler çıktı.
Buraya gıcık oluyorum ne sistem ne bişi yok. Kuramıyorsun çünkü balık baştan kokar misali zaten patroınun yüzüne herkes böyle. Mutsuz şirket mutsuz insanlar....
Ben iş ev arasıyım. Arada dışarı çıkıyorum. Kış geldi ki şimdi o daha d azalacak.
Yüksek yapmayı becerebilirsem yapacağım. Hocanın teki beni dz den bırakacakmış. Offf işte benden böyle.
Ben inanın yoldo dolmışta dilan eskiden bakardım bir sürü yazışma oku oku bitmezdi ne güzel.
Şimdi üzülüyorum.
Evet bak benim çok zevkli bir hayatım var bu gece benim oğlan altına isedi sonra yatağına gönderdim yarım saat sonra yine yanıma geldi minik ayaklarını sırtıma sırtıma bastırdı. Dahada güzeli pazar pazar saat 7 de kalktı ve kafamiza oturdu resmen oturdu sonra ona çizgi film açtım bir yarım saat daha uyumak için yalvardim. Tamam dedi. 10 dak sonra tekrar geldi beyefendi parka inmek istiyormuş babası kızdı ve popo suna vurdu bu ağlamaya başladı. Sonuc: ben bizimkini parkta oynattım kocam sıcak sıcak uyudu parkta uykusundan olan ve uyuyamayan en zararlı çıkan ben. Gordunmu aktif yaşamı :)Selam kızlar günaydın daha doğrusu :))
Şimdi üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?