- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.081
evet geldim canım
Ben beğeniyorum ben
tugce sana nasıl yazlık ıyı geldımı
Sabah is basi... İyi geceler...
malum dujjjj
İyi geldi canım teşekkürler. Bende arada duygusala bağlıyorum kendimi.
Senin nasıl geçti haftasonun?
nerede çalısıyorsun aslı
Dus un mu geldi kiz:)) ben de dus aldim aksam:)
Bir kamu kurumunda:))
benımkı cok rutın
pazar harıc okula gıdıyorum takılıyorum sonra donuyorum
sızınle sohbet edıyorum okadar
ahaa senın sırtın ere gelmezzzzz
ben soylemesem de gun asırı dujum gelır
yok canm makine mezunuyum..sevgilim öğretmen ama malesef buaralardan değil. :)
en güzeli umursamamak galiba....
kızlar; bugün apartmanda cenaze vardı,
çokta muhatap olamadığım, olmamak için özen gösterdiğim komşularım, komşuluk kavramı üzerine bir daha düşünmeme sebep oldular...
sevdiğim komşularımdan bir teyze bugün sabaha karşı trafik kazasında oğlunu ve damadını kaybetti... sabahtan bu yana yerde mi gökte miyim farkında değilim, anlatılacak gibi bir dram değil orada yaşananlar... eşlerini kaybeden iki kadın, biri hem abisini hem eşini kaybediyor. babasız kalan iki çocuk,evlat acısı yaşayan anne-babalar... "yalan dünya" terimini canlı canlı yaşadım bugün... komşuluk demiştim ya, her ne kadar dedikodularından boğuluyor olsak ta zaman zaman, iyi ki komşuluk diye bir şey var... herkes nasıl çırpındı bir şeyler yapabilmek,destek olabilmek için anlatamam...üzerimden halı silkeleyen de, mutfak perdesinin ardından evimi gözetleyen de, namus bekçiliği yapan da ordaydı... öyle ya da böyle iyi ki varlar ve acıları paylaşıyorlar...
orası öyle, en alakasız kişiler bile yardımcı olur bizde, o da bir gelenek aslında. cenaze evinde insanın gözü kapıda olurmuş, insan ararmış, kim geldi kim gelmedi diye... kimisi Allah rızası için gidiyor, kimisi kendini onların yerine koyup acısını anlıyor, kimisi ayıp olur hiç olmazsa gidip bir göruneyım dıyor, kimisi cenaze evinde verilen ikramlardan yeme ve çocuguna yedirme derdinde oluyor, kimisi ne zamandır görüşmüyordum, gideyim bir milleti göreyım,havadis alayım der, her türlüsünü gördüm, çeşit çeşit insan var... ben samimiyetten yanayım, yapmacık, içten pazarlıklı, iki yüzlü insanlara hiç tahammülüm yok, ama onlar da gelir beni bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?