30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar yorumlara baktım birazda ne güzel tanışanlar var sevindim valla

heee, benim kadar tanıyorsunuz yani?
yani ben de gelirsem (inşallah) yabancılık çekmeyeceğim. :)

ben sana yabancılık çektirmem kcanım sen merak etme
ya bide aman insan tanıdıklarından daha çekiniyor bişi anlatmaya, mesafe uzak olunca anlatmak daha kolay oluyor. bu nedenle insan daha çok şey paylaşıyor.

tanışalım kaynaşalım

sen de katıl bize aydebuz. Tanıt kendini. Anlat. Tanışalım kaynaşalım.

ben zaten katldım size gülümsun:)aslıyla konuşmuştuk biraz ama gene anlatayım istanbul'dan ben 32 yaşımdayım bekarım zor severim ama çok severim insanları . :) çok fazla dostum yada arkadaşım yok çok seçerim haksızlıga gelemem ,kıskançlık nedir bilmem kendıme yaparım neyaparsam
iki yüzlü kişilerden uzak dururum bu arada başak burcuyum veee tüm özelliklerini taşırım ya siz ?

hoş geldin aramıza... ilk sayfalarda kendimizi anlatmıştık. keyifli paylaşımlar arkadaşım.

Ben de 32 yaşındayım, ileri derecede bekarım. Çok fazla arkadaşım var, hepsi ile farkı şeyler paylaşırım ve onları çook seviyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum. Düşüneceğimi de sanmıyorum. Deli gibi sabah akşam çalışıyorum. Bunun haricinde , klasik ve jazz müziğe bayılıyorum. Tasavvuf müziğini de çok severim. Siyaset ve ekonomiyi yakından takip eder , her yerde bır bır bır bu konuları konuşurum. Felsefe, edebiyat ve müzik olmasaydı, hayat hep biraz eksik kalırdı diye düşünenlerdenim. Aslan burcuyum sanırım ben de taşıyorum burcumun özelliklerini

anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm aslan burçları lider olurlar, öyle misindir maria sen.
şahsen itiraf edeceğim, aslanlar ile pek anlaştığım söylenemez ama sen istina çıktın

ileri derecede bekarım :)))nedenkı hiçmi düşünmüyorsun ? belkıde o kişi hala karşına çıkmadı kimbilir delice aşık olunca düşünürsün inşallah birde yaş geçince daha bir zor evlenmeyı istemek . meslek nedir ?bende severim klasik ve jazz müzigi hareketli müzkleri ,dans etmeye bayılırım .ilginç siyasetten hiç anlamam ne güzelmiş ilgi duyman.kesınlıkle felsefe ed.müzik olmalı aslan burcumusun hımm 2 çeşit aslan vardır birisi çok süslü geveze kokoş ama ilgi çekicidir .digeride erkek gibidir ve çok ketumdur soguk duruşu vardır insanlara havalı gelebilr ha bu arada bazıları asla etekk giymezler ama fena kafaları çalışır ve kıskançtır

anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm aslan burçları lider olurlar, öyle misindir maria sen.
şahsen itiraf edeceğim, aslanlar ile pek anlaştığım söylenemez ama sen istina çıktın

selam canım sen ne burcusunki ? bende aslan erkeklerıyle hayatta anlaşamam o derece yani :) bir aslan erkegi bana deseki al sana saraylar ,hanlar buralar senın dese mümkün degıl benı baglasada 1 gün aynı yerde aslan erkegıyle barınamam ama bayanlarıyla anlaşırım sıkıntı yok maria hareketli sosyal aslanlardan anadım ben :)

aynen. aslan'larla pek anlaşamam ben! hele erkekleri çok ukala olurlar. MARİA istisna...
Turkuazcanım, sen ne burcundansın?

Lider derler evet.. Öyle miyim, hiç düşünmedim
Kızlar sormuş da, ben de sorayım merak ettim senin burcunu. Aslan kadınları iyidir ya , kimsenin arkasından iş çevirmezler, ne varsa yüzüne söylerler. Bence bu anlamda en tehlikesiz burç. Ama sinirlenince kötü oluyor bak onu biliyorum bizzat şahsen kendimden

Yok canım hiç düşünmüyorum evlenmeyi. Burjuva hukukuna dayalı bir mülkiyet ilişkisi işte. Hukuki bir sözleşme. Üstelik mal-mülk sözleşmesi. Çok da bana göre değil aslında. Tek bir koşulda evlenirim, o da eğer karşıma çocuğunu doğurmak istediğim bir adam çıkarsa.. Çünkü söz konusu çocuksa eğer ve biz de hala kapitalist bir burjuva toplumunda yaşıyorsak, hukuki güvence altında olmalı ve anne- baba sevgisi ile bir aile ortamında büyümeli diye düşünüyorum. Öbür türlü , hayatıma birisi girse de, aşık da olsam en fazla hafta sonu buluşurum yeter de artar bile Şimdi ergen gibi öyle her gün görüşemem , sürekli telefonda konuşamam diyeceğim, kızlar gülecekler bana

Mesleğimi sormuşsun , bir banka aracı kurumunda borsacıyım canım. Hayat görüşü olarak tam tersi bir felsefeye sahip olduğum için genelde şaşırıyor insanlar Ama ne yapayım, bir şekilde hayatımızı kazanmak zorundayız...

Ben hangi kategoriye giriyorum bilmiyorum ama, bir aslan olarak şimdiye kadar taşıdığım burç özelliklerimden dolayı hiç sıkıntı çekmedim

aynen. aslan'larla pek anlaşamam ben! hele erkekleri çok ukala olurlar. MARİA istisna...
Turkuazcanım, sen ne burcundansın?

Aslan erkekleri ile ben de anlaşamıyorum şekerim.. Ben aslan, o aslan eee kim patron olacak ?

Yok canım hiç düşünmüyorum evlenmeyi. Burjuva hukukuna dayalı bir mülkiyet ilişkisi işte. Hukuki bir sözleşme. Üstelik mal-mülk sözleşmesi. Çok da bana göre değil aslında. Tek bir koşulda evlenirim, o da eğer karşıma çocuğunu doğurmak istediğim bir adam çıkarsa.. Çünkü söz konusu çocuksa eğer ve biz de hala kapitalist bir burjuva toplumunda yaşıyorsak, hukuki güvence altında olmalı ve anne- baba sevgisi ile bir aile ortamında büyümeli diye düşünüyorum. Öbür türlü , hayatıma birisi girse de, aşık da olsam en fazla hafta sonu buluşurum yeter de artar bile Şimdi ergen gibi öyle her gün görüşemem , sürekli telefonda konuşamam diyeceğim, kızlar gülecekler bana

Mesleğimi sormuşsun , bir banka aracı kurumunda borsacıyım canım. Hayat görüşü olarak tam tersi bir felsefeye sahip olduğum için genelde şaşırıyor insanlar Ama ne yapayım, bir şekilde hayatımızı kazanmak zorundayız...

Ben hangi kategoriye giriyorum bilmiyorum ama, bir aslan olarak şimdiye kadar taşıdığım burç özelliklerimden dolayı hiç sıkıntı çekmedim

aynen öyle al bendende o kadar baba olmaya deger adammı varda biz evlenmedık dime .)

Bana benziyor özelliklerin canım :) Dikkatimi çekti.

Canlarım yorulmuşum. Kimseler yok ama genede merhaba...
Ne güzel buluşucaksınız bende istanbulda olsam gelirdim :)
Artık İzmire gelirseniz beklerim...

hımm ne güzelmiş sevındım :)

Bende 30 yaşındayım. Az ve öz arkadaşım vardır.
Kalbi iyi insanlara yanaşırım.
Onun dışında herkes mutlu olsun isterim.
Spiritül konulara ilgim vardır.
İki yüzlü insanlardan uzak durmaya çalışırım. Ne yaparsam kendime yaparım. :)

az ve öz en güzeli zaten 1 tane kanka dedigim biri var birde kuzenm onlarda evlılıer dışarı çıkıp zaman geçiremıyoruz fazla.bencede uzak durmak lazım.iyi niyetimden dolayı insanları tanıyamıyorum herkezi ii bilirim kötülük görene kadarda bırakmam arkadaş canlısyım aslında ama hata görünce uzak duuryorum ne kötü insanlar tanıdım bir bilsen .herkez bende hep mutlu olsun isterim hatta çabalarım onnlar için senın zaten anladım melek destesi bölümünden ne güzel herkeze tek tek cvp verdin :) ama bizim gibi inanlar pek mutlu olamıyolar neden acaba ? iyiligmizden hepmi maraz doğuyo acaba ?

bu arada ( Spiritül ) derken biraz açarmıısn mesela hangi bakımdan ?

merhaba, bugun uye oldum ben kadinlar kulubune, dun yasadigim bisey beni bugun buraya getirdi. 30 yasi gecen yil bitirdim, bekarim, ask acilari is dertleri aile sorunlari derken onca zaman gecmis ve ben hala yalnizim.. gerci her yalnizim dedigimde gecmisimden biri cikip geliyo karsima.. ve ben eyvah diorum ozaman gecmisim gelecegimin onune gececek diye korkuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…