- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.541
Hergün 10-20 kez tekrar et canım.
Bir süre sonra hayatında değişiklikler görmeye başlıyacaksın.
hEM DE kendini iyi hissediceksin.
Meleğimmmm ben de deneyeceğim bakalım
Tünaydın Tuğçe Melek, ben bunu bugün desem yarın unuturum biliyorum.Eee, sen nasılsın? AYDINlıdan ne haber?
Önemli olan bu düşünce yapısında olman lazım.
İstersen bilgisayarının ekranına not şeklinde yapıştırırsın ve her gün görebilirsin canım.
Değişimi gerçekten istersen unutmazsın canım.
Bende iyiyim şükür.
Aydınlıyı tanımaya devam canım.
1,5 ayı geçti. Haftasonları işi olmassa geliyor ve görüşüyoruz.
Sen de iyisindir inşallah.
Haklısın canım..
Dur bakayım , 17 martta dişilik sanatı seminerine katılacağım. Orada kök korkularımı tespit ettikten sonra, senin olumlamalarıu da içeren bir nefes terapisi alıp reiki ile de destekleyim.. Bakalım ne değişecek
Gelişmeleri bildiririm canım. Çok teşekkürler
Rica ederim canımm...
Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi kitabındada bunlar detaylı şekilde anlatılıyor canım. Tavsiye ederim.
Ben yapıyorum her gün ve değişimin başladığını hissediyorum.
Gelişmeleri bekliyorum merakla. :)
Bu arada senin Reiki hocan İzmir'e geliyor bu haftasonu. Çakra ve aura şifacılığı eğitimi için...
aynen öyle Tuğçeciğim, önemli olan düşünce yapısının değişmesi. Ben eskiye göre olumluyum artık çok şükür. Bunu da unutmazsam her gün uygularım...Önemli olan bu düşünce yapısında olman lazım.
İstersen bilgisayarının ekranına not şeklinde yapıştırırsın ve her gün görebilirsin canım.
Değişimi gerçekten istersen unutmazsın canım.
Bende iyiyim şükür.
Aydınlıyı tanımaya devam canım.
1,5 ayı geçti. Haftasonları işi olmassa geliyor ve görüşüyoruz.
Sen de iyisindir inşallah.
Ben de iyiyim işte Tuğçeciğim, çalışıyorum. Burayı okuyorum. Kitap okuyorum evde. Aslında ALES'e çalışmak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. İnşallah olur. Gerçi bu siteye bile kaç yere yazdım ya olur inşallah.Bir şeyi kırk kez söylersen olur ya o hesap.
Maria'm, senin de seminerin iyi geçer inşallah.
Canım senin nefes terapisti olmanı çok istiyorum. İnşallah gönlünce olur.
Bende de var bu kitap. Bir ara unutmazsan açığa çıkarayım da tekrar bakayım inşallah.Rica ederim canımm...
Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi kitabındada bunlar detaylı şekilde anlatılıyor canım. Tavsiye ederim.
Bu arada senin Reiki hocan İzmir'e geliyor bu haftasonu. Çakra ve aura şifacılığı eğitimi için...
teşekkürler tatlım benim en kısa zamanda hayırlı biride senin karşına çıkar umarım şöle oturmsını kalkmasını bilen ağır biri :)
aynen öyle Tuğçeciğim, önemli olan düşünce yapısının değişmesi. Ben eskiye göre olumluyum artık çok şükür. Bunu da unutmazsam her gün uygularım...
Ben de iyiyim işte Tuğçeciğim, çalışıyorum. Burayı okuyorum. Kitap okuyorum evde. Aslında ALES'e çalışmak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. İnşallah olur. Gerçi bu siteye bile kaç yere yazdım ya olur inşallah.Bir şeyi kırk kez söylersen olur ya o hesap.
Maria'm, senin de seminerin iyi geçer inşallah.
Canım senin nefes terapisti olmanı çok istiyorum. İnşallah gönlünce olur.
Canım sen gerçekten isteyip, inandıktan sonra bence yüksek lisans yaparsın. Bende 27 yaşında tezsiz yüksek lisans yapmıştım canım.
Benimki eğitim bilimleriydi... Formasyon olarak ta geçer.
Hep kendimi okula giderken hayal ederdim. Okula giderken şurdan otobüse binicem, şöyle yapıcam derdim hep. Olucağına inandım yani.
O dediğim düşünce gücüyle tedavi kitabını da benim reiki hocamın önerisi üzerine aldım. Çok fazla kişisel gelişim okudum ama bunu okumamıştım.
inşallah canım yaaa.Canım sen gerçekten isteyip, inandıktan sonra bence yüksek lisans yaparsın. Bende 27 yaşında tezsiz yüksek lisans yapmıştım canım.
Benimki eğitim bilimleriydi... Formasyon olarak ta geçer.
Hep kendimi okula giderken hayal ederdim. Okula giderken şurdan otobüse binicem, şöyle yapıcam derdim hep. Olucağına inandım yani.
O dediğim düşünce gücüyle tedavi kitabını da benim reiki hocamın önerisi üzerine aldım. Çok fazla kişisel gelişim okudum ama bunu okumamıştım.
Rica ederim canımm...
Louise Hayy = Tüm hastalıkların zihinsel nedenleri var bende. Yıllardır başucu kitabım gibi. Ama diğer kitabı almadım, bendeki kitabın biraz daha genişletilmişi olduğunu söylüyorlar.. Gelişmeleri bildiririm mutlaka
Biliyorum hafta sonu İzmir'e geleceğini , eş ruhumuzla ilgili semineri veren arkadaşım o gün söylemişti. Videosunu izledim bu arada söyleşinin. Çok güzel olmuş, keşke gitseydin.. Ankara'ya gelirse ben hiç kaçırmayacağım
Louise Hayy = Tüm hastalıkların zihinsel nedenleri var bende. Yıllardır başucu kitabım gibi. Ama diğer kitabı almadım, bendeki kitabın biraz daha genişletilmişi olduğunu söylüyorlar.. Gelişmeleri bildiririm mutlaka
Biliyorum hafta sonu İzmir'e geleceğini , eş ruhumuzla ilgili semineri veren arkadaşım o gün söylemişti. Videosunu izledim bu arada söyleşinin. Çok güzel olmuş, keşke gitseydin.. Ankara'ya gelirse ben hiç kaçırmayacağım
Evet canım o arkadaş ta gene gelicek İzmir'e seminere. Bu sefer Mısırla ilgili bir söyleşisi olucakmış.
Evet canım o arkadaş ta gene gelicek İzmir'e seminere. Bu sefer Mısırla ilgili bir söyleşisi olucakmış.
Mısır maceraları ünlüdür zaten onun. Yine gidiyor Mısır'a Nisan'da. Hatta gelmek isteyenler bana haber versin diye mail atmış.
Yıllık izin sorunum olmasa ben kesin giderdim. Normal turist rehberleri ile değil, spiritüellerle gezmek lazım Mısır'ı
Seneye gidebilirim umarım, ben de çok istiyorum
Mısır maceraları ünlüdür zaten onun. Yine gidiyor Mısır'a Nisan'da. Hatta gelmek isteyenler bana haber versin diye mail atmış.
Yıllık izin sorunum olmasa ben kesin giderdim. Normal turist rehberleri ile değil, spiritüellerle gezmek lazım Mısır'ı
Seneye gidebilirim umarım, ben de çok istiyorum
İnşallah sende gidersin Mısır'a canım.
Herkese iyi akşamlar.
@turkuaz neredesin? Bütün gün görmedim seni!!!
@polarpicama, patsy, gofretto, artık neden uğramıyorsunuz buralara???
@Aslı85 ve Beyza, size de selam olsun.Yarın yazışmalarınızı okurum inşallah.
aaa! @lahesis, taze gelin lahesis, sen nerelerdesin sahi?
İsmini unuttuğum arkadaşlar varsa affola!
Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarımaaaaa, benden selam söyleyin bütün AŞK/arkadaşlarımaaaaa...
Selam herkeseee
Ben hasta olcam galiba. Sırtım boynum kolllarım bacaklarım ağrıyor
Boğazım acıyor ama gripde değilim tam. İşler aşırı yoğun ve ben çok bunaldım.
İnanın her an işyerinden ben ayrılıyorum diyip gieecek durumdayım. Bunaldım. Hayır anlamıyom ben yokken ne yapıyormuş bu insanlar , bu kadar işi kim yapıyormuş. Benden öncesi yok pişi olarak benle başladı iş. Şimdide tek başıma uğraşıyom. Herşey batıyor yaaaa
Valla bırakcak durumdayım artık düşüncelerimi baskılıyamıyom.
Evime gidiyom yoldayım. Yemek atıştırcam Duş alıp uzancağım yaaa.
İlaç alıyorum ama kesmedi galiba inş antibiyotiklik olmam. Offf yarım yarım konudan konuya geçtim kusra kalmayın.
Benden bu kadar kıslar. Yarında aynı tempo öbürsü günde aynı aynı bunaldım
geçmiş olsun canım,senin de dinlenmeye ve tatile ihtiyacın var aslında,ama olmuyor bir türlü değil mi... ben de yoğun ve stresli günler geçiriyorum,Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Yemeği yaptım, sonra da uyuyakalmışım
Anlatayım canım, iyi, hoş, eğlenceli bir insan ama aşırı derecede rahat. Ben de böyle tipleri arkadaş olarak sevsem bile erkekmiş gibi göremiyorum öyle bir sorunum var.. Güzeldi, sohbet ettik, eğlendik, güldük ama böyle içimde birşeyler kıpırdamadı yine..
Olmaz bu, şimdi kanka moduna çevirmeye çalışacağım eğer o isterse. İstemezse de görüşmeye devam etmenin bir anlamı yok zaten..
Benim gönlüm herkese kapalı galiba Aslı.. Dedim ben size taaa en başta ben bu işleri beceremiyorum diye, inanmamıştınız
Yazdım tatlım. Macera bile denemez işte , yine denedim olmadı
canım eskiden kestirip atıyormuşsun, şimdi en azından görüşme, tanıma fırsatı tanıyorsun kendine ve karşındakine,bu da çok büyük bir adım bence
hakkında hayırlısı olsun canım, sende kendimi görüyorum biraz da,benimki de işinden ayrılamıyor bir türlü,bırakmıyorlar,bu gidişle de bırakacaga benzemıyorlar,çok üzgünüm,ne yapacagımı bilmiyorum
Herkese iyi akşamlar.
@turkuaz neredesin? Bütün gün görmedim seni!!!
@polarpicama, patsy, gofretto, artık neden uğramıyorsunuz buralara???
@Aslı85 ve Beyza, size de selam olsun.Yarın yazışmalarınızı okurum inşallah.
aaa! @lahesis, taze gelin lahesis, sen nerelerdesin sahi?
İsmini unuttuğum arkadaşlar varsa affola!
Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarımaaaaa, benden selam söyleyin bütün AŞK/arkadaşlarımaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?