- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.081
Merhaba kızlarr... Diziyi izleyip geldim. :)
benımde aslında 10 küsür yıl kuöförlük işletmecilik yaptım ,sunucuuk dj lik,muhabirlik,yaptım 6 yıldırda dış tic.firmasındaydım ama şuan bende çalışmıyorum çok yoruldum artıkya arahatsızdım biraz dinleneyım bır ay sonra bakıcam inşallah :)nana yazmışya konusunn fake oldugunu nereden anladınkı ben anlamam heç :)
evet senin dizi günü bugünbugün bir ara kaynatmışsınız ama ne zamandır kimse yok
Evet canım bir ara konuşmuştuk.
Sen neler yapıyorsun?
tezle uğraşıyorumyatıyorum canım şimdi, yorgunum, sana ve herkese iyi geceler
Aynı geleceği paylaşmak, sadakatle bağlanmak için imzaya gerek yok ki , ya da şöyle söyleyim daha doğrusu attığın imza bunu sağlamaz. Bunu, ilişkinin kendi iç dinamikleri ve çiftlerden her birinin o ilişkiye yaklaşımı sağlarevliliği niye mal mülk sözleşmesine indirgedin ki mariaevlilik aynı geleceği paylaşma, sadakatle bağlanma, soyunu eşinle sürdürmeye ilişkin bir sözleşmedir.
tuğçeciğim, başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin.Canım iyiyim bende sağol.
Kuzenimin dedesi öldüde. Bugün camiye, mezara ve evine gittik.
Yarın gene gidicem.
Çok ta yağmur yağıyordu bugün.
Akşamsütü geldim yorulmuşum canım.
Sen neler yapıyorsun?
maria, acaba benim de mi yin enerjimle alakalı sorunum var. tuhafım biraz... normal kadınlar gibi çikolata düşkünü değilim. alışveriş düşkünü değilim hatta nefret ederim. erkekleri anlıyorum çoğu zaman (erkek arkadaşlarım da der bunu hep! -sevgili manasında değil normal erkek arkadaş-) delikanlı bir kızım biraz. tabii oturmam kalkmam erkek gibi değil de... mesela bir de dıştan sert duruyorum. Aslı ile konuşmuştuk bunu daha önce... ben normal olduğumu sanıyorum ama sert duruyorsun, bir de dövseydin derler, çevremdekiler...Yarın iş çıkışı gideceğim nefese canım. Çok da ihtiyacım var. Ayın 17'sinde de Dişilik Sanatı workshopuna gideceğim.
Hayatım boyunca hep yin enerjimle sorunlarım olmuştur. Bakalım , buradaki teknikler işe yarar belki
Senin nasıl gidiyor ?
maria, cidden bir de o var... Ama bir de şu var: Bebeğim olacak heyecanı falan. Tamam çocuk büyütmekten korkuyorum artık ama olsun anne olmak birçok şeye değer bence... Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda aşık olarak ve evleneceğimiz , gönlümüze göre hayırlı adamlardan!valla düşünmüyorum ya, bu topicte takılmak iyi, şimdi evlenirsem bir derdim varda yok kaynanası, yok kayınpederi, anası, danası,halası topiclerinde takılmak zorunda kalabilirim
lahesis, sen nasılsın? evlilik nasıl gidiyor diyeceğim ama sanırım hâlâ farklı şehirlerdesiniz?kızlaaaaar; merhaba, nasılsınız? yazamıyorum uzun zamandır,herkes iyi mi?
Maria, tamam da sen zaten gönülden bağlı olunca nikah yapıyorsun. Yani duyuruyorsun birlikteliğini... dinen de nikah aleni olmalıdır ya... o yüzden işte...Aynı geleceği paylaşmak, sadakatle bağlanmak için imzaya gerek yok ki , ya da şöyle söyleyim daha doğrusu attığın imza bunu sağlamaz. Bunu, ilişkinin kendi iç dinamikleri ve çiftlerden her birinin o ilişkiye yaklaşımı sağlar
günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bugün?
iş yerindeyim. bir yandan çalışıp bir yandan size yazıyorum.tünaydınnnn tşkler iyidir hava soguk evde pinekliyoruz valla sen neler yapıyorsun bakalımm?
geçmiş olsun canım. bende fıtık yok ama olur sağol
iş yerindeyim. bir yandan çalışıp bir yandan size yazıyorum.
dış ticaret firmasında ön muhasebe, finans, yönetici asistanlığı falan.sen ne iş yapıyosun ? ne güzel herkez çalışıyr ben hariç
maria, acaba benim de mi yin enerjimle alakalı sorunum var. tuhafım biraz... normal kadınlar gibi çikolata düşkünü değilim. alışveriş düşkünü değilim hatta nefret ederim. erkekleri anlıyorum çoğu zaman (erkek arkadaşlarım da der bunu hep! -sevgili manasında değil normal erkek arkadaş-) delikanlı bir kızım biraz. tabii oturmam kalkmam erkek gibi değil de... mesela bir de dıştan sert duruyorum. Aslı ile konuşmuştuk bunu daha önce... ben normal olduğumu sanıyorum ama sert duruyorsun, bir de dövseydin derler, çevremdekiler...
maria, acaba benim de mi yin enerjimle alakalı sorunum var. tuhafım biraz... normal kadınlar gibi çikolata düşkünü değilim. alışveriş düşkünü değilim hatta nefret ederim. erkekleri anlıyorum çoğu zaman (erkek arkadaşlarım da der bunu hep! -sevgili manasında değil normal erkek arkadaş-) delikanlı bir kızım biraz. tabii oturmam kalkmam erkek gibi değil de... mesela bir de dıştan sert duruyorum. Aslı ile konuşmuştuk bunu daha önce... ben normal olduğumu sanıyorum ama sert duruyorsun, bir de dövseydin derler, çevremdekiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?