- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.461
uuu ne o öyle çin işkencesi gibi
valla diyorum kimse için kendini üzmeye değmezzz
Allah bir daha göstermesin
Moralsızım.. :-(
Hayırdır canım ne oldu?
Moralsızım.. :-(
bugun ısyerınde son gunumdu,cıkısıma 1saat kala baska bı bırımden teklıfle geldıler,ben de artık son anda afalladım,yok dedım ama bılmıyorum ıyı mı yaptım
hayırdır ne oldu bakalım
sevgulunle problemmı yasıyorsun
sevgılım de yok kı tatlim,ben cok bahtsız kızım ya,hep bıtıyo hayatımda bıseyler
bugun ısyerınde son gunumdu,cıkısıma 1saat kala baska bı bırımden teklıfle geldıler,ben de artık son anda afalladım,yok dedım ama bılmıyorum ıyı mı yaptım
sevgılım de yok kı tatlim,ben cok bahtsız kızım ya,hep bıtıyo hayatımda bıseyler[/QUOTE
Canım düşünce yapını düzeltmelisin.
Ben çok bahtsız bir kızım , hayatımda hep birşeyler bitiyor deyip buna inandığında hayatında sürekli bu hologramı yaşıycaksın.
Yani kısırdöngün hep bu şekilde olucak.
Ben şanslıyım ve benim hayatımda herşey uzun ömürlü olur.
Ben mutluyum ve kendimi seviyorum.
Bu düşünce yapısına girdiiğin zaman herşeyin değiştiğini görüceksin.
yenı ıs buldum da ne de olsa yıllardır calıstıgım yer,yenı bı baslangıc yapmak zor,yenı yere adapte olmak fılan,basarısız olma ıhtımalı de cabasıbalın olsun sieği bağdattan gelir sen iyi olduktan sonra her yerden teklif gelir canım
yanı bugun cıkıs ıslemlerı yapılıyodu.olur mu olmaz mı bılemedım,oyle desem daha ıyıydı,tutuldum kaldımsize pazartesi haber veririm deseydin canım.
Nasıl bir birim bu seninkinden daha mı iyi?
sevgılım de yok kı tatlim,ben cok bahtsız kızım ya,hep bıtıyo hayatımda bıseyler[/QUOTE
Canım düşünce yapını düzeltmelisin.
Ben çok bahtsız bir kızım , hayatımda hep birşeyler bitiyor deyip buna inandığında hayatında sürekli bu hologramı yaşıycaksın.
Yani kısırdöngün hep bu şekilde olucak.
Ben şanslıyım ve benim hayatımda herşey uzun ömürlü olur.
Ben mutluyum ve kendimi seviyorum.
Bu düşünce yapısına girdiiğin zaman herşeyin değiştiğini görüceksin.
haklısın.mevlananın da bı sozu var,sen dusunceden ıbaretsın,gul dusunursen gulıstanda,dıken dusunursen dıkenlık olursun dıye.ıyı dusunursen ıyı olur mantıgını bılıyorum ama ne kadar ugrassam da olmuyo.adama bıraz dusunıym bıle dıyemedım,tutuk kaldım
hosgeldııın,nerelerdesın gecekusu?kulaklarını cınlattık arada.bısey sorucam,yanlıs anlama sakın,topıgın demırbasısın bellı ki zaten de,sonradan geldıgım ıcın kacırmıs olabılırım,senın yas 28,20-30 yas topıgı varken bu topıgı tercıh etmenın sebebı nedır?
Üşütme bakteri v.s canım.
Bilinçaltında sevgiliye, eşe duyulan öfkede sebep oluyor diye okumuştum.
Canım önce idrar yollarının girişine iğne yapıyorlar. Sonra ne olduğunu görmedim ama böbreklerine kadar birşey sokup bakıyorlar kameradan.
Ben kötü olmuştum bittikten sonra.
haklısın.mevlananın da bı sozu var,sen dusunceden ıbaretsın,gul dusunursen gulıstanda,dıken dusunursen dıkenlık olursun dıye.ıyı dusunursen ıyı olur mantıgını bılıyorum ama ne kadar ugrassam da olmuyo.adama bıraz dusunıym bıle dıyemedım,tutuk kaldım
Demekki senin için hayırlı değilmiş canım. hAYATIN AKışına güvenmelisin.
balın olsun sieği bağdattan gelir sen iyi olduktan sonra her yerden teklif gelir canım
benimki MR yaa, beni korkutma ,o ne öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?