30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

slm kızlar..nasılsınız?tuğcecim tavsiye ettiğin düşünce gücüyle tedavi kitabını dün bi solukta bitirdim :))teşekkür ederim..ben de tavsiye ediyorum..

gülümsün buralardayım ben..sürekli takipteyim ama pek yazmıyorum :))ama hatırlanmak hoşuma gitti :))

Sevindim canım kitabı beğendiğine. Umarım faydalarını da görürsün. :)

Tünaydın kızçeler,
Bugün erkencisin tatlım. İzin mi aldın ? :)
Maria'm, benim mesai 17.30'da bitiyor ama ben hep iş güç var diye kalıyorum. ( çoğu zamanda kendi arzumla :) )
aleykümselam canım. ben yogunum şu sıra, beyza da öyle olmalı ki pek ugrayamıyor. sen iyisindir inşallah.
iyiyim sağ ol Aslıcığım.
slm kızlar 24 yaşındayım bekarım üstelik sevgilimde yok(
hoş geldin Semizotu, daha çok gençsin, her şey gönlünce olsun!
ahh canım senden küçük yada yaşıtın bütün kuzenlerin ve arkadaşların evlenince öyle denmiyor malesef:)
sen boş ver milleti, biz 30+ yaşlarımızla milleti dinlersek ooohoooooo!

@polarpijama, ben genelde unutmam arkadaşlarımı.
@tuğçe melek, tünaydın! bugün neler yapıyorsun bakalım?
@turkuazcanım, geçmiş olsun sana!

Maşallah canım. Ciddi birşeyler düşünüyormusunuz?

aslında öle başladık bu bana aşıktı bende bişey yoktu ,dedimki seveni seviceksin deneyelim dedim ölede devam ettık.sonra ailem duydu gelsin tanışalım dediler ,gelmedi korktu sanırım ayrıldık 1 hafta sonra barıştık tekrar .bende buna karşı bişiler hissediyodum artık yanı ,oda bana yok senın ailen beni istiyo diye istiyosun,yok sen sevmıyosunda evlenmek istemiyosun ,özgürlügüne düşkünsünde bi sürü hır gür oldu şimdi ne düşünüyoruz bende bilmiyorum ( sanırım erkeklerde ters tepiyo iyi davranınca alttan alınca ) 15 aydır beraberiz ve tanıştıgımız günden beri hergün buluştuk ( bikaçgün istiisnalar hariç )akşam yemeklerimizi hep beraber yeriz biz . nebiliyim tatlım en son barıştıgımızda ben dedimki buna evlenmeyelim gittigi yere kadar gitsin dedim şimdi ne o konuyu açıyor nede ben bazı fikirlerimizde uyuşma yok ama bu zamana kadar hayatımda tanıdıgım en dürüst,en iyi erkek diyebilirim

Canım tünaydın. :)
Şimdilik evdeyim fakat akşam annemin korosu var. Solist olarak çıkıcak.
Belki onu izlemeye giderim. :)

Anladım canım.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
İnşallah iyi olur herşey.
Her gün görüşmek sorun yaratmıyor mu?
Aynı iş yerindemisiniz?

Anladım canım.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
İnşallah iyi olur herşey.
Her gün görüşmek sorun yaratmıyor mu?
Aynı iş yerindemisiniz?

teşekkürler tatlım amin caanım.
senın hayatında umarım herşey gönlünce olur iyi biri oldugunu hissediyorum senın fazla,fazla
yok ben çalışmıyorum şuan yoo yaratmıyo tam tersi ben hergün görmedigim kişiyle ilşkim olaamıyo malesef zor alışıyorum ve çok çabuk unutuyorum onu 2.3 gün görmesem tamamdır :) garip gelebilir ama böle zaten illada ben gel demedim ona hergün tanıştıgımızdan beri böle gitti .ilk akşam yemege çıktık yarında aradı görüşelimmi diye öbürgünde,böle,böle devam etti günde en az 4 saat beraberiz ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…