30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım öyle düşünme mutlu oluruz. Allah daha çok verir bize. ve en hayırlı zamanda verir.
Çünkü iyiliğin mükafatını Allah vericektir. Öyle düşün...

bu arada ( Spiritül ) derken biraz açarmıısn mesela hangi bakımdan ?

Meleklerle ilgili okurum çok hatta eğitim de alıcam, seminerlere katılıcam.
oNUN DIŞında reiki denen evrensel enerjiyi kullanmayı öğreniyorum. Sertifika alıyorum.
Bu tarz şeyler canım...

Hoşgeldin canım aramıza...
Yalnızsın ama en hayırlı zamanda elbet biri olucak hayatında.
Her anının tadını çıkar ve hayatında şükredicek birşeyler bul.
Olumlu düşünmelisin ki hayatında ona gçre şekillensin.
Ne düşünürsen onu yaşıyoruz çünkü.

Canım öyle düşünme mutlu oluruz. Allah daha çok verir bize. ve en hayırlı zamanda verir.
Çünkü iyiliğin mükafatını Allah vericektir. Öyle düşün...

umarım inşallah canım emınımki seninde kalbin çok güzel amin canım amin hepimize
gerçi genelde pozitif düşünürüm ama geçmişe dönüp bakınca insan bazen böle düşünüyo işte

Meleklerle ilgili okurum çok hatta eğitim de alıcam, seminerlere katılıcam.
oNUN DIŞında reiki denen evrensel enerjiyi kullanmayı öğreniyorum. Sertifika alıyorum.
Bu tarz şeyler canım...

ayyyy çokkkk güzelmiş böle meleklerle ilgili seminerlerdemi varmış ? reikiyi biliyorum çok iyi bir arkadaşım kuursuna gitmişti denemişti bende agrıarı geçirmişti

hoşgeldin nana hayırdır dün ne yaşadınki ? yanlızsın ama illaki vardır biyerlerde senınde kısmetin bekliyordur oralarda zamanı gelince çıkıcaktır karşına.geçmişine dönüp bakmam ben olsam olsaydı zaten geçmişindemi kalırdı ?

umarım inşallah canım emınımki seninde kalbin çok güzel amin canım amin hepimize
gerçi genelde pozitif düşünürüm ama geçmişe dönüp bakınca insan bazen böle düşünüyo işte

Geçmişteki olayları yaşamak zorundaydık canım. Çünkü öğrenmemiz gereken yaşam derslerimiz vardı.
Hayatımıza her giren insanın ve olayın bir sebebi vardı yani...
Böyle düşünürsek çok yıpranmayız.

haklısın tatlım zaman zaman bende öle düşünüyorum sen iyi geldın bana iyi :)

ayyyy çokkkk güzelmiş böle meleklerle ilgili seminerlerdemi varmış ? reikiyi biliyorum çok iyi bir arkadaşım kuursuna gitmişti denemişti bende agrıarı geçirmişti

Reiki hem fiziki rahatsızlıklara iyi geliyor hem de zihinsel ve ruhsal sorunlarımıza canım...
Reiki 1 de fiziksel Reiki 2 de ise zihinsel ve ruhsal reiki 3 te ise daha ileri aşamalar oluyor ve sonunca master oluyorsun yani öğretmen...
Meleklerle ilgili kitaplarda var canım. Seminerlerde oluyor tabiki.
Eğitimi de var.

ne güzelll ,ne güzelll şeylerle ilgilisin canımya çalışmıyosun sanırım dimi ?

İyîyim cnm saol sen nasılsın?
Keyfin nasıl? Neler yaptın bugün?

Canım iyiyim bende sağol.
Kuzenimin dedesi öldüde. Bugün camiye, mezara ve evine gittik.
Yarın gene gidicem.
Çok ta yağmur yağıyordu bugün.
Akşamsütü geldim yorulmuşum canım.
Sen neler yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…