- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.981
kısmmm kandır onlardan bir tanesini
aslı ile bilikte sünnet düğünü yaparsınız
Şimdi ben bişi anlatim.
Ben lisedeyken bir italyan çocuğa aşık olmuştum.
Çok kibar edendi filandı, bakışlarına eriyodum resmen. Daha Aşkımıza başlayamadan o ülkesine dönmek zorunda kaldı, ben de annemin korkusuna aşkımın daha A sını yaşayamadan bitti aşkım oracıkta.
Acaba maria nın italyan beninkini tanıyormudur?
Yeni aşk bulamayınca eskisine sardım
Tez buldummmm çabuk kaybettimmmmbu şarkı lise aşkıma alla alla
Canım benim sana da geçmiş olsun.selam milet
bu ne ayol, miyomlu, kistli, reglli kızlar basmış burayı
fallenangel geçmiş olsun,benim miyom da 5 cm olmuş,ben bekarım da,özele gittim,tetkiklerim hala sürüyor,doktor sonunda ne diyecek bakalım:44:
oOOooooOOOOooooO! maria'm, hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim. peki nasıl anlaşıyorsunuz? Sen mi İtalyanca biliyorsun o mu Türkçe?İyi, olmadık bir konuya sazan gibi atlarsam gülmeyin ama
Bu arada, biriyle tanıştım. İtalyan.Hep ecnebilerden gidiyorum ya, hadi hayırlısı...
Hani ne bilim orta okul öğrencilerinin bile sevgilisinin olduğu bir dönemde incirin çekirdeği üzüm sapı Erkeğin Zengini demedikten sonra evlenilir diye düşünüyorum :)
Aslında kadinlarkulubu her şeyi yaptı. Sağlıkta, çocuk bakımında, dertlerimizde kederlerimizde, mutluluğumuzda hep yanımızda oldu. Sanırım çöp çatan işine de el atma sırası da geldi artık. Öyle deyil mi eminim bu sitedeki pek çok kişinin abisi yada erkek kardeşi vardır. Yuva yapmak sevaptır fikrinden yola çıkarak adım atılsa sizce nasıl olur du ?
sanıyorum siz de bekarsınız, yöneticilere söyleyin de bir el atsın durumunuza...Okumak evliliğe engel değil. Ablam master yaparken evlendi. Ve vaktinde de mezun oldu...
maria, yoksa istanbul'da mı yaşayacaksın artık.Yok bebişim, kurum değiştiriyorum galiba.. İş görüşmesi için gideceğim
kızlar ben de size katılmayı isterdim ama AVRUPA yakasındayım. Hem de mesai günüCnm seni iş kulelerinden alırım
Kadıköy ve orası çok sürer. Bir sürü in bin ve trafik.
oOOooooOOOOooooO! maria'm, hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim. peki nasıl anlaşıyorsunuz? Sen mi İtalyanca biliyorsun o mu Türkçe?
maria, yoksa istanbul'da mı yaşayacaksın artık.
kızlar ben de size katılmayı isterdim ama AVRUPA yakasındayım. Hem de mesai günü
İngilizce anlaşıyoruz canımama hayırlı olacak bi durum yok...
İyi hoş adam da, içime sinmeyen bir şeyler var... Kestirip atmak istemediğim için bir kaç kez daha görüşeceğim lakin,
çok bir hevesim de yok ne yalan söyleyim...
Yok canım , görüşmeye geleceğim sadece, anlaşabilirsek yine Ankara'da yaşayacağım. Genel müdürlükler İstanbul'da ya, onun için oraya geliyorum.
Kadıköyden vazgeçtik işte biz de.. Avrupa yakasında olacağız. Turkuaz beni Akmerkez iş kulelerinden alacak. Yakınsan, mesai çıkışı uğra işte. Hoş, benim daha uçak saatim belli değil. ama geç saatte varsa ona alırım bileti. Olmaz mı?
kızlar ben de size katılmayı isterdim ama AVRUPA yakasındayım. Hem de mesai günü
Bence de hayırlı olacak bir durum yok. Çünkü sen hâlâ diğerini seviyorsun. Keşke onunla kavuşma ihtimaliniz olsa...İngilizce anlaşıyoruz canımama hayırlı olacak bi durum yok...
İyi hoş adam da, içime sinmeyen bir şeyler var... Kestirip atmak istemediğim için bir kaç kez daha görüşeceğim lakin,
çok bir hevesim de yok ne yalan söyleyim...
Yok canım , görüşmeye geleceğim sadece, anlaşabilirsek yine Ankara'da yaşayacağım. Genel müdürlükler İstanbul'da ya, onun için oraya geliyorum.
Kadıköyden vazgeçtik işte biz de.. Avrupa yakasında olacağız. Turkuaz beni Akmerkez iş kulelerinden alacak. Yakınsan, mesai çıkışı uğra işte. Hoş, benim daha uçak saatim belli değil. ama geç saatte varsa ona alırım bileti. Olmaz mı?
Bence de hayırlı olacak bir durum yok. Çünkü sen hâlâ diğerini seviyorsun. Keşke onunla kavuşma ihtimaliniz olsa...
Yeni işin hayırlı olur inşallah canım.
Akmerkez de bana çok uzak. Geçenlerde patronun bir emanetini vermeye gitmiştim birisine... 2 saatte gittim öğlen trafiğindeAkşam trafiğini düşünemiyorum bile... Daha yakına gelseydin keşke...
Bu arada İngilizce'min My name is Gülümsün seviyesinde olduğunu hatırladım gene.
o gün yaklaşsın bakalım. belki de -inşallah- ben de ayarlayabilirsem...Turkuazla konuştuk, ayarladık buluşma işini.. Keşke sen de gelebilsennnn
o gün yaklaşsın bakalım. belki de -inşallah- ben de ayarlayabilirsem...
bu arada siz öncesinde tanışıyor muydunuz?
yani benimle aynı zamanda mı tanıdınız birbirinizi?
o gün yaklaşsın bakalım. belki de -inşallah- ben de ayarlayabilirsem...
bu arada siz öncesinde tanışıyor muydunuz?
yani benimle aynı zamanda mı tanıdınız birbirinizi?
burdan tanıdık kuzum. önceden tanımıyoruz.
gelince yüzyüze tanışacağız inş.
heee, benim kadar tanıyorsunuz yani?burdan tanıdık kuzum. önceden tanımıyoruz.
gelince yüzyüze tanışacağız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?