30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

turkuaz kimi gözüne kestirdiyse artık, profiline bakıp gitmiş, buraya hiç uğramadan...

iyi geceler polarpijama topiğin ilk uğrayanlarından biriymişsin ama şimdi o kadar uğramıyorsun

günaydın herkese

hepinize şimdiden iyi hafta sonları bugün son iş günü oleyyyyyyyy

Ayrıca bugün Cuma. Allah ım inş gönlümüze göre versin herşeyi hayırlısı ile.

melek tuğçe, iyi bir nefes kocu olur musun bilemem ama, tam melek gibi bir insansın valla. yazdıklarından samimi, sıcak oluşunu hissediyorum. En büyük bisimm meleğimisssss

panpişimmm sürekli beni takip ediyorsun sen kıs. telden bakıyom ya en son nere baktıysam öyle kalıyor. sen bunları yaarken ben horul horul uyuyordummm
ayrıca sen eniştenin dil öğrenmesini merak etme. sen ona herbişi süper öğretirsin

mariammm fındık fıstık kıs şu ergen lafı beni güldürüyor hemde çokk adam ergeni bilse ve ona ergen dediğini bir daha aramaz adamı istemezsen ona ergen demen yeterli.
bu arada bende sevgilim olsa sık görüşmeyi telefonlaşmayı msj mayı isterim. beni alsın gezdirsin, kahvaltılara götürsün isterim. kıs bende ergen mi oluyom yafffffffffffffff

melek diye banamı dedin kuzum

sanada günaydın sende melek gibisin valla

ooooooooooooooooooooooOOOOOOoooooooooooooooooooo mariamda tam lafın üstüne buraya gelmiş

Meraklı olsalar ne olacak ki, önemli olan onun kiminle konuşmaya meraklı olduğu

ben attım, siz de iyi tuttunuz eniştenizi

Seni mutlu ettiği için tutuyoruz bebişim. Bizim için önemli olan senin mutluluğun.
Böyle devam ettiği sürece, bizden tam not almaya devam

topik açılalı 2 ay olmuş yaklaşık,iyi ki uğramışım buraya ve iyi ki sizlerle karşılaşmışım kızlar

Canımmmmm aynen ben de öyle düşünüyorum. Tuğçe harika bir şey yapmış bu topiği açmakla

bana ne oluyorsa ben de pek ısınamadım buna

Ay hiç sorma yaaa, dün gece size iyi geceler dedikten sonra tam yatmaya hazırlanıyordum, telefon çaldı ortak bir arkadaşımızla beraber bize gelmişler kapıyı aç diye

Yuhhhhh dedim ya, saatten haberiniz var mı ? Yarın işe gideceğim ben dedim, 1.5 saat oturup gideriz dedi. Geldiler, ne bir buçuk saati saatlerce oturdular. Artık sabaha karşı işiniz gücünüz, eviniz barkınız yok mu sizin ben uyuyacağım yarın iş var gidin dedim.

Bir de söyledim böyle emrivakilerden hiç hoşlanmadığımı. Böyle yapma sebebi, eğer emrivaki yapmazsa beni göremiyormuş, görmek için mecbur kalmış... Bir de, ben kuralları olan bir insan olduğum için, kurallarımı yıkmak hoşuna gidiyormuş.

Çok komik iyi , hoş, eğlenceli tatlı bir adam da şu aşırı rahatlığıyla beni delirtecek... Komşular falan ne düşünecek hakkımda bilmiyorum sinir oldum. Söyledim de. Burası Türkiye ve öyle iki tane bekar kadının evine canının istediği saatte girip çıkamazsın dedim. Bu sefer de, "benden hiç mi hoşlanmadın" diye trip atıyor.. Sabah yatınca, işe de geç kaldım doğal olarak.. Ayy sinir oldum yaaa

Turkuazımmmm , yazdım işte bak da dün başıma geleni gör.. Şaka gibi, adam gecenin yarısı çıktı geldi. Bir de, karnım aç yiyecek bir şeyler hazırla dedi yaa İş toplantısından çıkmışlar , benim ev de aşevi ya gelen giden açları doyuruyorum. Tööbe yarebbim!

Ergenlik konusunda sorun bendeymiş canım , sizinle konuşunca onu anladım. Yıllardır ben normalim zannediyordum, değilmiş

okudum okudum güldüm seni hayal edince öyle sinirliii

kıs bunun ki ergen değilde aşırı kendi bildiğini okuma bence
ergen deyince maria acab ben böyleyim banada ergen dermi diye düşünüdümmm
bilemedim normal biz miyiz sen misin

tatlım biz de zaten o dinamiği ve yaklaşımı görünce atacağız imzamızı, imzasına kefil olabileceğimiz biri olunca yani

Bulur muyuz dersin ?
inşallah buluruz Maria'm, hayırlısıyla ve gönlümüze göre...
Günaydın kızçeler, hayırlı cumalar hepimize... Rabbim dualarımız hakkımızda hayırlısıyla kabul buyursun inşallah. Nasılsınız bakalım bugün?

Yok canım benim sana neden ergen deyim. Sen kadınsın, ilgi onca yaşadığından sonra ilgi istemen normal
Galiba normal olan sizsiniz canım, ben gerçekten de biraz fazla kuralcıyım bu konularda

Hoş, adam kural falan takmıyor baksana.. O da beni de delirtiyor işte. Canı görmek istiyorsa, karşıdaki önemli değil.
O istesin yeter ! Cumartesi görüşürüz demişim işte, daha hafta içi buluşmakta ısrar etmenin mantığı nedir di mi ama ?

gülümsün kıs valla bu sabah yazarken aklıma geldi. yemin ederim dedim bu kıs bayadır uykusuzum demiyor

mariam ben ilgi çok severim. tabiatım böyle benim. mümkünse benim sevgilim olunca beni arasın plan yapsın beni pazar günleri kahvaltıya götürsün ne bilim gezim yani. bana ergen gelmessss

haydiii kuzucuklarımm görüşürüz yine ben kaçar

maria amaria mariaaaaaaaa ooo mariaaa içimden sana bu şarkıyı söylemek geldi maria

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…