30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tamamdır tuğçem mesaj alındı

Kızlar ben incelme operasyonu geçirmek istiyorum, smartlipo..Bana cesaret verin biraz ya, hiç cesaretim yok:18:

Son düzenleme:
Tamamdır tuğçem mesaj alındı

Kızlar ben incelme operasyonu geçirmek itiyorum, smarlipo..Bana cesaret verin biraz ya, hiç cesaretim yok:18:

Ne operasyonu yaa... Kac kilosun. Spor ve diyetle de incelebilirsin sonucta. Ozellikle yuzme. Dedigin sey operasyon olduguna gore bicak altina yatmayi goze alabiliyor musun bunun baska yontemleri de varken...
Telefondan giriyorum yine. O yuzden ifadeler yok...

Annem de öyle diyor ama ne yaparsam yapayım gitmeyen basenlerim ve ve simitlerim var, çok rahatsız ediyor beni

O boy ve kiloyla gayet ince gorunuyorsundur. Keske ben de 61 kilo olabilsem...

Nerdeeee, ince görünme ve ben.
Bölgesel olarak dengesizim ben canım.
Taktım kafama, burada da şu smartlipo konularını okudukça karar verir gibi olmuştum, ama korkuyorum galiba biraz:26:

Annem de öyle diyor ama ne yaparsam yapayım gitmeyen basenlerim ve ve simitlerim var, çok rahatsız ediyor beni

Bence pilates yap ya da yuzme falan. Spora da yazilabilirsin. Yediklerine de dikkat edince gitmeyecek kilo yok... Sen de o topigi okuyup beynini bulandirma... Kendinle de bu kadar ugrasma yok yere cunku gayet ideal sen ne dersen de...

Beyza gelmis. Telefondan girdigim icin goremiyorum kim online ya da kim yorum begenmis falan...

çok basit önce girenle çıkanı eşitleyyip dengeye

daha sonra cıkanı arttırıp kılo verecen

O da ne anlamadım

smartlipoyu mu tarif ettin?
Kilo açısından pek derdim yok ama işte gitmeyen yerler var, onlar için istiyordum.
İstemekle kalacağım sanırım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…