- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.261
kalp kalbe karşıymış Turkuazcanım.gülümsün kıs valla bu sabah yazarken aklıma geldi. yemin ederim dedim bu kıs bayadır uykusuzum demiyor
mariam ben ilgi çok severim. tabiatım böyle benim. mümkünse benim sevgilim olunca beni arasın plan yapsın beni pazar günleri kahvaltıya götürsünne bilim gezim yani. bana ergen gelmessss
Maria'm, diksiyon kursuna yazıldım ve yarın sabah 09.00'da başlıyor... yarın uyku yok.Evet evet biliyorumNeyse bugün cuma bol bol dinlenir uyursun yarın
gülümsün kıs valla bu sabah yazarken aklıma geldi. yemin ederim dedim bu kıs bayadır uykusuzum demiyor
mariam ben ilgi çok severim. tabiatım böyle benim. mümkünse benim sevgilim olunca beni arasın plan yapsın beni pazar günleri kahvaltıya götürsünne bilim gezim yani. bana ergen gelmessss
haydiii kuzucuklarımm görüşürüz yine ben kaçar
maria amaria mariaaaaaaaa ooo mariaaaiçimden sana bu şarkıyı söylemek geldi maria
kalp kalbe karşıymış Turkuazcanım.
Maria'm, diksiyon kursuna yazıldım ve yarın sabah 09.00'da başlıyor... yarın uyku yok.pazar günü uyurum inşallah.
bilmem. yarın başlayacak. aslında beni tanıyanlar "buna ihtiyacın yok, iş çıkarıyorsun." diyorlar ama ben seviyorum kurslara gitmeyi. :) kendimi geliştirmeyi....Pazar günü yatağa çivile kendini
Söylüyordun diksiyon kursunu bir süredir , yazıldığını bilmiyordum. İyi olmuş, çok güzel olmuş.
Neler yapıyorsunuz peki ? Anlatsana biraz içeriğini.
bilmem. yarın başlayacak. aslında beni tanıyanlar "buna ihtiyacın yok, iş çıkarıyorsun." diyorlar ama ben seviyorum kurslara gitmeyi. :) kendimi geliştirmeyi.​başlayınca içeriğini anlatırım inşallah.
Size katılmayı istiyorum hem de çok!Kursa gitmek ; hem kendini geliştirmek hem de yeni insanlar tanıak açısından gerçekten çok eğlenceli ve güzel oluyor.
En iyisi yapıyorsun tatlım
Bu arada, sen önümüzdeki hafta sonu turkuazla bana katılabilecek misin ? Ayarlayabildin mi?
Gelmişken seni de görsem ne iyi olurdu...
Size katılmayı istiyorum hem de çok!Fakat bizim işler hep son dakika. O yüzden ilerleyen günlerde size haber vereceğim inşallah, aklımdasınız.
iyi ki de oldun Aslıcığım, sen olmasan buralar eksik olurdu inan!ben de 30 değilim ama buranın demirbaşı oldum
Haklısın canım, şehir dışına çıkınca böyle oluyor maalesef...Tamam canım. Ben 7'si akşam geliyorum ,8-9 oradayım, 10'unda da döneceğim.
8 mart cuma akşam ya da 9 mart ctesi akşam üzeri uygun bir yerde buluşabiliriz.
Oradaki diğer arkadaşlarımla da program yaptığım için, önceden söylersen saatleri daha rahat ayarlarız
İstanbul'a bir kaç günlüğüne gelmenin kötü tarafı da bu işte..
Yapacak bir sürü şey, görüşülecek onlarca dost lakin az zaman, uzak mesafeler !(
kalp kalbe karşıymış Turkuazcanım.
Maria'm, diksiyon kursuna yazıldım ve yarın sabah 09.00'da başlıyor... yarın uyku yok.pazar günü uyurum inşallah.
iyi ki de oldun Aslıcığım, sen olmasan buralar eksik olurdu inan!
büyük harflerle yazalım da, turkuaz yanlış anlamasın yine: Diksiyon kursu, direksiyon değil
Meraklı olsalar ne olacak ki, önemli olan onun kiminle konuşmaya meraklı olduğu
öyle ama kıskancım ben birazalıntıları doğru mu yaptım bilmiyorum.
Seni mutlu ettiği için tutuyoruz bebişim. Bizim için önemli olan senin mutluluğun.
Böyle devam ettiği sürece, bizden tam not almaya devam
evet o kısmı ayrı ama bir de işin gelecek kısmı var beni düşündüren
Canımmmmm aynen ben de öyle düşünüyorum. Tuğçe harika bir şey yapmış bu topiği açmakla
evet 2 ayda bayagı bayagı kaynaştık herkes düzenli giremese de
Ay hiç sorma yaaa, dün gece size iyi geceler dedikten sonra tam yatmaya hazırlanıyordum, telefon çaldı ortak bir arkadaşımızla beraber bize gelmişler kapıyı aç diye
Yuhhhhh dedim ya, saatten haberiniz var mı ? Yarın işe gideceğim ben dedim, 1.5 saat oturup gideriz dedi. Geldiler, ne bir buçuk saati saatlerce oturdular. Artık sabaha karşı işiniz gücünüz, eviniz barkınız yok mu sizin ben uyuyacağım yarın iş var gidin dedim.
Bir de söyledim böyle emrivakilerden hiç hoşlanmadığımı.Böyle yapma sebebi, eğer emrivaki yapmazsa beni göremiyormuş, görmek için mecbur kalmış... Bir de, ben kuralları olan bir insan olduğum için, kurallarımı yıkmak hoşuna gidiyormuş.
Çok komik iyi , hoş, eğlenceli tatlı bir adam da şu aşırı rahatlığıyla beni delirtecek... Komşular falan ne düşünecek hakkımda bilmiyorumsinir oldum. Söyledim de. Burası Türkiye ve öyle iki tane bekar kadının evine canının istediği saatte girip çıkamazsın dedim. Bu sefer de, "benden hiç mi hoşlanmadın" diye trip atıyor.. Sabah yatınca, işe de geç kaldım doğal olarak.. Ayy sinir oldum yaaa
sohbet var dediler geldimherkese merhabalar
günaydın herkese
hepinize şimdiden iyi hafta sonları bugün son iş günü oleyyyyyyyy
Ayrıca bugün Cuma. Allah ım inş gönlümüze göre versin herşeyi hayırlısı ile.
melek tuğçe, iyi bir nefes kocu olur musun bilemem ama, tam melek gibi bir insansın valla. yazdıklarından samimi, sıcak oluşunu hissediyorum. En büyük bisimm meleğimisssss
panpişimmm sürekli beni takip ediyorsun sen kıs. telden bakıyom ya en son nere baktıysam öyle kalıyor. sen bunları yaarken ben horul horul uyuyordummm
ayrıca sen eniştenin dil öğrenmesini merak etme. sen ona herbişi süper öğretirsin
mariammm fındık fıstıkkıs şu ergen lafı beni güldürüyor hemde çokk adam ergeni bilse ve ona ergen dediğini bir daha aramaz adamı istemezsen ona ergen demen yeterli.
bu arada bende sevgilim olsa sık görüşmeyi telefonlaşmayı msj mayı isterim. beni alsın gezdirsin, kahvaltılara götürsün isterim. kıs bende ergen mi oluyom yafffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?