30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Panpişşş herşey aksi ve üst üste geldi. İyiyim diyim îyi olim inş.
Napim dua ediyom habire işte
Şindi zencefil bal içiyorum. Kafam ağrıyor yatacam birazdan
Heryerim ağrıyor kos havada anacım bir soğuk ben sürekli dışarlarda işim oldu işte hasta oldum
Şu raporları bitiremde doktora gidim. Ben bide grip olunca yataklık oluyom bakacak kimsemde yok. Allah korusun

yazdıklarına üzüldüm bilmiyorum ama sen nasılsa affetmez diye önyargıyla yaklaşıp kendini affettirmek için hiç çabalamıyorsun ya da gururuna yediremıyorsun sanırım ya da her şeye yeniden başlamayı göze alamıyorsun belki de... tabi insan bizzat yaşamayınca durumu bilemez, ama artık onunla evlenmen konusunda aileden sıkıntı çıkmayacaksa - ki tek sıkıntı oydu benim bildiğim- ne senin, ne de onun çevrenizden veya işinizden dolayı bir sıkıntı var, aynı şehirdesiniz, birbirinizi tanıyorsunuz, ben yine de aşkım için, yaşanan o kadar şey için, verilen emekler için şansımı denerdim diye düşünüyorum... eğer o şansı değerlendirmez ise, o zaman yoluma kararlılıkla başka yönde devam ederdim... her şey gönlünce olsun canım, inşallah hep mutlu ol...

taze limon da iyi gelir canım gribe falan, çorba yapabilsen de içsen keşke sıcacık... ben de hasta olacagım sanırım, Ankara'nın havası çok değişken zaten, bir soğuk bir sıcak, beni de çarptı ayaz... sonumuz hayrolsun turkuazcım:)

sana acil şifalar ve kolaylıklar diliyorum

Canım ben sağlıklıyım ben iyiyim diye tekrarla.
İlacını da al ve dinlen.
Geçmiş olsun canım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…