- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.121
İyi aslıcım senden naber
iyi diyelim iyi olalım canım
tezle uğraşıyorum. sen yine yogunsun bu hafta sanırım.
Cnm ben genel olarak hep yoğunum, ama ayın ilk 10 günü ile son 10 günü aşıro yoğun olurum.
Bıgünlerde de ekstre bir sürü şey çıktı.
Bakalım inş perşembeden sonra biraz nefes alabilirim
Sende ne var ne yok
Merhabalar canlar,aslı gecmıs olşun,hastasın sanırım.cepten okuyamadım tamamını,umarım onemlı bısey yoktur.ben de 2gundur fenayım.dun acıllık oldum
çok geçmiş olsun, nazara geldi bizim topik, şu sıra hep birileri hasta oluyor
bende miyom var canım,büyüyor,hayırlısı bakalım. senin neyin var,şimdi iyi misin?
çok geçmiş olsun, nazara geldi bizim topik, şu sıra hep birileri hasta oluyor
bende miyom var canım,büyüyor,hayırlısı bakalım. senin neyin var,şimdi iyi misin?
sımdı daha ıyıyım sukur.benım senelerdır bı karın agrısı,kasıklarda agrı olur.c.tesı de usuttum galıba.kıvrandırdı dun.ısın kotusu ıs degısıklıgı sırasına denk geldı.ısyerımle konusup ıhbar suremı kısaltmalarını ıstıycektım.obur tarafa da haber verdım baslıycam dıye.bakalım hayırlısı
anladım canım, az kalmış o zaman, haydi inşallah canım.
ben de idare ediyorum, iş ve tezle ugrasıp duruyorum,tez hayırlısıyla bitse de kurtulsam
asıl sana gecmıs olsun tatlım.rabbım tez vakıtte sıfasını versın.bız hatunlar ıcın onemlı bı konu netıcede
Sanada kolay gelsin vnm. Neyse sen bence yakın zamanda yazar kurtulursun.
Maslow sanada çok geçmiş olsun, Allah tüm hsatalara ve sizlere şifa cersin inş
İyi geceler herkese
kıst bende de var ama kuculuyo,sonra atıyo vucut cok sukur.once sagda vardı o azalarak bıttı.sımdı de solda turedı.o patlamıs olabılır dedı doktoracilde ne dediler canım, bence git de bir ayrıntılı tetkik yaptır, acilde yüzeysel bakmışlardır zaten. sende de mıyom gibi bir şey olabilir belki...
cok tesekkurler canımcımSanada kolay gelsin vnm. Neyse sen bence yakın zamanda yazar kurtulursun.
Maslow sanada çok geçmiş olsun, Allah tüm hsatalara ve sizlere şifa cersin inş herkese
kıst bende de var ama kuculuyo,sonra atıyo vucut cok sukur.once sagda vardı o azalarak bıttı.sımdı de solda turedı.o patlamıs olabılır dedı doktor
belirtiler tanıdık geldi ondan sordum... çok geçmiş olsun canım yaa, dikkat et, ayrıntılı tahlil yaptır, ultrason falan...
kıst bende de var ama kuculuyo,sonra atıyo vucut cok sukur.once sagda vardı o azalarak bıttı.sımdı de solda turedı.o patlamıs olabılır dedı doktor
belirtiler tanıdık geldi ondan sordum... çok geçmiş olsun canım yaa, dikkat et, ayrıntılı tahlil yaptır, ultrason falan...
3hafta once fılandı ultrason cekıldı.bırsuru tahlıl de yapıldı.neyse sık sık gıdıyorum muayenelere.bende ara ara oluyo boyle.usuttum sanırım
3hafta once fılandı ultrason cekıldı.bırsuru tahlıl de yapıldı.neyse sık sık gıdıyorum muayenelere.bende ara ara oluyo boyle.usuttum sanırım
arada kontrole gıt,ihmal etme lütfen canım. gecmış olsun tekrar. iyi geceler
arada kontrole gıt,ihmal etme lütfen canım. gecmış olsun tekrar. iyi geceler
sağ ol tatlım,ıyı geceler
Cnm ben genel olarak hep yoğunum, ama ayın ilk 10 günü ile son 10 günü aşıro yoğun olurum.
Bıgünlerde de ekstre bir sürü şey çıktı.
Bakalım inş perşembeden sonra biraz nefes alabilirim
Sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?