- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.221
Olmaz olur mu ? Hatta , 4. sembolle ağır çalışmalar yaptığım zaman hala öyle oluyorum
Sadece, bir süre sonra neden öyle hissettiğinin farkında oluyorsun. Farkında olduğun için de, tepkilerin aşırı olmuyor
ve sebebi bildiğin için sakince geçmesini beklerken "acaba bu durumda evrenin bana vermek istediği mesaj ne ola ki?
diye düşünüyorsun
Sen harika bir kişisel gelişim koçu olacaksın tatlım, maria demişti dersin
Ben yatıryorum tatlım , malum yarın iş var
İyi geceler, tatlı rüyalar meleğim
Panpişimmm hadi iyisin karta bak :))
Beyzoşşşşş koş kıs panpiş duja gitti sen hala ortalıkda yoksun
Bende uyuyayımmmm
İyi geceler herkeseee
Benim Vania "merhaba"'nın "tamam" demek olduğunu zannediyordu mesela ilk tanıştığımızda.Her cümlenin sonunda -merhaba- diyordu, "allah allah deli mi, dengesiz mi noluyoruz üleeeynn" diyordum içimden. Sonradan gerçeği anlayınca, günlerce gülmüş, feci dalga geçmiştim onunla Aradan 1 yıl geçtiğinde, aksanlı da olsa oldukça iyi konuşuyordu. Hoş, o kursa gidiyordu ama Türkçe öğrenmek için.
Mesela 6 yıldır burada yaşayıp , üstelik bir Türk'le evli olup hiç Türkçe bilmeyen bir arkadaşım da varCanım benim buradaki arkadaşlarımın çoğu kız arkadaşlar ve Türkçe öğrenmek konusunda oldukça tembeller.. Ne de olsa onlarla İngilizce konuşmaya can atan karayağız Türk delikanlılarıyla dolu etraf
Tuğçe canım merhaba.Buralardamıydın.Nasılsın görüşmeyeli:26:
30 değilim ama 30 a merdiven dayadım ara sıra geleyim mi
Tuğçe canım merhaba.Buralardamıydın.Nasılsın görüşmeyeli:26:
30 değilim ama 30 a merdiven dayadım ara sıra geleyim mi
Hiç işte, atıyor
Bencede.
Canım o çocukla buluşucakmısın yakın zamanda?
Aslı yavrucum sıhhatler olsun. Ben hala reiki yapıcam yapamadım. ama yapıcam şimdi 1 saat sürüyor.
Buraya takıldım kaldım. Oje bile süremedim.
teşekkürler tuğçecimojeye ben de niyetlenmiştim ama hiç halim yok sürmeye, saçlarımı düzleştirecektim,o da kaldı,yatacağım birazdan
bayagı sürüyormuş,başla da ancak bitirirsin
Tamam canımm... Reikiyle bütünleşmeye gidiyorum.
Bir de yatmadan 15 dk çakra dengelemesi var. :)
İşim uzun anlıyacağın.
İyi gecelerr canım
Merhaba Zeynepçim :)
Adını doğru hatırlıyormuyum? :)
İyiyim sen nasılsın?
Gel herzaman beklerizz. Sen evlendin miii?
Bu cumartesi için olur demiştim ama, fazla ısrarcı. Sürekli görüşmek istiyor falan.. Bilmiyorum Tuğçeciğim yaaa..
Hem kestirip atmak istemiyorum , hem de içime sinmeyen bir şeyler var kararsız kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?