30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Cnm ayyy çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun inş.
Bende aynı kuzum. İşler yoğun tabii, malum raporlar vs zamanı geldi.

Onun dışında bu ev olayı filan gerdi beni çok fazla bunhafta. Hala işlerini halledemedim. Çok aksi gidiyor herşey. Bakalım ne olcak hayırlısı.

Aminn...
Canım belki de senin hayrına oluyor ve sen farkında değilsin. Bizim göremediğimiz Allah'ın gördüğü şeyler var.
O nedenle hayırlısı diyelim. Eminim iyi olucak senin için.

Tamam canım bir gün yolum düşerse mutlaka haber veririm.
Senin nasıl gidiyor canım?
Nefes eğitimin nasıl geçti?

Yarın iş çıkışı gideceğim nefese canım. Çok da ihtiyacım var. Ayın 17'sinde de Dişilik Sanatı workshopuna gideceğim.
Hayatım boyunca hep yin enerjimle sorunlarım olmuştur. Bakalım , buradaki teknikler işe yarar belki

Senin nasıl gidiyor ?

Güzelmiş canım. :)
Benimde iyi gidiyor. Reiki çalışmalarına devam ediyorum.

Aminn...
Canım belki de senin hayrına oluyor ve sen farkında değilsin. Bizim göremediğimiz Allah'ın gördüğü şeyler var.
O nedenle hayırlısı diyelim. Eminim iyi olucak senin için.

Canım bak kartımda da ne çıkmış. Bugün bir ark ile de aynı komunüzerine konuştuk.
İnş sabretmeye çalışcam inş.
Dua ediyom kuzum etmezmiyim. Ama işte ....... O amaları açıklayamıyom hiç ...

Kartlarında aynı şeyleri söylüyorlar canım. Sen o gün ne konuşuyorsan ve ne düşünüyorsan kartlarındada o çıkıyor zaten.

Yok canım çalışmıyorum ben. Tarih öğretmenliği ama asıl mesleğim de yapmıyorum.
Sen ne iş yapıyorsun?

benımde aslında 10 küsür yıl kuöförlük işletmecilik yaptım ,sunucuuk dj lik,muhabirlik,yaptım 6 yıldırda dış tic.firmasındaydım ama şuan bende çalışmıyorum çok yoruldum artıkya arahatsızdım biraz dinleneyım bır ay sonra bakıcam inşallah :)nana yazmışya konusunn fake oldugunu nereden anladınkı ben anlamam heç :)

evlenmeyi düşünmüyormuş,düşüneceğini de sanmıyormuş,lafff

ben boyun agrım için ortapedik yastık aldım bugün,o da iyi gelmezse reiki ye başvururuz artık

yalnız bu topik hep belaltı konuları çekiyor nedense, geçen de biri yanlışlıkla buraya fantazi çamaşırla ilgili konu açmıştı

ben boyun agrım için ortapedik yastık aldım bugün,o da iyi gelmezse reiki ye başvururuz artık

aslı slm canım ben şimdi evime gidiyorum sana eve gidince özel msj atıcam bir krem ismi bendede boynumda fıtık varda ok grşz tatlım

evliliği niye mal mülk sözleşmesine indirgedin ki maria evlilik aynı geleceği paylaşma, sadakatle bağlanma, soyunu eşinle sürdürmeye ilişkin bir sözleşmedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…