30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Anlattıkları normal şeyler değil canım :)

evliliği niye mal mülk sözleşmesine indirgedin ki maria evlilik aynı geleceği paylaşma, sadakatle bağlanma, soyunu eşinle sürdürmeye ilişkin bir sözleşmedir.
Aynı geleceği paylaşmak, sadakatle bağlanmak için imzaya gerek yok ki , ya da şöyle söyleyim daha doğrusu attığın imza bunu sağlamaz. Bunu, ilişkinin kendi iç dinamikleri ve çiftlerden her birinin o ilişkiye yaklaşımı sağlar

Canım iyiyim bende sağol.
Kuzenimin dedesi öldüde. Bugün camiye, mezara ve evine gittik.
Yarın gene gidicem.
Çok ta yağmur yağıyordu bugün.
Akşamsütü geldim yorulmuşum canım.
Sen neler yapıyorsun?
tuğçeciğim, başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin.

maria, acaba benim de mi yin enerjimle alakalı sorunum var. tuhafım biraz... normal kadınlar gibi çikolata düşkünü değilim. alışveriş düşkünü değilim hatta nefret ederim. erkekleri anlıyorum çoğu zaman (erkek arkadaşlarım da der bunu hep! -sevgili manasında değil normal erkek arkadaş-) delikanlı bir kızım biraz. tabii oturmam kalkmam erkek gibi değil de... mesela bir de dıştan sert duruyorum. Aslı ile konuşmuştuk bunu daha önce... ben normal olduğumu sanıyorum ama sert duruyorsun, bir de dövseydin derler, çevremdekiler...

valla düşünmüyorum ya, bu topicte takılmak iyi, şimdi evlenirsem bir derdim varda yok kaynanası, yok kayınpederi, anası, danası,halası topiclerinde takılmak zorunda kalabilirim
maria, cidden bir de o var... Ama bir de şu var: Bebeğim olacak heyecanı falan. Tamam çocuk büyütmekten korkuyorum artık ama olsun anne olmak birçok şeye değer bence... Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda aşık olarak ve evleneceğimiz , gönlümüze göre hayırlı adamlardan!

Maria, tamam da sen zaten gönülden bağlı olunca nikah yapıyorsun. Yani duyuruyorsun birlikteliğini... dinen de nikah aleni olmalıdır ya... o yüzden işte...

geçmiş olsun canım. bende fıtık yok ama olur sağol

sağol canım fıtık lmasına gerek yok krem jel tavsiye ettim sana agrılara birebirdir 2 kere sür bak ne agrı ne sızı yogun tutulmaları bile söküyo derinin içine işliyo valla 2. gün bana dua etceksin :)

Canım benim , eril ve dişil enerjilerin erkekleri daha iyi anlayıp anlamamakla pek ilgisi yoktur. Cinsiyeti erkek olup, yin erjisi ağır basan insanlar da var. Aklınza sakın eşcinseller gelmesin, bu öyle bir şey değil. Eril ve dişil enerji özellikleri daha çok hayatımızda başımıza gelen olaylara verdiğimiz tepkilerde kendisini gösterir. Mesela ; eril enerji savaşçıdır. Ve çalışıp para kazanırken , eril enerjimizi kullanırız hayatta. Dişil enerji ise , alan, kabul eden, dönüştüren yaratıcı enerjimizdir. Mesela , mutfakta kek yaparken , yada şiir yazarken, resim yaparken vs dişil enerjimizi kullanırız.

Eğer hayatta başımıza gelenlere önce kabul verip sonra onları dönüştürebiliyorsak , dişil enerjimizde sorun yok demektir. Lakin, yaşadıklarımız karşısında "neden ben !" sorusunu soruyor ve bir türlü olan biteni hazmedemiyorsak , dişil enerjimizde blokajların olduğunu düşünebiliriz.

Aslında eril ve dişil enerjiler herkeste vardır ve önemli olan ikisinin bir arada dengede çalışmasıdır. Biri diğerinden daha baskın çıkıyorsa, cinsiyetimizin ne olduğu önemli değil, denge bozulmuş demektir.

slm kızlar..yazmasam da takipteyim sizi..gülümsün sanki beni yazmışsın:))maria da bana cvp vermiş gibi olmuş:))
hepinize mutlu bi gün diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…