30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ne söylemişin sen söyle

ne bu deve kini yahuuu

hoş şeyler değil bunlar

eğer istemiyorsan ona göre yazmasını da bilirim

Hoş olmayan şey insanlara karışman
Bundan sonra benle yazışma beyza
Her topice geldiğimde seninle gerilir oldum
Buraya gelme isteği bırakmadın

selamlar kızlar nasılsınız..

ya kızlar bekarken doğum kontrol hapı kullanmanın ilerde sakıncası olur mu..Doktorum 1 yıl kullanmamı söyledi ama ben kararsız kaldım...

ben de 1 yıl kullandım,1 yıldan fazla kullanınca kısırlık yapabilir dedi doktor ve bıraktım.

Aslıcım çok geçmiş olsun canım. Bildiğim kadarıyla ilaç tedavisi ile düzelen bir şey.
Bir de, soğan kürünün çok iyi geldiği söyleniyor.

Beyza, turkuaz ikinize çok şaşırdım.. En iyisi ilk fırsatta dönüp ben yokken neler olmuş okumak..
Şimdi ortalık iyice gerilmesin diye yorum yapmak istemiyorum ama , keşke böyle olmasaydı

Hoş olmayan şey insanlara karışman
Bundan sonra benle yazışma beyza
Her topice geldiğimde seninle gerilir oldum
Buraya gelme isteği bırakmadın

basıt bır seyı bu kadar buyutmenı anlamadım

sen benım mısketlerımı ver ben sana mısketlerını vereyım

ılkokuldakıler bıle artık bunu yapmıyor

istemezsen konusmassın olur bıter

ama kalbını kırıldıysa amacım senı kırmak degıldı

Kızlar selam.
Yapmayın Allahaşkına yahu, gerilmeyin şu 3 günlük dünyada.

Doğum kontrol hapları kısırlığa yol açmaz.
Lakin uzun süreli kullanımlardan sonra bırakıldığında, ilk 2 yıl içerisinde hamile kalmak biraz zor olabilir. 2 yıldan sonra her şey normale döner.

Yumurtalıklarda sorun varsa mecburen kullanacaksınız zaten. İlaçla tedavi yolu doğum kontrol hapıdır.

sağol canım, ilaç geçici tedaviymiş malesef, doktor yakında evlilik var mı diye sordu, doğumla alınabilir diye bekar olunca da amelıyat olmuyor. bu hafta gidecegım doktora sonuç göstermek için, bakalım ne diyecek.

evet malesef, aslında inan ortada elle tutulur hiçbir şey de yok, ama şu sıra herkesin stresi,hassaslıgı ve alınganlığından mıdır, uzadı üzücü bir şekilde...

soğan kürünü de soracagım canım doktora bu hafta, o genelde küçük boyutlu miyomlarda etkiliymiş diye duydum,benımkı 5 cm,ama denemekte fayda var tabi, doktora da danışarak...

soğan kürünü de soracagım canım doktora bu hafta, o genelde küçük boyutlu miyomlarda etkiliymiş diye duydum,benımkı 5 cm,ama denemekte fayda var tabi, doktora da danışarak...

Ben kaçırmış olabilirim, soğan kürü evet iyi gelir, ama seninki büyük olduğuna göre?
Operasyondan bahsetti mi?

Sonuçların çıkınca mutlaka haber ver canım. Merak ederim.

Ben kaçırmış olabilirim, soğan kürü evet iyi gelir, ama seninki büyük olduğuna göre?
Operasyondan bahsetti mi?

ultrasondan baktı, yakında evlilik var mı dedi sadece, sonra tahliller verdi işte, onları ancak yaptırabildim, bu hafta tahlil sonuclarını gösterecegım, artık ne önerirse görecegız.

özele profesöre göründüm zaten bu sefer canım. artık bakalım nasıl bir tedavi uygulayacak bu hafta. yalnız miyomum da olmasa ne konuşacaktık şu an bilemiyorum

Kızları paylaşırdık aramızda, bulurduk konuşacak bişey

Ben de 2.5 senedir yaşadığım travmatik bir olay yüzünden psikolojik destek alıyorum, bugün farklı bir merkeze gideyim dedim, gitmez olaydım.

Benim doktorum gibisi yokmuş.

Bundan konuşalım bari

Aslında Tuğçeyle izmirde buluşmak ve reiki aldığı yere gitmek istiyorum, orada muhtemelen kişisel gelişim tekniklerini uygulayan uzmanlar vardır.
EFT,NLP gibi.

Son düzenleme:
kızların gerilmesiyle bizler de gerildik sanırım

birbirimizi biliyoruz artık az çok, kimsenin kimseye bir kastı, kötülüğü de yok, o zaman dargınlığa, atışmaya, alınmaya ne gerek var değil mi, ben üzüldüm açıkçası buradaki herkes gibi

Yalnız burası saglık kosesıne donmus :-D ben de bazen carpıntım oluyo.doktordan randevu aldım.bılgısı olan var mı bu konularda?muayene eder mı?yoksa dırek ekg fılan mı cektırır?

sağol canım yazarım buraya

Bekliyorum canım.

Merhaba Medcezir, seninle tanışmadık sanırım. Post travmatik stres bozukluğu mu yaşıyorsun ? Umarım yakında atlatırsın.
Tam olarak kişisel gelişimde hangi yöntemle ilgilenmek istiyorsun ?

Ben de üzüldüm, bir de çok şaşırdım. 1 haftada neler olmuş
İnternet ortamında kimin kime kastı, kötülüğü olabilir ki ? Kaldı ki neden olsun ??
Anlamadım, mevzuyu da bilmiyorum. Bilmediğim şeye yorum yapmak da istemem.
Ama gayet iyi muhabbet ediyorduk şurada, üzüldüm böyle olmasına...

Yalnız burası saglık kosesıne donmus :-D ben de bazen carpıntım oluyo.doktordan randevu aldım.bılgısı olan var mı bu konularda?muayene eder mı?yoksa dırek ekg fılan mı cektırır?

dönmek zorunda kaldı malesef... yaşlanıyor muyuz bu arada ne
bilmiyorum canım,panikatak falan yok değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…