- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.021
az ve öz en güzeli zaten 1 tane kanka dedigim biri var birde kuzenm onlarda evlılıer dışarı çıkıp zaman geçiremıyoruz fazla.bencede uzak durmak lazım.iyi niyetimden dolayı insanları tanıyamıyorum herkezi ii bilirim kötülük görene kadarda bırakmam arkadaş canlısyım aslında ama hata görünce uzak duuryorum ne kötü insanlar tanıdım bir bilsen .herkez bende hep mutlu olsun isterim hatta çabalarım onnlar için senın zaten anladım melek destesi bölümünden ne güzel herkeze tek tek cvp verdin :) ama bizim gibi inanlar pek mutlu olamıyolar neden acaba ? iyiligmizden hepmi maraz doğuyo acaba ?
bu arada ( Spiritül ) derken biraz açarmıısn mesela hangi bakımdan ?
merhaba, bugun uye oldum ben kadinlar kulubune, dun yasadigim bisey beni bugun buraya getirdi. 30 yasi gecen yil bitirdim, bekarim, ask acilari is dertleri aile sorunlari derken onca zaman gecmis ve ben hala yalnizim.. gerci her yalnizim dedigimde gecmisimden biri cikip geliyo karsima.. ve ben eyvah diorum ozaman gecmisim gelecegimin onune gececek diye korkuyorum(
Canım öyle düşünme mutlu oluruz. Allah daha çok verir bize. ve en hayırlı zamanda verir.
Çünkü iyiliğin mükafatını Allah vericektir. Öyle düşün...
Meleklerle ilgili okurum çok hatta eğitim de alıcam, seminerlere katılıcam.
oNUN DIŞında reiki denen evrensel enerjiyi kullanmayı öğreniyorum. Sertifika alıyorum.
Bu tarz şeyler canım...
merhaba, bugun uye oldum ben kadinlar kulubune, dun yasadigim bisey beni bugun buraya getirdi. 30 yasi gecen yil bitirdim, bekarim, ask acilari is dertleri aile sorunlari derken onca zaman gecmis ve ben hala yalnizim.. gerci her yalnizim dedigimde gecmisimden biri cikip geliyo karsima.. ve ben eyvah diorum ozaman gecmisim gelecegimin onune gececek diye korkuyorum(
hoşgeldin nana hayırdır dün ne yaşadınki ? yanlızsın ama illaki vardır biyerlerde senınde kısmetin bekliyordur oralarda zamanı gelince çıkıcaktır karşına.geçmişine dönüp bakmam ben olsam olsaydı zaten geçmişindemi kalırdı ?[/QUO
tesekkurler kizlarr,, hemen anlatayim deli olcam dunden beri kime anlatsam bilemedim oyuzden burdayim.. eski sevgilim (eski dedigime bakmayim hep var varolcak sanirsam) dun bulustuk bununla, eskiler acilinca yine basladik bununla sevismeye, istemedigimi soledim durduk, biseyler icince alkolunde etkisiyle tekrar kendimizi yatakta bulduk. hersey ilermisken ben bir anda ne olduysa istemedigimi soledim ve onu ustumden ittim, once yapma etme falan ama tamam dedi ve yataktan kalktik. o halde onu oyle birakmak istemezdim ama anlik bir his bisey iste.. sonra o benden ben ondan ozur diledik. hic bisey anlamadim. beni eve birakirken soledikleri aklima takildi. bu aksam olan hicbir erkege yapilmazdi dedi, anlamini bir dusunsen dedi. anlamadim tabi dusununce ben seni seviyorum sevmesem baska birsekilde biterdii aksam dedi. ne yani bana tecavuzmu edecektin dedim. sustu ve sadece seni seviyorum dedi...
simdi kizlar, ben istemeden bana zorla sahip olsaydi tecavuze ugramis mi olcaktim gercekten beni seviyomu off offfffffff yardim edin...
umarım inşallah canım emınımki seninde kalbin çok güzel amin canım amin hepimize
gerçi genelde pozitif düşünürüm ama geçmişe dönüp bakınca insan bazen böle düşünüyo işte
Geçmişteki olayları yaşamak zorundaydık canım. Çünkü öğrenmemiz gereken yaşam derslerimiz vardı.
Hayatımıza her giren insanın ve olayın bir sebebi vardı yani...
Böyle düşünürsek çok yıpranmayız.
ayyyy çokkkk güzelmiş böle meleklerle ilgili seminerlerdemi varmış ? reikiyi biliyorum çok iyi bir arkadaşım kuursuna gitmişti denemişti bende agrıarı geçirmişti
hoşgeldin nana hayırdır dün ne yaşadınki ? yanlızsın ama illaki vardır biyerlerde senınde kısmetin bekliyordur oralarda zamanı gelince çıkıcaktır karşına.geçmişine dönüp bakmam ben olsam olsaydı zaten geçmişindemi kalırdı ?[/QUO
tesekkurler kizlarr,, hemen anlatayim deli olcam dunden beri kime anlatsam bilemedim oyuzden burdayim.. eski sevgilim (eski dedigime bakmayim hep var varolcak sanirsam) dun bulustuk bununla, eskiler acilinca yine basladik bununla sevismeye, istemedigimi soledim durduk, biseyler icince alkolunde etkisiyle tekrar kendimizi yatakta bulduk. hersey ilermisken ben bir anda ne olduysa istemedigimi soledim ve onu ustumden ittim, once yapma etme falan ama tamam dedi ve yataktan kalktik. o halde onu oyle birakmak istemezdim ama anlik bir his bisey iste.. sonra o benden ben ondan ozur diledik. hic bisey anlamadim. beni eve birakirken soledikleri aklima takildi. bu aksam olan hicbir erkege yapilmazdi dedi, anlamini bir dusunsen dedi. anlamadim tabi dusununce ben seni seviyorum sevmesem baska birsekilde biterdii aksam dedi. ne yani bana tecavuzmu edecektin dedim. sustu ve sadece seni seviyorum dedi...
simdi kizlar, ben istemeden bana zorla sahip olsaydi tecavuze ugramis mi olcaktim gercekten beni seviyomu off offfffffff yardim edin...
:) istenmeyen birliktelikte ölede denebilir ama canım senın ne işin vardıya eski sevgılının yanında:) ? hı hııı sevıyodur kesınde öledir bu erkke milleti varya bi haltı başaramıyınca mazluma baglıyolar seviyomuş tabe tabe o zaman neredeymiş seviyomuştu ? valla tekrar dene istiyosan ama gene biticek gene ayrılcaksın bence iyi olsaydı bitmezdiki eski adı üstünde eskide kalsın bırak emin ol daha mutlu olucaksın tecrübeyle sabittir
Reiki hem fiziki rahatsızlıklara iyi geliyor hem de zihinsel ve ruhsal sorunlarımıza canım...
Reiki 1 de fiziksel Reiki 2 de ise zihinsel ve ruhsal reiki 3 te ise daha ileri aşamalar oluyor ve sonunca master oluyorsun yani öğretmen...
Meleklerle ilgili kitaplarda var canım. Seminerlerde oluyor tabiki.
Eğitimi de var.
ne güzelll ,ne güzelll şeylerle ilgilisin canımya çalışmıyosun sanırım dimi ?
Konu kesinlikle fakee...
ne güzelll ,ne güzelll şeylerle ilgilisin canımya çalışmıyosun sanırım dimi ?
Canlarım yorulmuşum. Kimseler yok ama genede merhaba...
Ne güzel buluşucaksınız bende istanbulda olsam gelirdim :)
Artık İzmire gelirseniz beklerim...
İyîyim cnm saol sen nasılsın?
Keyfin nasıl? Neler yaptın bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?