- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.601
teşekkürler tatlım amin caanım.
senın hayatında umarım herşey gönlünce olur iyi biri oldugunu hissediyorum senın fazla,fazla
yok ben çalışmıyorum şuan yoo yaratmıyo tam tersi ben hergün görmedigim kişiyle ilşkim olaamıyo malesef zor alışıyorum ve çok çabuk unutuyorum onu 2.3 gün görmesem tamamdır :) garip gelebilir ama böle zaten illada ben gel demedim ona hergün tanıştıgımızdan beri böle gitti .ilk akşam yemege çıktık yarında aradı görüşelimmi diye öbürgünde,böle,böle devam etti günde en az 4 saat beraberiz ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN :)
ne güzel. :) annen ne iş yapıyor ki?Canım tünaydın. :)
Şimdilik evdeyim fakat akşam annemin korosu var. Solist olarak çıkıcak.
Belki onu izlemeye giderim. :)
ne güzel. :) annen ne iş yapıyor ki?
Acaba müzik öğretmeni falan mı diye düşündüm.Annem bankacıydı. Emekli artık canım.
Hobi olarak belediyenin korosuna gidiyor. :)
Acaba müzik öğretmeni falan mı diye düşündüm.
Ne kadar güzel bir hobisi olması.
Kendini salmayan insanların hastasıyımdır.
sabahtan beri bir rapor hazırlıyordum iş yerinde... şimdi de yarınki işler için program yapmaya çalışıyorum canım, sen neler yapıyorsun Melekciğim.Gülümsün senin günün nasıl geçiyor canım?
sabahtan beri bir rapor hazırlıyordum iş yerinde... şimdi de yarınki işler için program yapmaya çalışıyorum canım, sen neler yapıyorsun Melekciğim.
yazdıklarına üzüldümbilmiyorum ama sen nasılsa affetmez diye önyargıyla yaklaşıp kendini affettirmek için hiç çabalamıyorsun ya da gururuna yediremıyorsun sanırım ya da her şeye yeniden başlamayı göze alamıyorsun belki de... tabi insan bizzat yaşamayınca durumu bilemez, ama artık onunla evlenmen konusunda aileden sıkıntı çıkmayacaksa - ki tek sıkıntı oydu benim bildiğim- ne senin, ne de onun çevrenizden veya işinizden dolayı bir sıkıntı var, aynı şehirdesiniz, birbirinizi tanıyorsunuz, ben yine de aşkım için, yaşanan o kadar şey için, verilen emekler için şansımı denerdim diye düşünüyorum... eğer o şansı değerlendirmez ise, o zaman yoluma kararlılıkla başka yönde devam ederdim... her şey gönlünce olsun canım, inşallah hep mutlu ol...
Benim burada çok iyi bir işim var, ailemi işimi nasıl bırakırım, hem gitsem ne değişecek ki, asker ve zaten başka başka ülkelerde çalışıyor, evine gidemıyor bile
Siz önce güzelce tanıyın birbirinizi, gerisi bir şekilde hallolur canım...Bazen, aynı evde yaşamakla uzaktan flört etmek arasında çok fark olabiliyor. Özellikle de, aranızda kültür farkı varsa.. Bence önce bunları halledin, gerisi bir şekilde kendiliğinden gelir
Ama bana sorarsan yüz yüze görüşme sürecini fazla uzatmayın derim. İlk yıllık izninde Türkiye'ye bir tatil ayarlasın
Sevindim canım kitabı beğendiğine. Umarım faydalarını da görürsün. :)
Meleğimmm naber ?
Tünaydın kızçeler,Maria'm, benim mesai 17.30'da bitiyor ama ben hep iş güç var diye kalıyorum. ( çoğu zamanda kendi arzumla :) ) iyiyim sağ ol Aslıcığım. hoş geldin Semizotu, daha çok gençsin, her şey gönlünce olsun! sen boş ver milleti, biz 30+ yaşlarımızla milleti dinlersek ooohoooooo!
@polarpijama, ben genelde unutmam arkadaşlarımı.
@tuğçe melek, tünaydın! bugün neler yapıyorsun bakalım?
@turkuazcanım, geçmiş olsun sana!
Anladım canım. :) Herkesin ilişkisiyi yaşama şekli farklı olabilir tabiki.
Bu sizi mutlu ediyorsa devam ettirin.
Ama bir gün karşılıklı evlilik konusunu konuşun.
Teşekkür ederim canım hakkımdaki güzel düşüncelerin için.
Sende iyisin sağolasın.
Bende çalışmıyorum. Kişisel gelişimle ilgileniyorum.
Ben o sayfayı kapattım canım.. Şu iş değişikliği mevzusu hayatımın en önemli gündemi şu sıralar..
Eğer olursa, maddi olarak çok rahatlayacağım.. Cuma belli olur diye tahmin ediyorum.
Siz önce güzelce tanıyın birbirinizi, gerisi bir şekilde hallolur canım...Bazen, aynı evde yaşamakla uzaktan flört etmek arasında çok fark olabiliyor. Özellikle de, aranızda kültür farkı varsa.. Bence önce bunları halledin, gerisi bir şekilde kendiliğinden gelir
Ama bana sorarsan yüz yüze görüşme sürecini fazla uzatmayın derim. İlk yıllık izninde Türkiye'ye bir tatil ayarlasın
Meleğimmm naber ?
İyiyim Mariacım sen nasılsınn? Neler yapıyorsun?
ben artık konuşmuyorum evlilikle ilgili zamnında çok konuştum saldım artık top onda :) teşekkür ederim canım senın ne güzel ugraşların var
ahh canım senden küçük yada yaşıtın bütün kuzenlerin ve arkadaşların evlenince öyle denmiyor malesef:)
herkese selamlar
kimsecikler yok
aslı dujda galıba
selam canım
tam üstüne bastın,birazdan gireceğim duşa
nasılsın görunmuyordun bırkac gundur...
annemler açmışlar evde,ben de izlemiym diyorum ama tvde bi sahneyi görüyorum,merak uyandırıyo,devamına da bakiym derken,bi bakmışım moraller yerlerde
bende sizi özledim
ama sadece yoktum yahuu
slm kızlar..nasılsınız?tuğcecim tavsiye ettiğin düşünce gücüyle tedavi kitabını dün bi solukta bitirdim :))teşekkür ederim..ben de tavsiye ediyorum..
gülümsün buralardayım ben..sürekli takipteyim ama pek yazmıyorum :))ama hatırlanmak hoşuma gitti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?