- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.221
her insan kırılabilir bazen, ama ben kendi adıma öze bakarım, söze bakmam, hani kötülüğümü istemiyorsa, bana kastı, art niyeti yoksa ben alınmam, sadece biraz laf sokup geçerimama kişiden kişiye değişir tabi...
Konuyu değiştirelim içim şişti valla. Aşk hayatın nasıl gidiyor Aslıııııı ?
vardır belkı de profesor doktora yazalım dedıler ok dedımgittiğin yerde kadın hekim yok mu, hekim seçme hakkın var sonucta. ben özele kadına gidiyorum zaten.
burası ozel hast.daha once farklı branslarda bayan doktorlarına gorunmustum.onlar da cok kıbardı da.erkek doktordan baska anlamda cekınıyorum bulbulum,anla yanı ;-)erkek doktorlar kesınlıkle daha kıbar
vardır belkı de profesor doktora yazalım dedıler ok dedım
burası ozel hast.daha once farklı branslarda bayan doktorlarına gorunmustum.onlar da cok kıbardı da.erkek doktordan baska anlamda cekınıyorum bulbulum,anla yanı ;-)
Canım sen de eğer izmiredeysen ben psikoterapi seaslarına sana geleyim yahu
Şu bir kaç cümlen bile iyi geldi.
Evet geçmişimdeki olay zaten güven duygumu da çok zedeledi. Benim geçmişimi arındırıp şifalandırmam lazım ama doğru yerden başlayamıyorum.
Nasıl yapacağımı, nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum. Bunun için bir uzman da bulamadım izmirde.
Güvensizlik üzerine eft çalışması uyguladım. Ama baktım ki genel bir sorun değil benimkisi.
Şu an tamamen atıyorum, "dolmuşlardaki güvensizlik, kalabalık yerlerdeki güvensizlik, x insana karşı güvensizlik ve en önemlisi özgüvensizlik" gibi parça parça ele almam gerektiğini farkettim bu sorunu. Ve işin içinden çıkamadım. (EFT ile yani)
Bu ay ki 2. kitabımı bitirmek üzereyim.
3. sıraya bir kitap aldım. Sanıyorum 4 gün içerisinde okurum.
4. sıraya önerdiğin kitabı alacağım.
Kişisel gelişim kitapları bana çok iyi geliyor.
Okuduğum bir kitap beni çelişkiye düşürmüştü sadece.
O da benim inancımla alakalı bir durumdu.
Önereceğin başka teknik ve kitaplara her daim açığım
Konuyu değiştirelim içim şişti valla. Aşk hayatın nasıl gidiyor Aslıııııı ?
belli bir şeyden sonra alışıyosun
onlar da görmekten bıkmıştır zaten
Aslı sen ne sanssız kıssın yaw
bak canım ulkemde olsam sana bırını yapardım
eüvvv,asagı koyu gormekten bıkmıstır da,jınekologa gıtmıyorum.kalp ıcın.hanı balkonlara elle mudahele tarzı bısey yapılıyo mu anlamında soruyorum :-D kalp atıslarını dınlemek ıcın fılan
eüvvv,asagı koyu gormekten bıkmıstır da,jınekologa gıtmıyorum.kalp ıcın.hanı balkonlara elle mudahele tarzı bısey yapılıyo mu anlamında soruyorum :-D kalp atıslarını dınlemek ıcın fılan
canım öyle ama böyle giderse hep tatsız olur burası ki
şu sıra internete pek gelemiyor görevden dolayı... Bizimki gerçekten sabır işi ve çok zor tabi, ama onunla mutlu günlerimizi hayal etmekle geçiyor günümikimiz de sonumuzun ne olacagını çok merak ediyoruz, hayırlısı olsun...
canım öyle ama böyle giderse hep tatsız olur burası ki
şu sıra internete pek gelemiyor görevden dolayı... Bizimki gerçekten sabır işi ve çok zor tabi, ama onunla mutlu günlerimizi hayal etmekle geçiyor günümikimiz de sonumuzun ne olacagını çok merak ediyoruz, hayırlısı olsun...
ben ne olursa olsun onun gibi bir insanı tanıdığım için çok şanslı görüyorum kendımisonumuz ne olur günler gösterir, orasını Allah bilir tabi...
oooooooooo o üzülsün senınle az vakıt gecırıyo dıye
Malesef Ankaradayım canım.. Ama yardımcı olabileceğim her konuda elimden geleni yaparım. Güven duygusuna , ben reiki 2. aşamadayken çalışmıştım. O da şöyle ; reiki 2. aşamada geçmişe, geleceğe, kişilere, olaylara, dileklerine, duygularına... Her şeye reiki gönderebiliyorsun.. Eğer reikiye inisiye olsaydın, sana çeşitli çalışmalar önerebilirdim..
Senin de söylediğin gibi, ayrı ayrı çalışmak gerekiyor.. Lakin, en temelde özgüven duygun yatar. İnsanın hayatı, kendilik algısı ile şekilleniyor çünkü. Özgüven de, aslına bakarsan 0-6 yaş arasında kazanılan bir duygu. Değil ise , ergenlikte bir şansımız oluyor.. Eğer o dönemi de zor geçirmişsek, yaşadığımız travmalar bizde panik bozukluğu, depresyon gibi izler bırakabiliyor..
Hayata pozitif bakmak elbette çok önemli ve öğrenilebilir. Bunun yanında daha önemli bir şey daha var bence, farkında olarak yaşamak.. Her an kendine ; "şu an kendimi nasıl hissediyorum" diye sormak.. Ve, duygularının kaynağının kendine olduğunu bilmek.. Dışarıyı bırakıp özüne dönmek ve "o beni üzdü" deeğil, "ben üzüldüm" , "o beni kızdırdı" değil," ben kızdım" deyip, duygularımızın sorumluluğunu almak..
İnan bana , duygularımızın sorumluluğunu aldığımızda, aslında onlar üzerinde gücümüz olduğunu ve dilediğimiz zaman değiştirebileceğimizi de görüyoruz
Elbette hayırlısı olsun canım. Sabır ve çaba gerektirdiği konusunda haklısın. Ama bence güzelliği de burada zaten. Emek vererek, çaba göstererek, sabırla inşa edilmiş her şey değerli ve özel olur. Siz bunu başarıyorsunuz
Önemli olan da bu zaten işte. Ne olursa olsun, "iyi ki yaşadım" diyebilmek.. Kendimden biliyorum
Bu arada, benim İtalyan yavaş yavaş adam olmaya başladı kızlar
Elbette hayırlısı olsun canım. Sabır ve çaba gerektirdiği konusunda haklısın. Ama bence güzelliği de burada zaten. Emek vererek, çaba göstererek, sabırla inşa edilmiş her şey değerli ve özel olur. Siz bunu başarıyorsunuz
Önemli olan da bu zaten işte. Ne olursa olsun, "iyi ki yaşadım" diyebilmek.. Kendimden biliyorum
Bu arada, benim İtalyan yavaş yavaş adam olmaya başladı kızlar
Bir nevi ho'oponopono 'yu hayatımıza yayalım diyorsun yani :)
Çok iyi geldi konuşmak.
Arada girelim bu konulara
Canım emek harcayıp yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim
Bahsettiğin kitabın yazarını biliyor musun?
Yarın sipariş vereyim.
Aynı isimde kitaplar olabiliyor, yanlışlık yapmayalım.
evet canım ama insan onca emek ve sabrın karşılıgını da olumlu manada görmek istiyor tabi, bir umutla katlanılıyor çünkü bunlara... hayırlısı olsun bakalım.
ooo hadi bakalım canım,artık nıye aramadın dıye sormuyor ve çat kapı gelmiyor mu
evet canım ama insan onca emek ve sabrın karşılıgını da olumlu manada görmek istiyor tabi, bir umutla katlanılıyor çünkü bunlara... hayırlısı olsun bakalım.
ooo hadi bakalım canım,artık nıye aramadın dıye sormuyor ve çat kapı gelmiyor mu
senı gıdı senı aslan terbiyecisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?