- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.001
sen de katıl bize aydebuz. Tanıt kendini. Anlat. Tanışalım kaynaşalım.selam kızlar yorumlara baktım birazda ne güzel tanışanlar var sevindim valla
heee, benim kadar tanıyorsunuz yani?
yani ben de gelirsem (inşallah) yabancılık çekmeyeceğim. :)
sen de katıl bize aydebuz. Tanıt kendini. Anlat. Tanışalım kaynaşalım.
hoş geldin aramıza... ilk sayfalarda kendimizi anlatmıştık. keyifli paylaşımlar arkadaşım.ben zaten katldım size gülümsun:)aslıyla konuşmuştuk biraz ama gene anlatayım istanbul'dan ben 32 yaşımdayım bekarım zor severim ama çok severim insanları . :) çok fazla dostum yada arkadaşım yok çok seçerim haksızlıga gelemem ,kıskançlık nedir bilmem kendıme yaparım neyaparsam
iki yüzlü kişilerden uzak dururum bu arada başak burcuyum veee tüm özelliklerini taşırım ya siz ?
ben zaten katldım size gülümsun:)aslıyla konuşmuştuk biraz ama gene anlatayım istanbul'dan ben 32 yaşımdayım bekarım zor severim ama çok severim insanları . :) çok fazla dostum yada arkadaşım yok çok seçerim haksızlıga gelemem ,kıskançlık nedir bilmem kendıme yaparım neyaparsam
iki yüzlü kişilerden uzak dururum bu arada başak burcuyum veee tüm özelliklerini taşırım ya siz ?
hoş geldin aramıza... ilk sayfalarda kendimizi anlatmıştık. keyifli paylaşımlar arkadaşım.
Ben de 32 yaşındayım, ileri derecede bekarım.Çok fazla arkadaşım var, hepsi ile farkı şeyler paylaşırım ve onları çook seviyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum. Düşüneceğimi de sanmıyorum. Deli gibi sabah akşam çalışıyorum. Bunun haricinde , klasik ve jazz müziğe bayılıyorum. Tasavvuf müziğini de çok severim. Siyaset ve ekonomiyi yakından takip eder , her yerde bır bır bır bu konuları konuşurum. Felsefe, edebiyat ve müzik olmasaydı, hayat hep biraz eksik kalırdı diye düşünenlerdenim. Aslan burcuyum sanırım ben de taşıyorum burcumun özelliklerini
Ben de 32 yaşındayım, ileri derecede bekarım.Çok fazla arkadaşım var, hepsi ile farkı şeyler paylaşırım ve onları çook seviyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum. Düşüneceğimi de sanmıyorum. Deli gibi sabah akşam çalışıyorum. Bunun haricinde , klasik ve jazz müziğe bayılıyorum. Tasavvuf müziğini de çok severim. Siyaset ve ekonomiyi yakından takip eder , her yerde bır bır bır bu konuları konuşurum. Felsefe, edebiyat ve müzik olmasaydı, hayat hep biraz eksik kalırdı diye düşünenlerdenim. Aslan burcuyum sanırım ben de taşıyorum burcumun özelliklerini
anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm aslan burçları lider olurlar, öyle misindir maria sen.
şahsen itiraf edeceğim, aslanlar ile pek anlaştığım söylenemez ama sen istina çıktın
aynen.anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm aslan burçları lider olurlar, öyle misindir maria sen.
şahsen itiraf edeceğim, aslanlar ile pek anlaştığım söylenemez ama sen istina çıktın
anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm aslan burçları lider olurlar, öyle misindir maria sen.
ileri derecede bekarım :)))nedenkı hiçmi düşünmüyorsun ? belkıde o kişi hala karşına çıkmadı kimbilir delice aşık olunca düşünürsün inşallah birde yaş geçince daha bir zor evlenmeyı istemek . meslek nedir ?bende severim klasik ve jazz müzigi hareketli müzkleri ,dans etmeye bayılırım .ilginç siyasetten hiç anlamam ne güzelmiş ilgi duyman.kesınlıkle felsefe ed.müzik olmalı aslan burcumusun hımm 2 çeşit aslan vardır birisi çok süslü geveze kokoş ama ilgi çekicidir .digeride erkek gibidir ve çok ketumdur soguk duruşu vardır insanlara havalı gelebilr ha bu arada bazıları asla etekk giymezler ama fena kafaları çalışır ve kıskançtır
aynen.aslan'larla pek anlaşamam ben! hele erkekleri çok ukala olurlar. MARİA istisna...
Turkuazcanım, sen ne burcundansın?
ben zaten katldım size gülümsun:)aslıyla konuşmuştuk biraz ama gene anlatayım istanbul'dan ben 32 yaşımdayım bekarım zor severim ama çok severim insanları . :) çok fazla dostum yada arkadaşım yok çok seçerim haksızlıga gelemem ,kıskançlık nedir bilmem kendıme yaparım neyaparsam
Bana benziyor özelliklerin canım :) Dikkatimi çekti.
hımm ne güzelmiş sevındım :)
Bende 30 yaşındayım. Az ve öz arkadaşım vardır.
Kalbi iyi insanlara yanaşırım.
Onun dışında herkes mutlu olsun isterim.
Spiritül konulara ilgim vardır.
İki yüzlü insanlardan uzak durmaya çalışırım. Ne yaparsam kendime yaparım. :)
az ve öz en güzeli zaten 1 tane kanka dedigim biri var birde kuzenm onlarda evlılıer dışarı çıkıp zaman geçiremıyoruz fazla.bencede uzak durmak lazım.iyi niyetimden dolayı insanları tanıyamıyorum herkezi ii bilirim kötülük görene kadarda bırakmam arkadaş canlısyım aslında ama hata görünce uzak duuryorum ne kötü insanlar tanıdım bir bilsen .herkez bende hep mutlu olsun isterim hatta çabalarım onnlar için senın zaten anladım melek destesi bölümünden ne güzel herkeze tek tek cvp verdin :) ama bizim gibi inanlar pek mutlu olamıyolar neden acaba ? iyiligmizden hepmi maraz doğuyo acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?