- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
Biraz önce kahvaltımı ettim. :)
1 de uyanabildim bugün. Baya uyumuşum.
Siz neler yapıyorsunuz? Nasıl geçiyor gününüz?
Hala mayışık vaziyettemisiniz?
ey maşallah be yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hala evime gitmek isteme modundayım
benim elemanda benimle beraber girdi içeri! patron yoktu sorun olmadı.Pazartesi sendromu ağır geçmiş senin :))
Geç kalınca kimse bir şey demedi mi?
benim elemanda benimle beraber girdi içeri! patron yoktu sorun olmadı.çok şükür
soğan kürü forumda var, aratırsan bulursun! ya da link vermek konuyu dağıtmak yasak değilse ben bulurum sana! (ben yeniyim ya forumda kuralları tam bilmiyorum. :26:)
mesainin bitmesine son 15 dk..eve gidince güzel bi nescafe yapıp tv izleme planım var..yarın sabah diyetisyen kontrolüm var kızlar..en on 66, 8 kg çıkmıştım..65 li rakamlar görsem bu kontrolde dua edicem valla..yarında protein dietim var...:)
ojelerim bugünde kalsın yarın oje rengimi değiştiricem kırmızı sürdüm kızlar bugün:) bu aralar oje olayına taktım..ayrıca tango kursuna gitme kararı aldım bu hafta kurs bakıcam kendime..kafamı dağıtmam lazım..
mesainin bitmesine son 15 dk..eve gidince güzel bi nescafe yapıp tv izleme planım var..yarın sabah diyetisyen kontrolüm var kızlar..en on 66, 8 kg çıkmıştım..65 li rakamlar görsem bu kontrolde dua edicem valla..yarında protein dietim var...:)
ojelerim bugünde kalsın yarın oje rengimi değiştiricem kırmızı sürdüm kızlar bugün:) bu aralar oje olayına taktım..ayrıca tango kursuna gitme kararı aldım bu hafta kurs bakıcam kendime..kafamı dağıtmam lazım..
Ben şuanda içiyorum kahvemi :)
Sana da özendim
Ben çay içeceğim her zamanki gibi
İç canım yorgunluğunu alır. :)
Valla yine şöylr bir uzanasım var, battaniyenin altına yine
afiyet olsun kızlar..hiç çay kahve içme alışkanlığım yok ya..olsa ii olurdu gibi gelio ama içmiyorum :)))
afiyet olsun kızlar..hiç çay kahve içme alışkanlığım yok ya..olsa ii olurdu gibi gelio ama içmiyorum :)))
Uzan canım aç güzel bir film izle.
Yada belgeselde olabilir. :)
çay kahve zararlı yaa, yeşil çay olabilir ya da meyve suyu veya süt iç sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?