- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.581
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Eğer kısmetinde varsa bir çözüm yolu da vardır canım.
amin canım,hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
hayat ne zormuş böyle, herkesin kendince sorunları var...
eh ıste,turk televızyonlarının en kanserojen dızısı oyle bır gecer zaman kı'yı ızledım.sımdı bıttı.ıcım karardı cıdden
amin canım,hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
hayat ne zormuş böyle, herkesin kendince sorunları var...
Canım düşünce yapını değiştir demem gerekiyor şimdi sana :)
Sana da olumlama önericem nacizane...
Hayat kolaydır...
Hayatta kolayca ilerlerim.
Yaşadığım herşey, beni bir adım ileriye taşır.
Güvendeyim ve hayatın akışına güveniyorum.
Senelerdir okuyorum hepsinin ortak noktası nasıl düşünürsek hayatımızında o şekilde oluşucağı.
Canım düşünce yapını değiştir demem gerekiyor şimdi sana :)
Sana da olumlama önericem nacizane...
Hayat kolaydır...
Hayatta kolayca ilerlerim.
Yaşadığım herşey, beni bir adım ileriye taşır.
Güvendeyim ve hayatın akışına güveniyorum.
Senelerdir okuyorum hepsinin ortak noktası nasıl düşünürsek hayatımızında o şekilde oluşucağı.
evet canım bir zaman gittiğim psikolog da öyle diyordu, her şey beyınde bitiyor demek ki
tesekkurler canım,uygulamaya calışacagım. iyi geceler...
evet canım bir zaman gittiğim psikolog da öyle diyordu, her şey beyınde bitiyor demek ki
tesekkurler canım,uygulamaya calışacagım. iyi geceler...
Rica ederim canım. İyi gecelerr...
daha çok gençsin
keyifli şeyler izlemeye çalış o halde,niye boşuna canını sıkıyorsun
Ne zamandır berabersiniz canım?
slm kızlar..nasılsınız?tuğcecim tavsiye ettiğin düşünce gücüyle tedavi kitabını dün bi solukta bitirdim :))teşekkür ederim..ben de tavsiye ediyorum..
gülümsün buralardayım ben..sürekli takipteyim ama pek yazmıyorum :))ama hatırlanmak hoşuma gitti :))
selam tugcecan ağustosta 2 yıl olcak inşallah canım
Maria'm, benim mesai 17.30'da bitiyor ama ben hep iş güç var diye kalıyorum. ( çoğu zamanda kendi arzumla :) )Bugün erkencisin tatlım. İzin mi aldın ? :)
iyiyim sağ ol Aslıcığım.aleykümselam canım. ben yogunum şu sıra, beyza da öyle olmalı ki pek ugrayamıyor. sen iyisindir inşallah.
hoş geldin Semizotu, daha çok gençsin, her şey gönlünce olsun!slm kızlar 24 yaşındayım bekarım üstelik sevgilimde yok(
sen boş ver milleti, biz 30+ yaşlarımızla milleti dinlersek ooohoooooo!ahh canım senden küçük yada yaşıtın bütün kuzenlerin ve arkadaşların evlenince öyle denmiyor malesef:)
Maşallah canım. Ciddi birşeyler düşünüyormusunuz?
Tünaydın kızçeler,Maria'm, benim mesai 17.30'da bitiyor ama ben hep iş güç var diye kalıyorum. ( çoğu zamanda kendi arzumla :) ) iyiyim sağ ol Aslıcığım. hoş geldin Semizotu, daha çok gençsin, her şey gönlünce olsun! sen boş ver milleti, biz 30+ yaşlarımızla milleti dinlersek ooohoooooo!
@polarpijama, ben genelde unutmam arkadaşlarımı.
@tuğçe melek, tünaydın! bugün neler yapıyorsun bakalım?
@turkuazcanım, geçmiş olsun sana!
aslında öle başladık bu bana aşıktı bende bişey yoktu ,dedimki seveni seviceksin deneyelim dedim ölede devam ettık.sonra ailem duydu gelsin tanışalım dediler ,gelmedi korktu sanırım ayrıldık 1 hafta sonra barıştık tekrar .bende buna karşı bişiler hissediyodum artık yanı ,oda bana yok senın ailen beni istiyo diye istiyosun,yok sen sevmıyosunda evlenmek istemiyosun ,özgürlügüne düşkünsünde bi sürü hır gür oldu şimdi ne düşünüyoruz bende bilmiyorum ( sanırım erkeklerde ters tepiyo iyi davranınca alttan alınca ) 15 aydır beraberiz ve tanıştıgımız günden beri hergün buluştuk ( bikaçgün istiisnalar hariç )akşam yemeklerimizi hep beraber yeriz biz . nebiliyim tatlım en son barıştıgımızda ben dedimki buna evlenmeyelim gittigi yere kadar gitsin dedim şimdi ne o konuyu açıyor nede ben bazı fikirlerimizde uyuşma yok ama bu zamana kadar hayatımda tanıdıgım en dürüst,en iyi erkek diyebilirim
Anladım canım.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
İnşallah iyi olur herşey.
Her gün görüşmek sorun yaratmıyor mu?
Aynı iş yerindemisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?