- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.561
Canım benim, hayat elbette illa bir erkeğe bağlanmak değildir.. Zaten uzun zamandır tek başımayım ve bir sorunum da yok bu anlamda.Sadece, gelen teklifleri hemen reddetmiyorum çünkü aşk çok güzel bir şey.. Düzgün ve yolunda giden bir ilişki, her zaman insana tamamlanmışlık duygusu veriyor. Daha güvende, daha sevgi dolu ve daha huzurlu hissediyorsun.. Bu çok güzel bir şey. Tabii, hayatımda birisi olmadığında da güven ve sevgi dolu, huzurlu olabiliyorum. Ki, öyleyim de
Tatlım ben zaten yıllarca içimde eskiye dair bir umut barındırdığım için şu an hayatımda kimse yok... Yıllarca ayrıldığımızı içten içe kabullenemedim sanırım. Ama artık o nefret dolu bakışlarından sonra kabul ettim, o beni asla affetmeyecek. Bir araya gelsek bile hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Yıllar insanı çok değiştiriyor. Ben de değiştim. Artık onun sevdiği, aşık olduğu kadın değilim ki... Barışsak bile (ki imkansız) artık birbirimize verecek birşeyimiz kalmadı onunla.. Üzülme o yüzden canım, ben üzülmüyorum. Onunla yaşadığım iyi-kötü herşeyi iyi ki yaşamışım diyorum. Ama artık yollarımız ayrıldı. Hayat devam ediyor.. Evet, sanırım ben bir daha hiç aşık olamayacağım, gidişat onu gösteriyor.. Ama, ne yapalım , hayat böyle de güzel
Selamlar kızlar,nasılsınız
Panpişşş herşey aksi ve üst üste geldi. İyiyim diyim îyi olim inş.
Napim dua ediyom habire işte
Şindi zencefil bal içiyorum. Kafam ağrıyor yatacam birazdan
Heryerim ağrıyor kos havada anacım bir soğuk ben sürekli dışarlarda işim oldu işte hasta oldum
Şu raporları bitiremde doktora gidim. Ben bide grip olunca yataklık oluyom bakacak kimsemde yok. Allah korusun
Selam herkeseee
Ben hasta olcam galiba. Sırtım boynum kolllarım bacaklarım ağrıyor
Boğazım acıyor ama gripde değilim tam. İşler aşırı yoğun ve ben çok bunaldım.
İnanın her an işyerinden ben ayrılıyorum diyip gieecek durumdayım. Bunaldım. Hayır anlamıyom ben yokken ne yapıyormuş bu insanlar , bu kadar işi kim yapıyormuş. Benden öncesi yok pişi olarak benle başladı iş. Şimdide tek başıma uğraşıyom. Herşey batıyor yaaaa
Valla bırakcak durumdayım artık düşüncelerimi baskılıyamıyom.
Evime gidiyom yoldayım. Yemek atıştırcam Duş alıp uzancağım yaaa.
İlaç alıyorum ama kesmedi galiba inş antibiyotiklik olmam. Offf yarım yarım konudan konuya geçtim kusra kalmayın.
Benden bu kadar kıslar. Yarında aynı tempo öbürsü günde aynı aynı bunaldım
iyi olmaya çalışıyoruz canım,sen de iyisindir inşallah.
Yemeği yaptım, sonra da uyuyakalmışım
Anlatayım canım, iyi, hoş, eğlenceli bir insan ama aşırı derecede rahat. Ben de böyle tipleri arkadaş olarak sevsem bile erkekmiş gibi göremiyorum öyle bir sorunum var.. Güzeldi, sohbet ettik, eğlendik, güldük ama böyle içimde birşeyler kıpırdamadı yine..
Olmaz bu, şimdi kanka moduna çevirmeye çalışacağım eğer o isterse. İstemezse de görüşmeye devam etmenin bir anlamı yok zaten..
Benim gönlüm herkese kapalı galiba Aslı.. Dedim ben size taaa en başta ben bu işleri beceremiyorum diye, inanmamıştınız
Yazdım tatlım. Macera bile denemez işte , yine denedim olmadı
canım eskiden kestirip atıyormuşsun, şimdi en azından görüşme, tanıma fırsatı tanıyorsun kendine ve karşındakine,bu da çok büyük bir adım bence
hakkında hayırlısı olsun canım, sende kendimi görüyorum biraz da,benimki de işinden ayrılamıyor bir türlü,bırakmıyorlar,bu gidişle de bırakacaga benzemıyorlar,çok üzgünüm,ne yapacagımı bilmiyorum
Aslıcım sen Amerikada yaşıyamazmısın? Ama bir kez Türkiyeye gelmesi lazım yüzyüze görüşmeniz lazım tabiki.
Selamlar kızlar,nasılsınız
Aslıcım sen Amerikada yaşıyamazmısın? Ama bir kez Türkiyeye gelmesi lazım yüzyüze görüşmeniz lazım tabiki.
Benim burada çok iyi bir işim var, ailemi işimi nasıl bırakırım, hem gitsem ne değişecek ki, asker ve zaten başka başka ülkelerde çalışıyor, evine gidemıyor bile
Benim burada çok iyi bir işim var, ailemi işimi nasıl bırakırım, hem gitsem ne değişecek ki, asker ve zaten başka başka ülkelerde çalışıyor, evine gidemıyor bile
hımm anladım canım.
O zaman onun işini bırakıp gelmedi daha uygun fakat bırakmıyorlarmı işinden?
hımm anladım canım.
O zaman onun işini bırakıp gelmedi daha uygun fakat bırakmıyorlarmı işinden?
işinde iyi oldugundan bırakmaya hiç niyetli değiller
Hadi kızlar iyi geceler
işinde iyi oldugundan bırakmaya hiç niyetli değiller
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Eğer kısmetinde varsa bir çözüm yolu da vardır canım.
Hadi kızlar iyi geceler
İyiyim ben canım şükür.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
slm kızlar 24 yaşındayım bekarım üstelik sevgilimde yok(
eh ıste,turk televızyonlarının en kanserojen dızısı oyle bır gecer zaman kı'yı ızledım.sımdı bıttı.ıcım karardı cıdden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?