- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.621
ne yapsın kızcağız gidecek tabiAslında olabilir baksana turkonun o kadar boş vati varki epilasyona bile vakti var
benımkı zaten yemek yemıyorne yapsın kızcağız gidecek tabisen gönder bence,çocuğa senden iyi bakar
benımkı zaten yemek yemıyor
göz kulak olsa yeter
yalnız benım oğlan biraz çapkın istermisin turko benım gelın olsunbenımkı zaten yemek yemıyor
göz kulak olsa yeter
yalnız benım oğlan biraz çapkın istermisin turko benım gelın olsun
ben esmerım o sarısın ama suratı tamamen benoğlun da sana mı çekmiş
Sağ ol canım.selam millet bende giriyorum kimse yazmıyor diye yazmıyorum
K KenyaliZehra doğumgünün için çok geç kaldım amaiyi ki doğdun canım
Beyza, sağ ol.Nice senelere
Turkuaz sağ ol, kolay gelsin.Selam kızlar günaydın daha doğrusu :))
Filommm doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı hızurlu yaşlar olsun inşş. Görmedim doğum günün oldupunu.
Ben senin yazdıklarını seviyorum hiç aynı gelmiyor bana. Yaz lütfen ...
Limoncuk sen nerelere gittin kıs o saatte eve geldin anlamadım.ama senden beklediğimiz performansı göstermedin hemen yorulmuşsun :)) kıs sen alışkınsın sabah çıkıp gece yarısı dönmelere. Ne oldu hamladın mı :)))
Aslo yavrummm benim. Dün yazim dedim akşam fırsat olmadı çünkü eve geldim bişiler yedim. Sonra gece yarısına kadar çalıştım. Hala bitmedi. Yine çalışmam gerekiyor. Sanırım bu gece yine en az o kadar çalışmam gerekecek. Bayram 2 gün oldu ama ben şimdi onun yerine kaç gün evde veya işte saatlerce çalışıcam. Her zamanki gibi yine anlık ve acil işler çıktı.
Buraya gıcık oluyorum ne sistem ne bişi yok. Kuramıyorsun çünkü balık baştan kokar misali zaten patroınun yüzüne herkes böyle. Mutsuz şirket mutsuz insanlar....
Topiğe gelince tuğçeden sonra ufak ufak dağıldı.
Birde evli çocuklu olmayınca bekar olunca pek bir action olmuyor hayatımızda.
Ben iş ev arasıyım. Arada dışarı çıkıyorum. Kış geldi ki şimdi o daha d azalacak.
Yüksek yapmayı becerebilirsem yapacağım. Hocanın teki beni dz den bırakacakmış. Offf işte benden böyle.
Ama yzın yani herkes kümse yok diye yazmasa ne olcak topik böyle.
Ben inanın yoldo dolmışta dilan eskiden bakardım bir sürü yazışma oku oku bitmezdi ne güzel.
Şimdi üzülüyorum.
Bu hafta sonu plan ne bakalım sizde.
Bende bıgün eve alışveriş yapıcam.
Lazere gidicem epilasyonq.
Yetişirsem kuaföre gidicem.
Sonra duş aonra yemek aonra biraz dinleniğ iş ve uyku olur galiba.
Olsun. Her zaman bekleriz. Otuza bir var şurada. Ne kalmış ki? :)henüz 30 olmadım 29 :)
Buradayım zaten :)FİLOOOOOOOOOOOOOOO buraya da uğra
Sağ ol canım.
Beyza, sağ ol.
Turkuaz sağ ol, kolay gelsin.
Olsun. Her zaman bekleriz. Otuza bir var şurada. Ne kalmış ki? :)
Buradayım zaten :)
Sen aklıma geldin. Belki Aslı oradadır diye girdim nete... :))) İnan ki!
İyi Allah'a şükür, gün boyu evde pinekledim. Kitap okudum vs vbbaşka topiklere yazmışsın önce ama bu sefer denk geldik neyse ki
nasılsın?
İyi Allah'a şükür, gün boyu evde pinekledim. Kitap okudum vs vb
Sen nasılsın?
Nasıl geçti hafta sonu? :)
Afiyet olsun.ben de iyiyim şükür, hava yağışlıydı ama gezdim haftasonu, ben de kitap okumaya çalışıyorum. bitki çayı içeceğim birazdan
Afiyet olsun.
Neyse işlerim var. Bilgisayarı kapatıyorum. Herkese iyi akşamlar... Mutlu yarınlar...
ohhh yıkaladım seni en sonunda nerelerdesin kıs sennaber turkoooo
ahaha bende hatırladım o filmiyavrumm hep gel hiç gitme hep gel
beyza kısım gönder oğlanı sen bana onun iştahını da açarım ben sen merak etme :))
kıs senin gelin olma olayına çok güldüm yawww Türkan şoray ın öyle bir filmi var ya alıp çocuktan büyütür sonar onuda kaçırıyor pır diye.
aslı kıs bu beyza sana neler diyor ben senin hiç o mağrifetlerini bilmiyodum
ama sen yine de oku grinin elii tonunu marifetlerine marifet katarsın...
ben okumadım hiç beyza o kitabı ama okuyanlar tavsiye etti..
ama seks içerdiğini duyduğum şeyler beni hep iter ya ne bilim hiç merakım olmadı..
doğal yeteneğime güveniyorum.
ne kaynanalık yaparım valla benyavrumm hep gel hiç gitme hep gel
beyza kısım gönder oğlanı sen bana onun iştahını da açarım ben sen merak etme :))
kıs senin gelin olma olayına çok güldüm yawww Türkan şoray ın öyle bir filmi var ya alıp çocuktan büyütür sonar onuda kaçırıyor pır diye.
aslı kıs bu beyza sana neler diyor ben senin hiç o mağrifetlerini bilmiyodum
ama sen yine de oku grinin elii tonunu marifetlerine marifet katarsın...
ben okumadım hiç beyza o kitabı ama okuyanlar tavsiye etti..
ama seks içerdiğini duyduğum şeyler beni hep iter ya ne bilim hiç merakım olmadı..
doğal yeteneğime güveniyorum.
burdayım yavrum teldeydim arkadaşım aramıştı.buralardayım canım işte sen yoksun
ne kaynanalık yaparım valla ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?