- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.241
Evet doğru hatırlıyorsun
İyiyim canım şükür bu günlerimize
Yok bacım ya ne evlenmesi,bekarlığın dibine vuruyorum
günaydın herkese
hepinize şimdiden iyi hafta sonları bugün son iş günü oleyyyyyyyy
Ayrıca bugün Cuma. Allah ım inş gönlümüze göre versin herşeyi hayırlısı ile.
melek tuğçe, iyi bir nefes kocu olur musun bilemem ama, tam melek gibi bir insansın valla. yazdıklarından samimi, sıcak oluşunu hissediyorum. En büyük bisimm meleğimisssss
panpişimmm sürekli beni takip ediyorsun sen kıs. telden bakıyom ya en son nere baktıysam öyle kalıyor. sen bunları yaarken ben horul horul uyuyordummm
ayrıca sen eniştenin dil öğrenmesini merak etme. sen ona herbişi süper öğretirsin
mariammm fındık fıstıkkıs şu ergen lafı beni güldürüyor hemde çokk adam ergeni bilse ve ona ergen dediğini bir daha aramaz adamı istemezsen ona ergen demen yeterli.
bu arada bende sevgilim olsa sık görüşmeyi telefonlaşmayı msj mayı isterim. beni alsın gezdirsin, kahvaltılara götürsün isterim. kıs bende ergen mi oluyom yafffffffffffffff
melek diye banamı dedin kuzum
sanada günaydın sende melek gibisin valla
komikmişbunun da gitmesi lazım kursa, ama ben günlük hayatta en iyi sizlerden öğrenirim ne öğrenirsem diyor, ben ve ailemi kastediyor yani...
o türkle evli arkadasın kadın mı... hadi yaa, türk kızları da o kadar meraklı olur mu dersin benimkiyle konuşmaya
ben attım, siz de iyi tuttunuz eniştenizi
topik açılalı 2 ay olmuş yaklaşık,iyi ki uğramışım buraya ve iyi ki sizlerle karşılaşmışım kızlar
bana ne oluyorsa ben de pek ısınamadım buna
tuğcecan a demiştim ama neyse sende onun çırağı ol
günaydın tatlımmm
günaydın herkese
hepinize şimdiden iyi hafta sonları bugün son iş günü oleyyyyyyyy
Ayrıca bugün Cuma. Allah ım inş gönlümüze göre versin herşeyi hayırlısı ile.
melek tuğçe, iyi bir nefes kocu olur musun bilemem ama, tam melek gibi bir insansın valla. yazdıklarından samimi, sıcak oluşunu hissediyorum. En büyük bisimm meleğimisssss
panpişimmm sürekli beni takip ediyorsun sen kıs. telden bakıyom ya en son nere baktıysam öyle kalıyor. sen bunları yaarken ben horul horul uyuyordummm
ayrıca sen eniştenin dil öğrenmesini merak etme. sen ona herbişi süper öğretirsin
mariammm fındık fıstıkkıs şu ergen lafı beni güldürüyor hemde çokk adam ergeni bilse ve ona ergen dediğini bir daha aramaz adamı istemezsen ona ergen demen yeterli.
bu arada bende sevgilim olsa sık görüşmeyi telefonlaşmayı msj mayı isterim. beni alsın gezdirsin, kahvaltılara götürsün isterim. kıs bende ergen mi oluyom yafffffffffffffff
Turkuazımmmm , yazdım işte bak da dün başıma geleni gör.. Şaka gibi, adam gecenin yarısı çıktı geldi. Bir de, karnım aç yiyecek bir şeyler hazırla dedi yaaİş toplantısından çıkmışlar , benim ev de aşevi ya gelen giden açları doyuruyorum. Tööbe yarebbim!
Ergenlik konusunda sorun bendeymiş canım , sizinle konuşunca onu anladım. Yıllardır ben normalim zannediyordum, değilmiş
tatlım biz de zaten o dinamiği ve yaklaşımı görünce atacağız imzamızı, imzasına kefil olabileceğimiz biri olunca yani
inşallah buluruz Maria'm, hayırlısıyla ve gönlümüze göre...Bulur muyuz dersin ?
okudum okudum güldüm seni hayal edince öyle sinirliii
kıs bunun ki ergen değilde aşırı kendi bildiğini okuma bence
ergen deyince maria acab ben böyleyim banada ergen dermi diye düşünüdümmm
bilemedim normal biz miyiz sen misin
inşallah buluruz Maria'm, hayırlısıyla ve gönlümüze göre...
Günaydın kızçeler, hayırlı cumalar hepimize... Rabbim dualarımız hakkımızda hayırlısıyla kabul buyursun inşallah.Nasılsınız bakalım bugün?
Canımmm günaydın
Bizi iyiyiz sen nasılsın ?
Ben de iyiyim çok şükür. Uykusuzum ben yaaa!
Ne zamandır bunu dile getirmiyordum değil mi Turkuaz?
( Turkuaz bir gün buraya yazmıştı ki: Uykum var, Gülümsün'den önce ben yazayım. :)))) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?