30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sen de az yere bakan yürek yakan değilsin hani

selam milet
bu ne ayol, miyomlu, kistli, reglli kızlar basmış burayı
fallenangel geçmiş olsun,benim miyom da 5 cm olmuş,ben bekarım da,özele gittim,tetkiklerim hala sürüyor,doktor sonunda ne diyecek bakalım:44:
Canım benim sana da geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin.

Hani ne bilim orta okul öğrencilerinin bile sevgilisinin olduğu bir dönemde incirin çekirdeği üzüm sapı Erkeğin Zengini demedikten sonra evlenilir diye düşünüyorum :)

Okumak evliliğe engel değil. Ablam master yaparken evlendi. Ve vaktinde de mezun oldu...
sanıyorum siz de bekarsınız, yöneticilere söyleyin de bir el atsın durumunuza...

oOOooooOOOOooooO! maria'm, hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim. peki nasıl anlaşıyorsunuz? Sen mi İtalyanca biliyorsun o mu Türkçe?

İngilizce anlaşıyoruz canım ama hayırlı olacak bi durum yok...
İyi hoş adam da, içime sinmeyen bir şeyler var... Kestirip atmak istemediğim için bir kaç kez daha görüşeceğim lakin,
çok bir hevesim de yok ne yalan söyleyim...

maria, yoksa istanbul'da mı yaşayacaksın artık.

Yok canım , görüşmeye geleceğim sadece, anlaşabilirsek yine Ankara'da yaşayacağım. Genel müdürlükler İstanbul'da ya, onun için oraya geliyorum.

kızlar ben de size katılmayı isterdim ama AVRUPA yakasındayım. Hem de mesai günü

Kadıköyden vazgeçtik işte biz de.. Avrupa yakasında olacağız. Turkuaz beni Akmerkez iş kulelerinden alacak. Yakınsan, mesai çıkışı uğra işte. Hoş, benim daha uçak saatim belli değil. ama geç saatte varsa ona alırım bileti. Olmaz mı?

kuzu biz bir konuşalım senle, biletini ona göre alırsın. haber bekliyom senden.

birde iş kuleleri akmerkez değil Levent' te cnm. akmerkez manzaralı.
uçak' dan sonra taksiye mi incen? metrobüs ile daha hızlı gelirsin taksiden.

Son düzenleme:
kızlar ben de size katılmayı isterdim ama AVRUPA yakasındayım. Hem de mesai günü

kıs sen geçmişi düzgün okumamışın.
levent te gelecek maria. sende oraya yakın mısın?
avrupa yakasında nerdesin sen?

ee gelirsin kuzum, zaten maria yı hemen bırakmam. kalır yani bayağı

Bence de hayırlı olacak bir durum yok. Çünkü sen hâlâ diğerini seviyorsun. Keşke onunla kavuşma ihtimaliniz olsa...

Yeni işin hayırlı olur inşallah canım.

Akmerkez de bana çok uzak. Geçenlerde patronun bir emanetini vermeye gitmiştim birisine... 2 saatte gittim öğlen trafiğinde Akşam trafiğini düşünemiyorum bile... Daha yakına gelseydin keşke...

Bu arada İngilizce'min My name is Gülümsün seviyesinde olduğunu hatırladım gene.

Turkuazla konuştuk, ayarladık buluşma işini.. Keşke sen de gelebilsennnn

o gün yaklaşsın bakalım. belki de -inşallah- ben de ayarlayabilirsem...

bu arada siz öncesinde tanışıyor muydunuz?
yani benimle aynı zamanda mı tanıdınız birbirinizi?

burdan tanıdık kuzum. önceden tanımıyoruz.
gelince yüzyüze tanışacağız inş.

o gün yaklaşsın bakalım. belki de -inşallah- ben de ayarlayabilirsem...

bu arada siz öncesinde tanışıyor muydunuz?
yani benimle aynı zamanda mı tanıdınız birbirinizi?

burdan tanıdık kuzum. önceden tanımıyoruz.
gelince yüzyüze tanışacağız inş.

Aynen öyle canım
Yalnız nedense bana hiç yüz yüze tanışmıyormuşuz gibi gelmiyor..
Beyza'yı, Aslı'yı, Tuğçe'yi, Gülümsün'ü ve seni sanki yıllardır tanıyor gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…