30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

inşallah canım yaaa.

Herkese iyi akşamlar.

@turkuaz neredesin? Bütün gün görmedim seni!!!
@polarpicama, patsy, gofretto, artık neden uğramıyorsunuz buralara???
@Aslı85 ve Beyza, size de selam olsun. Yarın yazışmalarınızı okurum inşallah.
aaa! @lahesis, taze gelin lahesis, sen nerelerdesin sahi?

İsmini unuttuğum arkadaşlar varsa affola!
Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarımaaaaa, benden selam söyleyin bütün AŞK/arkadaşlarımaaaaa...

Bugün erkencisin tatlım. İzin mi aldın ? :)

Selam herkeseee

Ben hasta olcam galiba. Sırtım boynum kolllarım bacaklarım ağrıyor
Boğazım acıyor ama gripde değilim tam. İşler aşırı yoğun ve ben çok bunaldım.
İnanın her an işyerinden ben ayrılıyorum diyip gieecek durumdayım. Bunaldım. Hayır anlamıyom ben yokken ne yapıyormuş bu insanlar , bu kadar işi kim yapıyormuş. Benden öncesi yok pişi olarak benle başladı iş. Şimdide tek başıma uğraşıyom. Herşey batıyor yaaaa
Valla bırakcak durumdayım artık düşüncelerimi baskılıyamıyom.
Evime gidiyom yoldayım. Yemek atıştırcam Duş alıp uzancağım yaaa.
İlaç alıyorum ama kesmedi galiba inş antibiyotiklik olmam. Offf yarım yarım konudan konuya geçtim kusra kalmayın.
Benden bu kadar kıslar. Yarında aynı tempo öbürsü günde aynı aynı bunaldım

geçmiş olsun canım,senin de dinlenmeye ve tatile ihtiyacın var aslında,ama olmuyor bir türlü değil mi... ben de yoğun ve stresli günler geçiriyorum,Allah yardımcımız olsun hepimizin...

geçmiş olsun canım,senin de dinlenmeye ve tatile ihtiyacın var aslında,ama olmuyor bir türlü değil mi... ben de yoğun ve stresli günler geçiriyorum,Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Amin cnm amin. Aynen onlara ihtiyacım vat

aleykümselam canım. ben yogunum şu sıra, beyza da öyle olmalı ki pek ugrayamıyor. sen iyisindir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…