30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İyi geceler
Meleğim bende sizi özledim
Aman başım kalabalık bugünlerde sorma
Çok yoğunum yorgunum stresliyim.
Çok uykum var aslında ama o kadar çok yorgunumki yyuyamıyorum vücudumun sızısından

Selam kızçeler, herkes iyi mi bakalım?
Maria nerelerde gene?

Turkuaz fotoğraf çektirmediniz mi? ( daha önceden gördüm sizi ondan soruyorum, özel olsa sormazdım. )

Kolay gelsin canım.
Allah yardımcın olsun.

saol canım ya cümlemizin inş.

Selam kızçeler, herkes iyi mi bakalım?
Maria nerelerde gene?

Turkuaz fotoğraf çektirmediniz mi? ( daha önceden gördüm sizi ondan soruyorum, özel olsa sormazdım. )

canım ya görüştük ama maria heyecanlıydı bayağı.sonra sürekli telde konuştu işle ilgili bende yoğundum vs derken öle geçti resim çekilemedik malesef. zaten görüştüğümüzden ben şahsen bişi anlamadım ki...... işten güçten kızla düzgün sohbet bile edemedik.
hafta sonuda evde değildim zaten dışardaydım, pazar akşamı geldim eve daha da konuşamadık. o ne yaptı nasıl vakit geçirdi, iş ne oldu sonuclandımı vs gibi hiç konuşamadık.

selamlar olsun herkese

selamlar kızlar nasılsınız..

ya kızlar bekarken doğum kontrol hapı kullanmanın ilerde sakıncası olur mu..Doktorum 1 yıl kullanmamı söyledi ama ben kararsız kaldım...

Kolay gelsin... Başarılar dilerim.
Bende nişanlımdan yeni ayrıldım.
Açıkçası kendimi avutmak için uğraşıyorum.

nişanlının aklı başında olsa seninle ayrılmazdı.
Senden ayrıldıysa o düşünsün, kendi derdine yansın.
En güzel günler senin olsun

selamlar kızlar nasılsınız..

ya kızlar bekarken doğum kontrol hapı kullanmanın ilerde sakıncası olur mu..Doktorum 1 yıl kullanmamı söyledi ama ben kararsız kaldım...

Bende kullanıyorum kistlerim için canım. Bir sakıncası olucağını sanmıyorum da duymadım da ama sigara içmemelisin kullanırken.

Bende kullanıyorum kistlerim için canım. Bir sakıncası olucağını sanmıyorum da duymadım da ama sigara içmemelisin kullanırken.

doktor bana da onerdı kıst ıcin ama ben de kullanmıyorum.sankı hazırda koca adayı var da cocuk olmazsa evlendıkten sonra dıye korkuyorum :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…