- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.181
ne söylemişin sen söyle
ne bu deve kini yahuuu
hoş şeyler değil bunlar
eğer istemiyorsan ona göre yazmasını da bilirim
selamlar kızlar nasılsınız..
ya kızlar bekarken doğum kontrol hapı kullanmanın ilerde sakıncası olur mu..Doktorum 1 yıl kullanmamı söyledi ama ben kararsız kaldım...
Hoş olmayan şey insanlara karışman
Bundan sonra benle yazışma beyza
Her topice geldiğimde seninle gerilir oldum
Buraya gelme isteği bırakmadın
Aslıcım çok geçmiş olsun canım. Bildiğim kadarıyla ilaç tedavisi ile düzelen bir şey.
Bir de, soğan kürünün çok iyi geldiği söyleniyor.
Beyza, turkuaz ikinize çok şaşırdım.. En iyisi ilk fırsatta dönüp ben yokken neler olmuş okumak..
Şimdi ortalık iyice gerilmesin diye yorum yapmak istemiyorum ama , keşke böyle olmasaydı
ben de 1 yıl kullandım,1 yıldan fazla kullanınca kısırlık yapabilir dedi doktor ve bıraktım.
soğan kürünü de soracagım canım doktora bu hafta, o genelde küçük boyutlu miyomlarda etkiliymiş diye duydum,benımkı 5 cm,ama denemekte fayda var tabi, doktora da danışarak...
Aslıcım geçmiş olsun.
Miyom ciddi takip gerektirir..İhmal etmeyesin.
sağol canım, ilaç geçici tedaviymiş malesef, doktor yakında evlilik var mı diye sordu, doğumla alınabilir diyebekar olunca da amelıyat olmuyor. bu hafta gidecegım doktora sonuç göstermek için, bakalım ne diyecek.
evet malesef, aslında inan ortada elle tutulur hiçbir şey de yok, ama şu sıra herkesin stresi,hassaslıgı ve alınganlığından mıdır, uzadı üzücü bir şekilde...
Ben kaçırmış olabilirim, soğan kürü evet iyi gelir, ama seninki büyük olduğuna göre?
Operasyondan bahsetti mi?
Sonuçların çıkınca mutlaka haber ver canım. Merak ederim.
özele profesöre göründüm zaten bu sefer canım. artık bakalım nasıl bir tedavi uygulayacak bu hafta. yalnız miyomum da olmasa ne konuşacaktık şu an bilemiyorum
sağol canım yazarım buraya
Kızları paylaşırdık aramızda, bulurduk konuşacak bişey
Ben de 2.5 senedir yaşadığım travmatik bir olay yüzünden psikolojik destek alıyorum, bugün farklı bir merkeze gideyim dedim, gitmez olaydım.
Benim doktorum gibisi yokmuş.
Bundan konuşalım bari
Aslında Tuğçeyi izmirde buluşmak ve reiki aldığı yere gitmek istiyorum, orada muhtemelen kişisel gelişim tekniklerini uygulayan uzmanlar vardır.
EFT,NLP gibi.
kızların gerilmesiyle bizler de gerildik sanırım
birbirimizi biliyoruz artık az çok, kimsenin kimseye bir kastı, kötülüğü de yok, o zaman dargınlığa, atışmaya, alınmaya ne gerek var değil mi, ben üzüldüm açıkçası buradaki herkes gibi
Yalnız burası saglık kosesıne donmus :-D ben de bazen carpıntım oluyo.doktordan randevu aldım.bılgısı olan var mı bu konularda?muayene eder mı?yoksa dırek ekg fılan mı cektırır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?