- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.041
Ben de Ankara'ya beklerim meleğim, yolun düşerse haber ver mutlaka
hoşgeldin nana hayırdır dün ne yaşadınki ? yanlızsın ama illaki vardır biyerlerde senınde kısmetin bekliyordur oralarda zamanı gelince çıkıcaktır karşına.geçmişine dönüp bakmam ben olsam olsaydı zaten geçmişindemi kalırdı ?[/QUO
tesekkurler kizlarr,, hemen anlatayim deli olcam dunden beri kime anlatsam bilemedim oyuzden burdayim.. eski sevgilim (eski dedigime bakmayim hep var varolcak sanirsam) dun bulustuk bununla, eskiler acilinca yine basladik bununla sevismeye, istemedigimi soledim durduk, biseyler icince alkolunde etkisiyle tekrar kendimizi yatakta bulduk. hersey ilermisken ben bir anda ne olduysa istemedigimi soledim ve onu ustumden ittim, once yapma etme falan ama tamam dedi ve yataktan kalktik. o halde onu oyle birakmak istemezdim ama anlik bir his bisey iste.. sonra o benden ben ondan ozur diledik. hic bisey anlamadim. beni eve birakirken soledikleri aklima takildi. bu aksam olan hicbir erkege yapilmazdi dedi, anlamini bir dusunsen dedi. anlamadim tabi dusununce ben seni seviyorum sevmesem baska birsekilde biterdii aksam dedi. ne yani bana tecavuzmu edecektin dedim. sustu ve sadece seni seviyorum dedi...
simdi kizlar, ben istemeden bana zorla sahip olsaydi tecavuze ugramis mi olcaktim gercekten beni seviyomu off offfffffff yardim edin...
Ben tam olarak sorunu anlamadım. Eski sevgilinle seviştin, sonra yarım bıraktın, adam da buna atarlandı.. Eee sorunun ne ?
Canım iyiyim bende sağol.
Kuzenimin dedesi öldüde. Bugün camiye, mezara ve evine gittik.
Yarın gene gidicem.
Çok ta yağmur yağıyordu bugün.
Akşamsütü geldim yorulmuşum canım.
Sen neler yapıyorsun?
Ben tam olarak sorunu anlamadım. Eski sevgilinle seviştin, sonra yarım bıraktın, adam da buna atarlandı.. Eee sorunun ne ?
Maria alemsin kıs
Cnm ayyy çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun inş.
Bende aynı kuzum. İşler yoğun tabii, malum raporlar vs zamanı geldi.
Onun dışında bu ev olayı filan gerdi beni çok fazla bunhafta. Hala işlerini halledemedim. Çok aksi gidiyor herşey. Bakalım ne olcak hayırlısı.
Tamam canım bir gün yolum düşerse mutlaka haber veririm.
Senin nasıl gidiyor canım?
Nefes eğitimin nasıl geçti?
Maria alemsin kıs
Tuğçe'nin dediği gibi ya konu fake , ya bu arkadaş ergen , ya da en büyük sorunu eski sevgili falan değil beyinsizliği
Yarın iş çıkışı gideceğim nefese canım. Çok da ihtiyacım var. Ayın 17'sinde de Dişilik Sanatı workshopuna gideceğim.
Hayatım boyunca hep yin enerjimle sorunlarım olmuştur. Bakalım , buradaki teknikler işe yarar belki
Senin nasıl gidiyor ?
Tuğçe'nin dediği gibi ya konu fake , ya bu arkadaş ergen , ya da en büyük sorunu eski sevgili falan değil beyinsizliği
Konunun gerçek olmadığı belli canım.
Aminn...
Canım belki de senin hayrına oluyor ve sen farkında değilsin. Bizim göremediğimiz Allah'ın gördüğü şeyler var.
O nedenle hayırlısı diyelim. Eminim iyi olucak senin için.
Canım bak kartımda da ne çıkmış. Bugün bir ark ile de aynı komunüzerine konuştuk.
İnş sabretmeye çalışcam inş.
Dua ediyom kuzum etmezmiyim. Ama işte ....... O amaları açıklayamıyom hiç ...
Yok canım çalışmıyorum ben. Tarih öğretmenliği ama asıl mesleğim de yapmıyorum.
Sen ne iş yapıyorsun?
Canım benim sana da geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin.
Ben de 32 yaşındayım, ileri derecede bekarım.Çok fazla arkadaşım var, hepsi ile farkı şeyler paylaşırım ve onları çook seviyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum. Düşüneceğimi de sanmıyorum. Deli gibi sabah akşam çalışıyorum. Bunun haricinde , klasik ve jazz müziğe bayılıyorum. Tasavvuf müziğini de çok severim. Siyaset ve ekonomiyi yakından takip eder , her yerde bır bır bır bu konuları konuşurum. Felsefe, edebiyat ve müzik olmasaydı, hayat hep biraz eksik kalırdı diye düşünenlerdenim. Aslan burcuyum sanırım ben de taşıyorum burcumun özelliklerini
evlenmeyi düşünmüyormuş,düşüneceğini de sanmıyormuş,lafff
Reiki hem fiziki rahatsızlıklara iyi geliyor hem de zihinsel ve ruhsal sorunlarımıza canım...
Reiki 1 de fiziksel Reiki 2 de ise zihinsel ve ruhsal reiki 3 te ise daha ileri aşamalar oluyor ve sonunca master oluyorsun yani öğretmen...
Meleklerle ilgili kitaplarda var canım. Seminerlerde oluyor tabiki.
Eğitimi de var.
Valla düşünmüyorum ya, bu topicte takılmak iyi, şimdi evlenirsem bir derdim varda yok kaynanası, yok kayınpederi, anası, danası,halası topiclerinde takılmak zorunda kalabilirim
ben boyun agrım için ortapedik yastık aldım bugün,o da iyi gelmezse reiki ye başvururuz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?