30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kalp kalbe karşıymış Turkuazcanım.

Evet evet biliyorum Neyse bugün cuma bol bol dinlenir uyursun yarın
Maria'm, diksiyon kursuna yazıldım ve yarın sabah 09.00'da başlıyor... yarın uyku yok. pazar günü uyurum inşallah.

Cumartesi pazara benim de lafım yok güzelim. Hafta içi gözüme görünmesinler diyorum ben

İnşallah senin en kısa zamanda bir sevgilin olur ve gönlünce gezer dolaşır mesajlaşırsın onunla bol bol
Ben de "sizi gidi ergenler siziiii" diye gülerim

haydiii kuzucuklarımm görüşürüz yine ben kaçar

maria amaria mariaaaaaaaa ooo mariaaa içimden sana bu şarkıyı söylemek geldi maria

Şarkı için teşekkür ederim canımmmm Görüşürüz

Maria'm, diksiyon kursuna yazıldım ve yarın sabah 09.00'da başlıyor... yarın uyku yok. pazar günü uyurum inşallah.

Pazar günü yatağa çivile kendini
Söylüyordun diksiyon kursunu bir süredir , yazıldığını bilmiyordum. İyi olmuş, çok güzel olmuş.
Neler yapıyorsunuz peki ? Anlatsana biraz içeriğini.

...Pazar günü yatağa çivile kendini
Söylüyordun diksiyon kursunu bir süredir , yazıldığını bilmiyordum. İyi olmuş, çok güzel olmuş.
Neler yapıyorsunuz peki ? Anlatsana biraz içeriğini.
bilmem. yarın başlayacak. aslında beni tanıyanlar "buna ihtiyacın yok, iş çıkarıyorsun." diyorlar ama ben seviyorum kurslara gitmeyi. :) kendimi geliştirmeyi. ​başlayınca içeriğini anlatırım inşallah.

Kursa gitmek ; hem kendini geliştirmek hem de yeni insanlar tanıak açısından gerçekten çok eğlenceli ve güzel oluyor.
En iyisi yapıyorsun tatlım

Bu arada, sen önümüzdeki hafta sonu turkuazla bana katılabilecek misin ? Ayarlayabildin mi?
Gelmişken seni de görsem ne iyi olurdu...

Size katılmayı istiyorum hem de çok! Fakat bizim işler hep son dakika. O yüzden ilerleyen günlerde size haber vereceğim inşallah, aklımdasınız.

Size katılmayı istiyorum hem de çok! Fakat bizim işler hep son dakika. O yüzden ilerleyen günlerde size haber vereceğim inşallah, aklımdasınız.

Tamam canım. Ben 7'si akşam geliyorum ,8-9 oradayım, 10'unda da döneceğim.
8 mart cuma akşam ya da 9 mart ctesi akşam üzeri uygun bir yerde buluşabiliriz.
Oradaki diğer arkadaşlarımla da program yaptığım için, önceden söylersen saatleri daha rahat ayarlarız

İstanbul'a bir kaç günlüğüne gelmenin kötü tarafı da bu işte..
Yapacak bir sürü şey, görüşülecek onlarca dost lakin az zaman, uzak mesafeler ! (

Haklısın canım, şehir dışına çıkınca böyle oluyor maalesef...

Siz Turkuaz ile ayarlayın ben de size katılırım inşallah. Olur mu?

büyük harflerle yazalım da, turkuaz yanlış anlamasın yine: DİKSİYON KURSU, direksiyon değil

seninki sürprizleri seviyor demek ki italyanlar türklere benzer derler ya, seninkinde de maçoluk var galiba biraz, karnım aç, oturma öyle, kalk yemek hazırla uleeyyn
türkiyenin acemisi mi bu da o saatte gelmiş, çatkapı bir de...:44: yaşı genç olsa kanı kaynıyordur, bir delilik yapmıştır diyecegım de, 41 yaşında diyorsun, demek ki adam körkütük aşık ayol
zor kadınsın ama ben de zoru severim demiş adam, bakalım ilerisi ne gösterecek

bu arada alıntılamayı sözde ben öğretmiştim sizlere,ama kendim beceremedim şimdi

ama pek sohbet olmaz bu saatlerde burada,ben de çıkacagım birazdan zaten,sen gece 00.00 dan sonra gör burayı

hayırlı cumalar canım,her şey gönlümüzce olur inşallah.
evet eniştenizin benden öğreneceği çok şey var, ne saklı cevherimdir ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…