30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

epilasyon yaptır

ya da cımbızla al

sakınnnnn hanımlar sakın cımbız kullanmayın ,epilasyon yada sir yapın cımbız jilet işlemini görür 1 kıl 'dan 3 kıl çıkma ihtmali çokkkkkk yüsektir

İnsallah:) ben de kendi isi olanlara ozeniyorum. Eczaci dis hekimi veteriner gibi... Gerci avukatlik yapabilirim ama istemedim hic guvenemedim kendime...

ben seni avukat sanıyodum canım meslegını yapsana fıstık gibi meslek yahuu

Merhaba Canım nasılsın

Lousie Hay düşünce gücüyle tedaviyi okumaya başladım :) henüz yarısına gelmedim ama iki kere okumak lazım sanırım,
Pozitif düşünmek için bilinçaltımı sürekli yokluyorum bakalım bitince neler hissedicem :)

İyiyim canım sen nasılsın?
İyi gözüküyorsun maşallah. :)
Kitap insana iyi geliyor. Kendini farketmesine sebep oluyor gerçekten.

İyiyim canım sen nasılsın?
İyi gözüküyorsun maşallah. :)
Kitap insana iyi geliyor. Kendini farketmesine sebep oluyor gerçekten.

Bugünümüze şükür Tuğçecim :)
Birde farkındalık yaratıyor bildiğimiz şeylerin farkında olmuyoruz ya genellikle,
Bunu bitirince 2. ciyi alacağım inşallah.
Teşekkür ederim önerdiğin için.

Rica ederim canım. :)
Kişisel gelişim hocama daha kitap sorarım ben gidince.
Sanada yazarım.

Ben de reiki ye basliycam, ben de 30 yas ustuyum. Ben de kendi capimda yetenegim beni de alin araniza:)
MEdcezir ve kankamstyle, aramıza hoş geldiniz.
yogurt bal ve soda maskesı yap

korkunc ıyı gelıyor
beyza nasıl yapılıyor bu? tarif verir misin? aleyküm selam. gönderen de getiren de sağ olsun. ben de daha onu soracaktım buluştunuz mu diye? fotoğraf isteriz.
özele gittim de,tahlillerim yeni bitti,haftaya gösterecegım sonucları bakalım. çoğu kadında varmış aslında,ama benımkı büyüyor işte
Aslım canım; bu konu ara sıra aklıma geliyor. Rabbim şifa versin.
Rica ederim canım. :)
Kişisel gelişim hocama daha kitap sorarım ben gidince.
Sanada yazarım.
tuğçeciğim, ben de bekliyorum. ​iyi yapmışsın gofretto, ben de evde bu kitabımı bulsam tekrar okuyacağum da bulamadım.

Tamam canım bu çarşamba kısmetse reiki 2 eğitimine gidicem o zaman sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…